The Handmaid's Tale

• 65 306
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Малко спойлерче за 8ми епизод, май теорията ми се оказа донякъде вярна Simple Smile

Скрит текст:

# 406
  • Sofia
Момичета, записвам се и аз при вас, направо се побърках по този сериал. За два дни изгледах всичко дотук, сънувам кошмари, събуждам се и на мога да заспя, все ми е в главата сериала.... А не е като да не гледам, ама рядко така ме потрисат. Вероятно е заради много женските теми и преживявания, около които се върти всичко, все си представям, ако съм на мястото на тази или онази как ще се чувствам... Sad Кошмарно е....

# 407
Aз сега препрочитам книгата и нали наскоро тук коментирахме какво би се случило с прислужниците след време... един възможен живот (направо цветя и рози според леля Лидия Joy толкова са извратени тези хора, че няма накъде повече.. всъщност не се знае. Аз очаквам всичко.)
Та ето какво е казвала леля Лидия...
Скрит текст:

Мацето, не можах да разбера спойлера. Ще обясниш ли за коя теория точно става дума, че то тук теории много.

ПП още нещо се сетих.
cutesmallcat, наистина е заради женските теми, но не е само заради това. Но пък от друга страна май зрителите на този сериал са предимно жени. Joy Поне моите впечатления са такива. Прекалено феминистки е явно за мъжете. Joy

Последна редакция: пн, 28 май 2018, 17:09 от Ани (AHИ)

# 408
Спойлерът е за оная лудата, на която ѝ роди дете Джанин. Бебе Анджела/Шарлът.

# 409
  • София
И аз се радвам, че намерих темата. Simple Smile

Не си падам по следене на сериали и тн., но този сериал така ме грабна, че не спирам да си разсъждавам върху темите, които са зачекнати. Тегля го от замунда и с нетърпение чакам всеки нов епизод. Намерих го в дългите месеци на кърмене и изгледах първи сезон на един дъх. Предполагам ще потърся и книгата.

Смятам, че доста добре е представена една тъмна антиутопия. Дори ако се замислите този сюжет не е никак фантастичен и нереален. Въпрос на власт и изпълнение.

И все пак бягството на Джун и месеците, в които се криеше, даваха надежда, че системата може да бъде преборена. Надявам се това и стане на края. Simple Smile

Скрит текст:
Интересна беше и вметката на жената на Ник относно "джендър" неприемливите семейни отношения (отказа му да правят секс).  В наши дни и в момента темата за половете и ролите е доста експлоатирана, както в България така и в цял свят.  Не е сериала, да не ни подготвя Grinning

# 410
  • Across the Multiverse
Аз не го разбирам така спойлера ...
Скрит текст:
Защо чуждото бебе ще е изпитание за Серина и Офред ?

# 411
  • София
Аз не го разбирам така спойлера ...
Скрит текст:
Защо чуждото бебе ще е изпитание за Серина и Офред ?

Моето мнение :
Скрит текст:

Нали обсъждахме наскоро че нещо не е наред с бебе Анджела. Ако си спомняш винаги викаха Джун когато Джанин откачаше, да помага, та най - вероятно ще я извикат Джун като вече майка и знаеща как да се справи с бебе за да им помогне и тя ще посъветва да докарат Джанин

# 412
А моето мнение е подобно на това на Мацето

Скрит текст:
Нали най-големият грях според тях е да навредиш на дете. Според мен наистина детето ще е болно някак и за това ще е виновна Наоми, жената на Уорън, и ще я изпратят в Колониите. А може би някакси ще се окажат по средата на нещата, доколкото Серина е приятелка на Наоми и я поучава винаги покрай детето. А пък и не е конкретизирано, може болното бебе да е това на Джун.

# 413
  • София
Misery, и твоята теория е абсолютно възможна! Ще видим какво ще уцелим...

# 414
  • Across the Multiverse
Вашите са по-интересни  Laughing , но все пак аз си мисля, че за нейното си бебе става въпрос в конкретния спойлер. Иначе със сигурност ще има нещо и с другото бебе и лудата му „майка“, отдавна подготвят терена за развой там.
Резюмето от IMDB е съвсем различно между другото :
Скрит текст:
An attack sends shockwaves through both Gilead and Little America; Serena makes a dangerous choice; Moira searches for someone from her past.
Редакция : Мацето, твоето е за 8-ми епизод май, а моето за 7ми Simple Smile

# 415
  • София
Gigito това което пуснах аз е за 8ми епизод, ти пускаш синопсис за 7ми епизод 😉

# 416
  • Across the Multiverse
Усетих Simple Smile Еми щото той следва  Laughing

# 417
Скрит текст:
Според мен бебето не е болно от някаква вродена болест, а в резултат от не доброто  гледане от Наоми и за това ще я изпратят на гости на Джанин. А Серина и Джун ще се изправят отново една срещу друга пак като свидетели при разпитите - може Серина да е против това изобщо някой да оспорва или коментира как "майката" гледа детето или просто да й е трудно да признае, че е съпругите-майки не са безгрешни. Просто факта, че една съпруга ще бъде наказана и разобличена си е точка за прислужниците като цяло Simple Smile

# 418
  • София
Те в хамериканската страница са 10 стъпки напред, виждат го в Хулу приложението

# 419
  • Across the Multiverse
Скрит текст:
Според мен бебето не е болно от някаква вродена болест, а в резултат от не доброто  гледане от Наоми и за това ще я изпратят на гости на Джанин. А Серина и Джун ще се изправят отново една срещу друга пак като свидетели при разпитите - може Серина да е против това изобщо някой да оспорва или коментира как "майката" гледа детето или просто да й е трудно да признае, че е съпругите-майки не са безгрешни. Просто факта, че една съпруга ще бъде наказана и разобличена си е точка за прислужниците като цяло Simple Smile
Ей това много ми хареса като теория. Одобравям  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт