The Handmaid's Tale

• 65 283
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
Аз не го намирам по замундите... newsm78

Има го в замунда.нет, в каталога сериали, качен е днес, тази вечер. Маммата филтрира линковете към замунда и не мога да сложа линк.
Скрит текст:

# 466
  • Sofia
О, намерих го в каталога! Аз го търсех по име, още не излиза там. Благодаря!!!

# 467
  • София
Аз даже с HD  качество го свалям

# 468
  • Вестерос
Гледам го, добре е качеството, от бананите е.

Скрит текст:
26 командири са мъртви и 31 прислужници

# 469
  • Sofia
Аааа, доволна съм много!  Sunglasses Whistling

Хубав епизод  Peace
И музиката в този сериал е върха!

# 470
  • Вестерос
Потвърди се това, което мислех, че

Скрит текст:
прислужниците са с деца(Джун, Джанин, Емили- все я питаха от нейната яйцеклетка ли й е детето) и от там и Мойра е имала детенце. Не помня да съм го писала тук, но го обсъждах в групата във фб наскоро Simple Smile

Люк много тъпо се държи!

# 471
  • София
Хайдее, доста сме го гледали

Скрит текст:
Venus! Ей друго си е Серинa! Изпипа нещата, намести го Къшинг. Аз ви казах че е само в 2 епизода. А за Мойра и аз го коментирах точно това във фейса, така са я взели като прислужница.

Люк обаче ми изглежда супер релакс и неангражиран, как ей така си тръгна.

Добър епизод наистина, слава богу Рита в жива!

# 472
  • Вестерос
Скрит текст:
А и още като вземаха от Колониите бях сигурна, че ще ги върнат на мястото на умрелите.

# 473
Качеството на епизода си е чудесно.

Скрит текст:
Страхотни са... Как се "запознаха" с истинските си имена. Само че новата невестичка на Ник ги гледаше доста подозрително. Изумително е как в сериал, в който жените нямат никакви права, накрая пак опира до female power. Grinning А Люк реагира прекалено спокойно.

# 474
И аз го гледах Simple Smile
Скрит текст:
Поредния много добър епизод! Серина и Джун, ако не бяха от два различни лагера, сигурно щяха да са опасен екип! Simple Smile

Много интересно как направиха паралел между двете "погребения" - едното с еднакви безлични ковчези и с имена, които уж ще се помнят, но на практика се забравят още след като ги чуеш и другото със снимки и пълните имена на жените - на първото те бяха част от група, на второто всяка си беше отделна личност. Сцената с колективното запознанство после показа, че не са се загубили и макар да не им се ще на лелите, всяка от прислужниците помни коя е и би искала да си има своя идентичност.

Иначе за новите им имена винаги ми е било интересно - какво става ако има няколко командира, които са Джон, Фред и т.н. - как различават за коя Офджон се говори? Simple Smile- не ми се струва много практично да имат само по едно име - поне да сложат и фамилията на командира:)

Другото, за което се чудя е - как така в Канада получават толкова подробна информация и то веднага - колко са убитите, кои са и т.н., че дори и истинските им имена знаеха?

# 475
  • София
Промото за епизод 8

Скрит текст:
https://youtu.be/iKR171FH7x0

Друго нещо което ме чопли, дали Серина и Джун промениха строгия режим на страната? Серина май ще яде бой в следващия епизод с камшика. Бебе Анджела е в болница. Идън е намерила писмата. Интересно....

# 476
Прави ми впечатление,че има голяма разлика в живота на прислужниците и командирите и обикновенните хора-обикновенните са на по свободен режим ,сестрата ходи където си поиска непридружена,а това за една прислужница е немислимо.Те в някакви затворени комплекси ли живеят?Освен това жената ,която съобщаваше имената на загиналите прислужници явно Е на работа и явно чете и борави с документи,също така беше облечена в нормално делово облекло.Направи ми впечатление и паралела,който се направи м/у това да износиш детето си за чужди хора (сестрата на мъжа на Джун) в миналото за пари,в настоящето по закон.Тя всъщност интересно защо не е прислужница ,с работещи яйчници е ! Аз харесвам серина-тя няма друг полезен ход,освен да покаже мястото на Джун,тръгне ли да и изпълнява прищевките скоро ще увисне  на бесилото и тя го знае,също така не може да изостави идеологията за която се е борила ,обаче ако наистина яде бой от командира ,за дето спаси задниците на всички- ще се променят нещата....Колкото до Джун тя ме дразни,беше прави Серина като каза Always ploting,always wanting more....забърква се в излишни непремерени неприятности,постоянно се натиска с Ник ,на публични места,като нищо някой ще ги види,много народ яде хурката заради нея....права беше леля Лидия като и каза ,че е много смела ,когато е защитена от бременността си.....

# 477
  • София
Скрит текст:
Прави ми впечатление,че има голяма разлика в живота на прислужниците и командирите и обикновенните хора-обикновенните са на по свободен режим ,сестрата ходи където си поиска непридружена,а това за една прислужница е немислимо.Те в някакви затворени комплекси ли живеят?Освен това жената ,която съобщаваше имената на загиналите прислужници явно Е на работа и явно чете и борави с документи,също така беше облечена в нормално делово облекло.Направи ми впечатление и паралела,който се направи м/у това да износиш детето си за чужди хора (сестрата на мъжа на Джун) в миналото за пари,в настоящето по закон.Тя всъщност интересно защо не е прислужница ,с работещи яйчници е ! Аз харесвам серина-тя няма друг полезен ход,освен да покаже мястото на Джун,тръгне ли да и изпълнява прищевките скоро ще увисне  на бесилото и тя го знае,също така не може да изостави идеологията за която се е борила ,обаче ако наистина яде бой от командира ,за дето спаси задниците на всички- ще се променят нещата....Колкото до Джун тя ме дразни,беше прави Серина като каза Always ploting,always wanting more....забърква се в излишни непремерени неприятности,постоянно се натиска с Ник ,на публични места,като нищо някой ще ги види,много народ яде хурката заради нея....права беше леля Лидия като и каза ,че е много смела ,когато е защитена от бременността си.....
чакай, чакай, първо слагай всичко в скрит текст и доста неща са ти объркани Flushed

Цитат
,сестрата ходи където си поиска непридружена,а това за една
това е леля, не сестра
Цитат
направи ми впечатление и паралела,който се направи м/у това да износиш детето си за чужди хора (сестрата на мъжа на Джун)
не е сестрата на мъжа на Джун, Мойра е най-добрата приятелка на Джун
Цитат
Тя всъщност интересно защо не е прислужница ,с работещи яйчници е
тя (Мойра) беше също вербувана за прислужница, избяга и я бяха сложили в Джезабел но от там избяга в Канада

# 478
Oooo ама те  в канада ли са ? Това обяснява  много неща ,наистина явно доста нишки ми се губят,изгледах 1ят сезон за една нощ и явно не съм смелила всичко! Благодаря!

# 479
  • София
Oooo ама те  в канада ли са ? Това обяснява  много неща ,наистина явно доста нишки ми се губят,изгледах 1ят сезон за една нощ и явно не съм смелила всичко! Благодаря!

ей за това си изгледах отново 1я сезон и изчетох книгата

Общи условия

Активация на акаунт