The Handmaid's Tale

• 65 155
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Aз си пускам Бъфи, убийцата на вампири и всичко е на 6. Grinning От всички сериали на света, само в The Handmaid's Tale не искам да се будя.

# 661
Но от всички сериали, този май единствен обединява толкова много исторически верни събития от миналото и настоящето
Както казаха назад, много много мнооого жени и деца и сега живеят така или по-зле.

# 662
  • Вестерос
Аз гледах последно Supergirl Grinning

# 663
Последно гледах "Мъглата", но беше тъпичък и предполагам, че въпросът не важи за тъпите сериали. Grinning

# 664
  • София
хахаха спокоо, аз след Прислужницата гледам винаги някое ситкомче за да заспя, тааа заспах на The Big Bang Theory Grinning

# 665
  • София
Ооо, аз напоследък гледам Короната. Да взема да се събудя в хола на баба Бети Joy

# 666
  • София
Ооо, аз напоследък гледам Короната. Да взема да се събудя в хола на баба Бети Joy
аууу опуках го за 1 седмица зимата, Виктория гледа ли? 

# 667
Аз съм на The Leftovers и The Night of. Не знам каква мешавица между култове, изчезнали хора и убийства ще да е това.

# 668
  • София

Мне, коя Виктория?

# 669
  • София
Скрит текст:
Мне, коя Виктория?
[/quote]

За кралица Виктория, както си на вълна The Crown, перфектно ще ти пасне. Впрочем аз първо щурнах по Виктория и толкова ми хареса че търсех нещо кралско и изгледах The Crown

https://www.youtube.com/watch?v=dwoHPrQ5M10

# 670
  • София
О, благодаря! Simple Smile

# 671
аз Викторията я харесвам, но ММ - не. И така, гледам чат-пат, като го няма ММ

# 672
  • София
аз Викторията я харесвам, но ММ - не. И така, гледам чат-пат, като го няма ММ

ще ме умориш Smile... какво като не гледа? ММ също не гледа почти нищо което аз гледам, заедно гледаме Westworld, всеки си гледа неговото...

# 673
  • Вестерос
Мм нищо не гледа,аз гледам над 50 сериала.. ако чаках на него 😃😃

# 674
Ами, ние рядко гледаме тв като сме заедно, и затова опитваме да гледаме нещо, което и двамата да харесваме. В случай, че го няма, както примерно сега, си гледам каквото намеря за добре, ако... онези дребните не са окупирали тв. Накратко- моето време пред тв е вечер като ги приспя всичките Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт