За тези, които четат любовни романи №28

• 94 391
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Засега няма да се отказвам, чете ми се фентъзи.  Simple Smile

# 136
milenaka, първа и втора наистина са по-тийн, но след това поредицата търпи голямо развитие. Аз също, когато я започнах бях скептично настроена, може би защото мислех, че е прехвалена. А сега пет книги по-късно се нарежда сред любимите ми фентъзи поредици.  Heart Eyes

Тия дни няколко книги прочетох.
Първо беше "Дупка в тъканта" на Глен Купър- досега не бях чела нищо от автора, но книгата доста ми хареса. Жалко само, че е поредица, а издателството е издало само първа книга засега, а не ми се подхващат останалите на английски.

Следващата, която прочетох беше "Грубо палаво момче" на Кристина Лорен - ами интересна беше, но не кой знае колко запомняща се. Но става за убиване на време.

Сега почти завършвам https://www.goodreads.com/book/show/22043009-king-s и съм със смесени чувства относно книгата. Главният ми е дразнещ, някой от действията на главната пък не бяха много логични. Честно казано не съм сигурна, че ще продължа със следващата книга от поредицата. Зависи дали финала на тази ще ми разпали любопитството. Peace

Последна редакция: сб, 20 май 2017, 01:15 от mi666i

# 137
mi666i има защо да ти се струват нелогични, има си причина. Много ми хареса на мен книгата и я препоръчвам. В един момент останах  като гръмната.. изобщо не предполагах как стоят нещата. Simple Smile

# 138
ShySun, да финалът на първа книга беше доста интересен и наистина ми стана любопитно какво ще открие Миа и какво се случва с Кинг, така че ще дам шанс и на останалите книги от поредицата. Peace

# 139
В последните дни съм се заела сериозно с Братството на черния кинжал!  Peace Първата книга "Тъмна любов" не ме впечатли особено, но пък бях емоционално разтърсена от любовта на Рейдж и Мери във втората- "Вечна любов"! Heart Eyes "Пробудена любов" най после ме запозна с така споменаваният от вас Зейдист- толкова изтормозен психически и физически, че няма как да не го обикнеш! В момента съм в началото на 4-та книга "Споделена любов" и наистина нямам търпение да разбера как ще се развият отношенията между Бъч и Мариса....Разбрах, че има и книга за любовта между двама мъже, отделно Тор след загубата на Уелси най-вероятно ще си намери нова половинка, но опреледено май ще прескоча тази книга!  Whistling

# 140
  • В къщурката на хълма на феите
Въъъъъййй щоооооо?!?!

# 141
  • Euskal Herria
Подхванала съм Лорън Донър - на руски. Има доста нейни книжки, фен преводи са.

# 142
  • Разпиляна във въображението
Ако се сещате някоя книга за вдовец и втора половинка - свиркайте.

# 143
Даи,  търся Shadow's Seduction (The Dacians #2)
by Kresley Cole
и Wicked Abyss (Immortals After Dark #18)
by Kresley Cole

# 144
  • Варна
Даи,  търся Shadow's Seduction (The Dacians #2)
by Kresley Cole
и Wicked Abyss (Immortals After Dark #18)
by Kresley Cole
Дакийците намерих тук http://libgen.io/foreignfiction/index.php?s=Kresley%20cole&f … xt=All&page=2
Не видях за другата, може да мине убягнало на телефона.

# 145
Благодаря

# 146
Пиша тук,ако можете да ми помогнете.
Скрит текст:
Търся на Nia Forrester: Afterwards.Afterburn,The come up,Тhe Fall

Поредицата й е : Commitment. Изчетох първите три,но оттам нататък нищо не мога да намеря.  Crossing Arms

https://www.goodreads.com/series/133316-commitment

# 147
Здравейте bouquet
Прочетох с удоволствие "Аристократичен роман" - том 1, в момента чета том 2. Романчетата са написани от немски автори - само жени. Главните герои са благородници - принцове, принцеси, графове, графини, барони, баронеси... Действието се развива в замъци, а основната тема, разбира се, е темата за любовта, и раздялата...
Между другото само тези 3 томчета са преведени на български, в Германия заглавията от поредицата "Fursten Roman" само към момента надхвърлят 3000. /Предвид това, трите томчета са все едно много малка капка в безкрайната поредица от истории за хора с благороднически титли и потекло.../
Ако знаех езика, сигурно щях да поръчам повечето от тях, без значение броя им... Едва ли други освен тези трите ще бъдат издадени у нас.

Казах романчета, тъй като във всеки том са включени 4 на брой кратки романи - изцяло завършени истории. Всяко романче си е самостоятелна творба и няма връзка с останалите. Единственото общо нещо между тях е, че са включени в една книга...
Всяко томче носи заглавието на едно от романчетата. Четат се много бързо.
Ако и вие проявявате интерес, в сайта на издателството са публикувани 3 откъса за запознаване...

Аристократичен роман - "Не се влюбвай в младоженеца" [откъс]
Аристократичен роман - "За какво ти е любов?" [откъс]
Аристократичен роман - "Ти си дъщеря на принц" [откъс]

Скрит текст:
Главните действащи лица са принцове и принцеси, барони и баронеси, а сюжетът проследява техните съдби, страдание и щастие. Всеки роман представлява напълно завършена история. Действието се развива предимно в замъци и техните околности. Основните теми са любовта, гордостта и отстояването на собствените възгледи и позиции.
Серията стартира преди около десетилетие в Германия. До момента заглавията в поредицата са над 2000. Романите са писани от различни автори, само жени. Поредицата има голям успех и до днес в Германия, Люксембург, Белгия, Франция, Италия, Испания, Португалия, Чехия.

"Иcкaм дa вярвaм в чудeca" e първият том oт пoрeдицата "Аристoкратични рoмани", дeлo на нeмскoтo издатeлствo "Bаstеi".
Граф Бенедикт фон Катенберг беше обиколил света, прекосявайки пустини и преплавайки морета. Много хора се възхищаваха на смелостта и дързостта му. За него нямаше неизпълнима задача или недостижимо място. При последното си пътуване, от което беше изминало вече много време, граф Бенедикт обаче беше претърпял самолетна катастрофа, от която беше единственият оцелял. Сега беше в инвалидна количка, загубил всяка радост от живота.
Принцеса Корина фон Ербах виждаше в някогашния любител на приключения не инвалид, а много привлекателен мъж. Красивата журналистка се зае да напише материал за него и неусетно се влюби до уши в почти отчаяния от живота граф Бенедикт. Той обаче беше изпълнен със съмнения - за какво й беше на тази красива млада жена да губи времето си със сакат човек като него?
Съдържа:
"Не се влюбвай в младоженеца"
"Искам да вярвам в чудеса, принцесо"
"Млада, красива и отдадена на друг"
"Тя подготви сватбата му"

"За каквo ти e любoв" e втoрият том oт пoрeдицата "Аристoкратични рoмани", дeлo на нeмскoтo издатeлствo "Bаstеi".
Принцеса Валери фон Фрайнау трябва да наследи милиони. Камък пада от сърцето на младата жена. Семейството й има финансови затруднения, а обичаният замък поглъща луди пари. Изгледите никак не са розови и наследството е нужно на принцесата - от него зависи бъдещето на семейството й.
Има обаче един проблем: Валери ще получи сумата само ако се омъжи до двайсет и петия си рожден ден. А той е след четири седмици!
Бързо се намира жених, определя се дата за сватбата, а за любов никой не е нужно да мисли. Засега...
Във второто томче ще намерите:
"За какво ти е любов?"
"Влюбен и изгубен!"
"Тя иска само парите ви, ваше величество"
"Не е жена за принц?"

"Условие за влюбване" е третият том от поредицата "Аристократични романи", дело на немското издателство "Bastei".
В третото томче ще намерите:
"Ти си дъщеря на принц"
"Условие за влюбване"
"Усмивката ти омагьосва всички"
"Продай замък - подари сърце"
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 22 май 2017, 16:11 от krem-karamel

# 148
Започнах 5-тата книга от Братството за Вишъс, но съм малко объркана...Той какви чувства изпитва към Бъч?  Mr. Green Доколкото знам ще си намери половинка от женски пол, но в четвъртата книга доста смесени сигнали излъчваше спрямо полицая?  newsm78

# 149
  • В къщурката на хълма на феите
Хриси без спойлер няма как да ти оправя объркването .. само свирни, ако искаш да те светна Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт