За тези, които четат любовни романи №28

• 94 391
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
  • варненка от София
Чета "Играна омраза" на Сали Торн и ми е много забавно, има моменти, в които с глас се смея, обичам такива остроумни типажи, а успоредно с това глава по глава чета от сайта и последната частна Изневяра, лятно ми е, чете ми се ,не ми се работи, ама почивка няма все още....
На хартия или ел вариант чете Сали Торн?

На хартия. Утре чакам да дойде и втората част на "Хакерът". Отдавна не се бях забавлявала така с книга, много ми беше забавна и приятна за четене тази Игра на омраза, препоръчвам я.

# 556
На 40% съм на Bad Romeo https://www.goodreads.com/book/show/21411058-bad-romeo и засега доста ми харесва Simple Smile

# 557
  • Варна
Indebted, свърших ги, остана ми само една за началото на Дълга, но ще почака. Минус мъченията и нереалната завръзка с Дълга, им давам 5. Много хубави герои, силни, влюбени! Злодеите гадни, но понякога, намиращи човешкото и те. Не всички Simple Smile Епилогът лигав и излишен на фона на 6те книги.
Сега си чета Светът на Огън и Лед, може да подхвана на Сали книгата. Малко ведричко да почета. 
Бърбънът излезе ли целия на английски?

# 558
  • София
Излезе, да.
Сега се мъча с "Двор от рози и бодли" ли го превеждаха... Май няма да се мъча още дълго. Чете ми се фентъзи, ама много, а така да не мога да харесам поне едно Unamused

# 559
# 560
  • София
А, благодаря Simple Smile  Резюмето ми звучи добре, пращам си го на киндъла Hands Metal

# 561
  • София
Приключих Двор от рози и бодли 1 и започнах втората. Май ще се окаже по-добра от другата ѝ поредица. Жалко, че засега са излезли само три.

# 562
  • Варна
Изчетох The hating game на Сали Торн. Прекрасна книга! Бих й дала 10! Любимият ми фенфик е неин, още ми е на киндъла.
Малко краят го презахароса, но иначе много ми хареса. Не е комедията, която рекламират.
Не знам как е като превод, но на английски е разкошна!

# 563
  • Враца
Изчетох The hating game на Сали Торн. Прекрасна книга! Бих й дала 10! Любимият ми фенфик е неин, още ми е на киндъла.
Малко краят го презахароса, но иначе много ми хареса. Не е комедията, която рекламират.
Не знам как е като превод, но на английски е разкошна!

Е време ти беше да стигнеш до нея Simple Smile
Нищо не мога да си харесам, чудя се за двете на Али Мартинез, но ще продължа да търся и още нещо

# 564
И аз нѝщо не мога да харесам
Може ли да ми пратиш тази хубава книга, щом е за 10ка Simple Smile Не съм я чела

# 565
Без интернет бях една седмица, но гледам няма много за наваксване в темата. Доволна съм от Devil's Cut. Няма отворен край, не би трябвало има "екстеншъни". Малко след средата става ясно кой е убиецът.Имаше един двама герои в предните части, които в третата почти не се появиха. Чете се за един ден,не дава да я оставиш, най-добре да сте осигурили кой да гледа децата. Май само първата част е преведена, трилогията Кралете на бърбъна доста ще се хареса, Ела,ако скучаеш, почвай с превода Simple Smile Сега съм в дупка, нищо не чакам и ми е малко терсене. Ще прегледам последните 2-3 страници с постове, дано да харесам нещо.

# 566
  • Euskal Herria
Малко извън темата, но някой да има проблем с Adobe Digital Editions? Естествено, ако ползвате такава програма за четене.

# 567
Малко извън темата, но някой да има проблем с Adobe Digital Editions? Естествено, ако ползвате такава програма за четене.

И аз я ползвам, но при мене всичко е нормално. Дори преди малко специално прочетох 2 стр. да видя как ще се държи, всичко си е както трябва.

# 568
  • Euskal Herria
Благодаря! Ще ровя да видя къде е проблемът. При мен се срина.

# 569
  • В къщурката на хълма на феите
момичета, искам нещо катооо Венчило с дявола, Венчило с варварина, Тайната, Съкровището, Брак за една година, Любов и грях и така ..

Общи условия

Активация на акаунт