The Handmaid's Tale

• 65 290
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Да, да знам, че излиза в сряда в щатите и Канада, но мерси, че ми каза за HBO GO. Аз ще си чакам да го качат в четвъртък в платформата значи, заради безупречното качество на картина и звук, като си го пусна на огромната плазма. Там по същия начин има и Криптон ама той не ми е толкова важен и ще си го гледам със закъснение по тв канала HBO.

Съгласен съм с ♥ HAPPY ♥, че единствения вариант Джун да прости или приеме Серена би била ако и помогне за Хана, но не го виждам просто. То е ясно, че на нас ни се иска, ама това не е шоу тип Стрелата и Светкавицата и няма как да стане. Откъдето и да въртя и суча ситуацията е патова и за двете, особено за Джун. Аз лично не виждам полезен ход за нея на този етап.

мдам, по-скоро сте прави за леля Лидия. Аз я харесвам и влагам малко пристрастие ама един по-трезв поглед показва точно това. Лидия ги обича ама като тренирани домашни любимци, а не като пълноценни хора. Искам да видя флашбек как се е превърнала в този фанатик.

Ани,
значи краят на книгата няма да ми издаде нищо, така ли? Да разбирам, че книгата свършва така какво свършва сезон 1, с някаква неясна надежда и до там? Ако е така наистина ще си я купя и прочета. Simple Smile

# 451
  • София

Мацето, понеже ти първа гледаш епизода, ще те помоля в скрит текст да споделиш какво става, че не знам как ще издържа до утре да го пуснат по HBO GO. Disappointed

еее аз винаги в скрито слагам! ScreamLaughing

# 452

Мацето, понеже ти първа гледаш епизода, ще те помоля в скрит текст да споделиш какво става, че не знам как ще издържа до утре да го пуснат по HBO GO. Disappointed

еее аз винаги в скрито слагам! ScreamLaughing

Да, знам Hug написах го, защото нали има доста хора, които не обичат да знаят какво става предварително Joy аз не съм от тях Joy

Diavolo, и аз гледам в четвъртък по HBO GO на ТВ-то. И предпочитам хубаво качество и качествени субове.
Относно книгата - аз преди малко я свърших за втори път. И да, финалът на разказа се припокрива с края на 1-ви сезон. След това има епилог, който е наречен "Исторически бележки". Там може да се каже, че също няма спойлери .. според мен. В смисъл не става ясно какво се е случило с Джун, но става ясно какво е станало с режима. Говорим за 10-ина страници, които са отделени. Иначе в самият разказ няма спойлери. Докато четох епилога се замислих, че могат да направят една серия само по него, въпреки, че е кратък. Тя и книгата като цяло не е много обемиста, но има материал. Joy

Рядко се случва екранизацията на дадена книга да я надгради така умело и толкова хубаво.

# 453
За мен пък книгата има...атмосфера. Доста добра. В сериала "гледаме" през очите на повече хора, докато в книгата сме само в нейната глава. Не знаем много неща, но пък съпреживяваме с нея. Времето на чакане, всяка искрица надежда, страха.
В сериала неусетно ни се искат повече гледни точки, екшън, информация и т.н.

# 454
♥ HAPPY ♥, да и според мен има атмосфера, която се дължи на таланта на Маргарет Атууд. Като мелодия й се леят думите. Представям си какво ще е, ако се чете в оригинал.
Аз скоро ще я чета трети път. Всеки път откривам нещо ново или нещо, което съм забравила, не ме е впечатлило или .. не знам. Струва си да се прочете книгата, още повече, че на този етап на сериала няма как човек да се натъкне на спойлери.

# 455
  • София
Имаше няколко неща откраднати и във втория сезон, сватбите примерно с в книгата

# 456
Имаше няколко неща откраднати и във втория сезон, сватбите примерно с в книгата

Да, но май няма нещо, което не сме видели. Или може и да бъркам.
Има някои неща, които се случват по малко различен начин в сериала и с друг герой. Като например опита за бягство на Джун, в книгата това донякъде се случва с Мойра. Както и в сериала правиха опит за бягство двете, а в книгата бяга само Мойра.

За тези, които не искат спойлери и затова не четат книгата. Според мен може да се прочете книгата, без да се развали удоволствието от сериала. Но всеки си решава сам.Hug

# 457
  • София
абсолютно не разваля, аз даже докато я четох гледах на фон 1ви сезон. Май с теб Ани сме  най-откачили хахаха

# 458
Ами какво да кажа, аз гледам и Западен свят и ми харесва, но не чакам сериите чак с такова нетърпение като тези на Прислужницата. Доста се зарибих аз, доста. Докато гледам направо се потапям и забравям, че това е само сериал. Догодина пък по това време ми се очертава доста тежък период - 3-ти сезони на двата сериала и последният, както обещават невиждан сезон на троновете. Много тежка програма. Grinning

една снимка, която все пак казва - това е само сериал Joy
Скрит текст:

# 459
  • София
Мани и аз тук Западен свят гледам, та после по 10 клипчета гледам за да го разбера... Виждам те в Западен свят в темата. Слава богу само троновете не гледам. Не знам дали си гледала Orange is the new black, доста е добър, също сега гледам и Killing Eve, не е зле. Но права си, нищо не бие в момента прислужницата

# 460
  • Вестерос
Taka се надявах да е качен някъде Sad

# 461

качен е преди малко в замунда.се Grinning като гледам файла е малък по размер, качеството явно е лошо.
Грешка, в другата замунда е качен.

Мацето, ще видя за какво става въпрос в тези два сериала, за които говориш.
Непременно намери време .. и желание за троновете. Уникално зрелище.

# 462
  • Вестерос
Пускам го аз, пък каквото такова- иначе до неделя няма да мога да го гледам.

# 463
  • София

качен е преди малко в замунда.се Grinning като гледам файла е малък по размер, качеството явно е лошо.
Грешка, в другата замунда е качен.

Мацето, ще видя за какво става въпрос в тези два сериала, за които говориш.
Непременно намери време .. и желание за троновете. Уникално зрелище.

Orange is the new black е с Мойра и Джанин, ще ти хареса, а Killing Eve е нов, с др. Янг от Анатомията на Грей, доста психопатски е

Слагам малкия да спи след половин час и свалям, нямам друг ден и аз време за гледане 😎

# 464
  • Sofia
Аз не го намирам по замундите... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт