За тези, които четат любовни романи №28

• 94 389
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • В къщурката на хълма на феите
Да помоля, ако някой е чел третата книга от "Семейство Роял" и има желание, да разкаже накратко как завършва историята. В скрит текст или в ЛС.
и аз съм на клончетооооо!!!

# 676
  • Разпиляна във въображението
Когато съм на Киндъла чета това https://www.goodreads.com/book/show/35154572-imperfect

И без това си търсех някоя драма. В тази героинята е вдовица, а главният може би е замесен по някакъв начин със смъртта на съпругът й.

# 677
Чета "Стената на Уинипег" - добре тръгна, но в средата нещо забуксува. Главният е тежък интроверт, чак не се трае. Не знам как си местят веждите и ъглите на устите  Laughing Rolling Eyes smile3506 smile3503 newsm53, но това е основната форма на комуникация между героите. Продължавам да чета обаче  tooth.

# 678
Малко са й протяжни книгите на Запата. Аз заради това не я харесвам особено.

# 679
С огромно удоволствие прочетох "Арабският принц" Вирджиния Хенли. Не очаквах, че книгата толкова много ще ми хареса. Има от всичко в нея - история, интриги, любов. Чудесен роман.

Сега продължавам с: .

# 680
  • На правилното място в правилния момент
Завършвам поредицата "Тексас" на Сандра Браун и съм очарована.В момента съм на последната "Обичай ме",в която се разказва за  Сейдж.Някакви предложения за други подобни семейни поредеци(наскоро прочетох "Макензи" на Линда Хауърд,така че тя отпада).

# 681
  • в сърцето на един мъж...
хмммм .. защо не получавам съобщения от темата??

И аз така, пропуснала съм една камара неща

Ибис нещо се активираха това лято, има две нови книги, но ме доядя, защото не си довършват поредиците, още не съм ги проверила тия дали не са и те от някаква поредица, но си ги взех, знам ли, четеше ми се нов автор. Говоря за Сали Торн, Игра на омраза и Алисън Морган - Може ли да се срещнем отново.

# 682
  • София
На Сали Торн не е от поредица, за другата – не знам.

# 683
Ясно, мерси Simple Smile

# 684
  • Euskal Herria
Не са само Ибис. И Егмонт колко поредици почнаха и до там. Издадат 1-2 книги и край. И или пропускат запитванията, дали ще продължат серията, или отговорът е "Няма читателски интерес".

# 685
Е аз това не го разбирам - питаш, пък те ти отговарят няма интерес...

# 686
Опитвам се да се сетя за една книга, главната уж шпионираше главния как влиза да плува в езеро гол, покатерена на някакво дърво. Срамно и позорно падна от клона докато го оглеждаше . Досещате ли се коя е? Съвременен роман е.

# 687
  • Варна
Опитвам се да се сетя за една книга, главната уж шпионираше главния как влиза да плува в езеро гол, покатерена на някакво дърво. Срамно и позорно падна от клона докато го оглеждаше . Досещате ли се коя е? Съвременен роман е.
After We Fall Melanie Harlow,  това беше мисля.

# 688
Ох, много ми се чете нещо в стил Тексас. Сандра Браун я харесвам много.
"Арабският пхринци" мисля, че я има и он лайн.
Аз поръчах "Ще бъдеш мой" и на Елоиза Джеймс "Целувка в полунощ. "
Тези книги със списание Журнал ли се разпростаняват и могат ли да се намерят още?

# 689
  • София
After We Fall Melanie Harlow,  това беше мисля.
Да, тя беше май.

Общи условия

Активация на акаунт