За тези, които четат любовни романи №28

• 94 389
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Тайкунът хваща окото, но е също така имагинерен като Кралете на бърбъна 3, все един ден ще излязат. eat Чакам ги eat

Аз съм чела Кралете на бърбъна 1, да не би да е излязла и втората?

Парцалената принцеса на Ерин Уот дали има продължения и ако има къде да ги намеря?

# 31
  • Euskal Herria
"Парцалена принцеса" са три книги. На български има издадена само първата, през юли се очаква Егмонт да пуснат втората. Иначе за книгите на английски - на първа страница има линк.

# 32
Благодаря за новата тема  bouquet

# 33

[/quote]

Аз съм чела Кралете на бърбъна 1, да не би да е излязла и втората?

[/quote]

Кралете на бърбъна 2 съм я чела на английски, мисля че я няма преведена, сега си чакам третата, трябваше да излезе юни, но я отложиха за август и те така

# 34
Тайкунът хваща окото, но е също така имагинерен като Кралете на бърбъна 3, все един ден ще излязат. eat Чакам ги eat
А, не, не на 20 юни ще излезе Tycoon.

# 35
  • София
В последно време май само вас чета  Simple Smile
Чакам си следващия голям хит.

# 36
Момичета, Егоцентрика има ли я качена или трябва да я чета глава по глава в сайта ?  newsm78

# 37
  • Плевен / София
Момичета, Егоцентрика има ли я качена или трябва да я чета глава по глава в сайта ?  newsm78
в момента е така....няма я като файл за теглене

# 38
в момента е така....няма я като файл за теглене
Мерси за инфото Simple Smile

# 39
Току що приключих,, Изкушение" на Лайза Клейпас и много ми хареса. Дано историята за Рис и Хелън е също толкова хубава. Някой има ли мнение?  Simple Smile

# 40
  • София
Прочетох втората от Hades, и ми хареса колкото и първата, ако не и повече – чиста 5-ца и на двете. Сега се чудя дали да продължа с третата за Флейм или да разнообразя малко с нещо друго  Thinking

Определено ми стана интересно за сестрата на Кай. А, книгата за нея се очаква, виждам.

Последна редакция: сб, 06 май 2017, 11:50 от milenaka

# 41
  • В къщурката на хълма на феите
Снощи и аз четох изкушението .. начиииии много ми хареса, обаче цялата тая история със "няма да сме заедно щото той такъв, тя онакава" - хъъх .. и все пак 8/10 Simple Smile

# 42
Ето това изглежда обещаващо:https://www.goodreads.com/book/show/34826827-dancing-in-the-rain Заглавието е клише, обаче добре върви, още съм в началото.

# 43
  • Варна
Приключвам скоро с Обсидиан от Новите видове, мъка! Само секс и командорене. Ела тук, лягай, махай се, искам те така.

# 44
Прочетох 3-та и 4-та книга от поредицата "Хората на херцога" и много ми харесаха!  Peace Рядко хваля исторически романи, но в този случай около сюжета имаше мистерия, разследваха се случаи, героините бяха силни характери и действието се развиваше бързо!
От друга страна в момента чета "Изкушение" от Лайза Клейпас и не съм очарована засега- доста мудно ми върви...след седмица няма да си спомням почти нищо от сюжета, който е доста поизтъркан! Whistling

Общи условия

Активация на акаунт