The Handmaid's Tale

• 65 191
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Румка,
Радвам се, че го гледаш по HBO. Обикновено и аз правя така. Когато някое шоу се излъчва по телевизя в България винаги гледам там. Но в случая понеже обичам да коментирам по форуми няма как да чакам HBO, защото с този сериал са доста епизоди назад.
Значи след като гледаш HBO обади се на твоя провайдър и ги питай дали не могат да ти включат HBO GO. 100% го предлагат. Не си спомням колко се доплаща на месец ама е малко (2/3 лв. до 4 макс).
В HBO GO има страшно много филми и сериали с перфектно качество на картина и звук. Можеш да си пускаш, спираш, превърташ, абе всичко. Това е интернет платформа. Логваш се вътре с името на твоя провайдър и с парола. Там ги има всички епизоди на Прислужницата, които са излезли и в САЩ и Канада.
Сега относно конкретния ти въпрос, в случая това не е шоу на HBO, а на Hulu и за това излъчват епизодите със закъснение по телевизионния канал. Сега този петък на 15.06, HBO ще излъчи епизод 4, докато във вторник в САЩ/Канада излиза епизод 9, който още в четвъртък сутрин се налива в платформата HBO GO. Преведен разбира се ако не знаеш английски.
Т.е. ти в момента се движиш с 5 епизода назад, така че не е много удачно да четеш темата, освен ако спойлерите не те дразнят и пречат на удоволствието.

# 586
Благодаря ти, много си мила!
Аз си включих хбо го, и действително са доста напред. Разбира се, няма как да устоя- и сега съм в средата на епизод 4. Но нещо постоянно ми забива, ама ще трая-какво да се прави.
А аз единствено за игра на тронове съм опитвала да ги гледам там, но тогава беше именно както обясних по-рано. До края на седмицата ще стм изгледала всичките серии -знам си се аз!

# 587
За кръвосмешенията - децата само на върхушката се създават по този начин и не е проблем да се знае кое дете, какви гени носи. Още повече, че в книгата имаше един откъс, даже наскоро някой го беше постнал, в който Леля Лидия говори как тази смяна ще е само в началото, като се увеличи бройката на прислужниците - всяка ще си живее в нейното семейство и ще възцари мир и любов между жените хаха! Simple Smile  На мен ми е интересно в момента как се женят големите деца на командирите? Едва ли всичките имат само бебета? Интересно ми е с лека ръка ли дават 14-15 годишните си дъщери за съпруги, на някой, когото не познават?

# 588
  • София
ssiillvvyy предполагам че ги женят с Ангели, те са с по-висш статут от охранителите и са бъдещи Командири. А за децата, ми те жените си бият без око да им трепне, какво оставя за това да си омъжат 15г дъщери

# 589
Ясно благодаря - още не съм прочела книгата - четох по диагонал за да си изясня основните неща, а като свърши сезона ще чета вече спокойно всичко, защото някак ми се губи удоволствието и не мога да навляза надълбоко - книгата на един етап, филма на друг! Simple Smile А иначе отношението към съпругата е едно, към дещерята друго - както се казва жена ти не ти е роднина Simple Smile! Нали уж треперят толкова много над тези деца, нали са ценност - ще се молят за някое момиченце, ще го обгрижват, ще им осмисля живота и в един момент ще го оставят някой да го третира като вещ или да го тормози по някакъв начин - друго е, според мен ще ги заболи много повече! Ако има промяна - тя ще се случи и по този начин - все някой ще реши, че дъщеря му заслужава повече! Даже няма нужда да минат 15 години до момента, в който бащите ще се се замислят. Сигурно има и сега някой родител на тинейджърка, която до преди 3 години е ходила на училище и т.н, а сега да трябва да пречупи и вкара в някакви рамки, който се замисля дали не са прекалили. Май забравям, че все пак това е измислена ситуация - няма как всеки един детайл да е изчистен докрай.

# 590
Заради вас тази нощ легнах в почти 6 часа. Ама изгледах всичките серии Wink

1. И на мен не ми стана ясно как хората си дават дъщерите на по 15 години, за да се оженят - но считам, че те просто нямат избор. Говоря конкретно за жената на Ник.

Ако може да напиша в скрит текст каква мисля, че ще е съдбата на Ник:
Скрит текст:
Мисля, че жена му ще го предаде, и в един момент той ще бъде утрепан

И Люк и Мойра
Скрит текст:
Мисля, че ще станат любовници. някакво интервю гледах с тях - че въпреки, че тя има афинитет към жените, ще се спогоди с Люк
А следващите серии, които не са качени в ХБО Го - вие на чужд език ли ги гледате? аз зная само английски, така че няма да имам шанс. Но пак да ви попитам Wink

# 591
  • София
Е, все пак видяхме достатъчно примери, че правилата за Командирите са различни, така че съм убедена, че не си дават щерките баш така Wink

# 592
  • София
Цитат
А следващите серии, които не са качени в ХБО Го - вие на чужд език ли ги гледате? аз зная само английски, така че няма да имам шанс. Но пак да ви попитам Wink

Кои следващи не са качени? В момента сме на 8ми епизод и чакаме утре 9ти епизод, общо за този сезон са 13 епизода. Simple Smile

# 593
Да, след номер осем имай предвид . Аз тази нощ ги изгледах всички- невъзможно ми беше да ги оставя
Значи всяка сряда са новите
Оки

А те колко сезона ще са, знаете ли?

# 594
  • София
Да, след номер осем имай предвид . Аз тази нощ ги изгледах всички- невъзможно ми беше да ги оставя
Значи всяка сряда са новите
Оки

А те колко сезона ще са, знаете ли?

сряда са по торентите, четвъртък е по HBO GO, извинявай подведох те

Сезоните не се знае колко ще са, Брус Милър каза че има материал за 10 сезона, ама всичко зависи от интереса към сериала.

# 595
  • София
# OfDonald YumGrin

# 596
значи, тази нощ ще си отспя, утре вечер пак го подлепвам Wink
и аз се колебая дали 10 сезона ще има какво да снимат толкова??
ако има, ще го гледам Wink

# 597
  • Sofia
Мацето, точно влизам да го постна това Simple Smile))))))))))))) Хаххахаха, жестоко!

# 598
Силно се надявам да не са 10 сезона - няма как да задържат нивото - ще стане като Дързост и красота! Simple Smile

# 599
Мацето, много се смях с # OfDonald Joy само белите криле й липсват Joy

rumka833, в сряда следобед го има епизода по нашите торенти. В четвъртък сутринта го има на HBO GO със субове.

Много е зарибяващ сериала и аз изгледах 1-ви сезон за един ден Joy

Общи условия

Активация на акаунт