За тези, които четат любовни романи №28

• 94 389
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Много обичам да чета томани, любовни истории...
Сега започнах да чета „Аз след Теб” на Джоджо Мойс, първата й книга се казва „Преди теб” и е невероятно завладяваща и силна. Сега само чакам да заспят децата и да потъна в страниците!
Горещо ви препоръчвам да я прочетете Simple Smile
Втората беше пълно разочарование за мен. Абсолютно ненужна.

# 646

Сега се чудя какво да започна...Чете ми се сякаш нещо от сорта на Best laid plans https://www.goodreads.com/book/show/25596198-best-laid-plans?ac= … ;from_search=true или Kathleen Turner Series https://www.goodreads.com/series/83606-kathleen-turner Хем да има много напрежение, хем да има много любов Grinning

Кейтлин Търнър  бих я препрочела скоро, добра идея ми даде. И аз харесвам подобен жанр , но рядко ми попадат добре написани, а тези двете поредици ми харесаха много, особено Best Laid Plans , мноооооого ми хареса! Simple Smile

# 647
  • Плевен / София
Голяма суша е при мен....препрочитам стари книги....

# 648
Благодаря, че споменахте Kathleen Turner, ама защо чак сега... Angry как съм я пропуснала, много е интересна.

# 649
Здравейте, отдавна не съм влизала във форума.
Доста книги прочетох,но малко ме впечатлиха.
Саманта Йънг оправда моите очаквания с последната си книга "Единственото истинско нещо". Освен основната история на Джесика и Купър, авторката по неповторим начин вплита и съдбите на много второстепенни герои, за които нямам търпение да прочета останалите книги от поредицата. От сега гадая какви двойки ще се заформят, но определено предстоят изненади...Втората книга ще е за Вон и Бейли, които в първата книга ме очароваха и ми бяха далеч по-интересни сцените с тях, отколкото тези между Джесика и Купър. Усещам,че тяхната история ще е много по-гореща и динамична. Особено обичам когато "омразата" се превръща в любов.
Прочетох и втората книга за сем.Роял "Стъклен принц". Определено ми хареса повече от първата. Като цяло не съм почитателка на тийн историите, в които изобилства от злобни съученици, които правят мръсни номера... А в тази направо стъжниха живота на Ела. Отново най-интересното се случи в последните страници. През повечето време Ела се сърдеше на Рийд, а той не спря да й се извинява....И все пак смятам, че третата книга ще е най-интересна и динамична.Дано я издадът до края на годината.

# 650
  • В къщурката на хълма на феите
Стъкления принц барнах аз!

# 651

[/quote]

Кейтлин Търнър  бих я препрочела скоро, добра идея ми даде. И аз харесвам подобен жанр , но рядко ми попадат добре написани, а тези двете поредици ми харесаха много, особено Best Laid Plans , мноооооого ми хареса! Simple Smile
[/quote]

И на мен!! Сън не спах, докато не изчетох всички книги Grinning и относно Кейтлийн Търнър за първи път да ми хареса толкова книга с любовен триъгълник, а и накрая избра правилния брат Relaxed  Освен и аз, ако не намеря нещо ново, хубаво и подобно, пак да ги препрочета..

# 652
правилния брат ли  Shocked аз съм на 54 %, сега ме хвърли в размисли кой на кого е брат

# 653
Прочетох "Сватбена лудост"Джули Джеймс. Книгата не ми хареса особено, имаше и хубави моменти, но като цяло не ми беше интересна.
Продължавам с : .

# 654
  • Пловдив
Аз съм на вълна "първо приятели, после гаджета", та подхванах това на Саманта Тоул – https://www.goodreads.com/book/show/15724654-the-mighty-storm  Някъде около 40-50% съм, засега е доста приятно.

Ооо тази е много хубава Четох я преди време. Има и втора част.

И аз съм на музикална тема. Сега чета Идол на Кристин Калихан.
   Скоро завърших една книга, която много ме впечатли. В нея има много малко кекс.Simple Smile Историята е мно красива и затрогваща.
https://www.goodreads.com/book/show/29367958-the-wall-of-winnipe … ;from_search=true

# 655
  • Пловдив
Аз съм на вълна "първо приятели, после гаджета", та подхванах това на Саманта Тоул – https://www.goodreads.com/book/show/15724654-the-mighty-storm  Някъде около 40-50% съм, засега е доста приятно.

Ооо тази е много хубава Четох я преди време. Има и втора част.

И аз съм на музикална тема. Сега чета Идол на Кристин Калихан.
   Скоро завърших една книга, която много ме впечатли. В нея има много малко кекс.Simple Smile Историята е мно красива и затрогваща.
https://www.goodreads.com/book/show/29367958-the-wall-of-winnipe … ;from_search=true

# 656
  • На правилното място в правилния момент
Здравейте, отдавна не съм влизала във форума.
Доста книги прочетох,но малко ме впечатлиха.
Саманта Йънг оправда моите очаквания с последната си книга "Единственото истинско нещо". Освен основната история на Джесика и Купър, авторката по неповторим начин вплита и съдбите на много второстепенни герои, за които нямам търпение да прочета останалите книги от поредицата. От сега гадая какви двойки ще се заформят, но определено предстоят изненади...Втората книга ще е за Вон и Бейли, които в първата книга ме очароваха и ми бяха далеч по-интересни сцените с тях, отколкото тези между Джесика и Купър. Усещам,че тяхната история ще е много по-гореща и динамична. Особено обичам когато "омразата" се превръща в любов.
Прочетох и втората книга за сем.Роял "Стъклен принц". Определено ми хареса повече от първата. Като цяло не съм почитателка на тийн историите, в които изобилства от злобни съученици, които правят мръсни номера... А в тази направо стъжниха живота на Ела. Отново най-интересното се случи в последните страници. През повечето време Ела се сърдеше на Рийд, а той не спря да й се извинява....И все пак смятам, че третата книга ще е най-интересна и динамична.Дано я издадът до края на годината.

И аз завърших вчера "Стъклен принц" и мнението ми е абсолютно същото. Hands Raised Hands Започнах третата,добре върви и се надявам тя да е най-силната от трилогията.
Освен на тийн вълна съм и на пътуване във времето,завърших "Тес "на Ейми Фетцър.Страхотна беше,забавна и същевременно интригуваща.Втората книга продължава сюжета на първата,но представя историята на различен герой.За съжаление не е издадена на български,но я открих на английски и почти я свърших,ако си падате по подобна тематика няма да останете разочаровани. Relaxed
Ооо, Идол и на мен ми е във TBR от доста време.Заслужава ли си? Smirk

# 657
  • Варна
Свърших 3те от Monster in his eyes, втората най ми хареса, защото беше от името на главния герой. Стегнато и по мъжки Simple Smile Сега пичнах Scarlet scars, малко е спин офф на Монстъра. Харесва ми, макар че Лоренцо е още по-голям килър и гад от Игнасио. Току врътна и Семпре докато съм на мафиотска вълна, да видя как е променила фенфика.
5 й давам на Джесика, много хубаво пише жената.

# 658
Отзиви за "Ще си мой" на Мейси Бекет имате ли? Ревюто ме грабна много. И тази на Саманта Тоул дали ще я има на хартия тук?
Иначе аз още съм на 7-те години копнеж, но ми върви бавно, че с бебка я имам време за четене, я не....Засега не е нещо кой знае какво, и освен нататък ако не ме заинтригува и изненада изведнъж, май ще се окаже, че са й много суперлативите...
"Единственото истинско нещо" мисля, че ще ми е в списъка за закупуване този месец. Така,като чета темата, още повече книги искам да прочета...

# 659
Саманта Тоул няма издадени книги на български език. На английски сигурно може да си я поръчаш хартиена от Амазон.

Аз се чудя какво да започвам да чета. Чакам да видя едни ARC-ове дали ще ми пратят и може нещо от тях.

Общи условия

Активация на акаунт