За тези, които четат любовни романи №28

• 94 389
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Благодаря mi666i ! Вече ги свалих и почвам  Simple Smile

# 91
А може ли линк към нея в goodreads?

# 92
Дали някой е чел на англ. последната част от поредицата Истината за херцога на Каролайн Линдън.Прочетох книгите за двамата по-малки братя,харесаха ми,но последната част за най-големия-херцога я няма на български,а ми е интересно каква ли е в крайна сметка развръзката с това изнудване,което е го има в поредицата?
А поредицата Хората на херцога книгите могат ли да се четат по-отделно,в смисъл свързани ли са една с друга?Благодаря.

# 93
Благодаря mi666i ! Вече ги свалих и почвам  Simple Smile

Приятно четене и се надявам поредицата да ти хареса.  Peace

А може ли линк към нея в goodreads?

Ето.   Peace

https://www.goodreads.com/series/51288-throne-of-glass

# 94
mi666i, към третата ли стават поносими? Аз първата зарязах малко преди края - не тийн, а направо детска ми дойде. Толкова се мъчих да я дочета, заради високите оценки все се надявах, че ще потръгне. Минус няколко звезди бих дала, но за 10 годишно дете би била страхотна.

# 95
Ами както казах 1 и 2 си бяха по-тийн, но не ми бяха детски. Но в трета започва промяна, поредицата поема в друга посока, появяват се много нови герои, доста силни персонажи, като всяка следваща книга надгражда предходната, и до момента "Империя на бури" ми е фаворит.   Peace

# 96
Може ли да ми прати някой тази поредица на Сара ДЖ.Маас...намирам само първите 3 книги!  Peace

Иначе в момента чета "Свидетелката" от Сандра Браун, но съм още в началото!  Wink

Последна редакция: пт, 12 май 2017, 14:13 от hrisi04

# 97
  • Разпиляна във въображението
На първите три на Сара съм дала 3, 1 и 2 звезди  Laughing Нещо дразнещо в героинята имаше.

# 98
Love me in the dark - Mia Asher - на около 60% от книгата съм. Подходих малко скептично към нея, най-вече поради факта, че главната героиня е омъжена и по принцип не обичам да чета книги за изневери. Но до момента книгата е страхотна, едно пътуване през сърцата на героите, чувствата и мислите им.

# 99
  • Плевен / София
Може ли да ми прати някой тази поредица на Сара ДЖ.Маас...намирам само първите 3 книги!  Peace

Иначе в момента чета "Свидетелката" от Сандра Браун, но съм още в началото!  Wink

Отскоро имам профил в goodreads, ще се радвам да се намерим и там...аз съм Hristina Tserovska  Whistling
готово....

# 100
Това "Момиче от календара" докато го четох трижде пъти ми мина през ума да взема и да стана компаньонка.  newsm77 bombs bombs То чудна работа е тва ескорта, пари, хубави мъже, чудесни места и запознаства. Сите алфа-мъжкари, богати и пре-богати, известни и свръх известни...малиии и всички с големи "сърца" и само доброто й мислят. Да не й е уроки на късмета на тази жена.

# 101
Прочетох "Моята фалшива сватба" - Мина Форд. Изобщо не ми хареса книгата, дочетох я на инат. Главната героиня през цялото време много ме дразнеше.

Започвам:.

# 102
  • В къщурката на хълма на феите
Това "Момиче от календара" докато го четох трижде пъти ми мина през ума да взема и да стана компаньонка.  newsm77 bombs bombs То чудна работа е тва ескорта, пари, хубави мъже, чудесни места и запознаства. Сите алфа-мъжкари, богати и пре-богати, известни и свръх известни...малиии и всички с големи "сърца" и само доброто й мислят. Да не й е уроки на късмета на тази жена.
hahaha hahaha hahaha hahaha тва малко като Вечната Амбър  Mr. Green

# 103
  • Разпиляна във въображението
Хайде, хайде, Вечната Амбър е ненадмината  Whistling

Докато си четях една лека книжка - тя е вокал на много популярна млада група, която е заплашена, а брат й и останалите момчета наемат един пич да я охранява и т.н. - взех, че се забих в другата крайност с Приказка за слугинята преди да се хвърля на сериала Confused По-голям контраст не бях правила скоро.

# 104
  • В къщурката на хълма на феите
Хайде, хайде, Вечната Амбър е ненадмината  Whistling
hahaha hahaha факт Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт