За тези, които четат любовни романи №28

• 94 403
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • Плевен / София
Започнах "Сватбената агенция" на Нора Робъртс - първата книга "Видение в бяло",но нещо ми върви бавно,дали да не почна някоя от поредиците и за Шотландия. Някой по-запознат с творчеството й да ми препоръча нещо.
П.С Ако някой е чел поредиците на С.Дж.Маас - какво мислите за тях и от коя да се започне?
С.Дж.Маас още не съм я чела, но ако искаш криминале+фантастика...."В смъртта" е поредица на Нора Робъртс и е доста дълга поредица....

# 496
Започнах "Сватбената агенция" на Нора Робъртс - първата книга "Видение в бяло",но нещо ми върви бавно,дали да не почна някоя от поредиците и за Шотландия. Някой по-запознат с творчеството й да ми препоръча нещо.
П.С Ако някой е чел поредиците на С.Дж.Маас - какво мислите за тях и от коя да се започне?

За книгите на Нора от поредиците и лично на мен са ми любими "...В смъртта", "Знакът на седемте", "Кръгът", "Ключовете", "Островът на трите сестри", "Семейство Станисласки", а от самостоятелните й препоръчвам "Искрени лъжи", "Порочна невинност", "Частни скандали", "Горчиво небе", "Брегът на тъмната вода", "Свидетелката".  Simple Smile

А за поредиците на Сара, ами страшно много ми харесаха. Heart Eyes Аз започнах от "Стъкления трон" и после с "Дворовете", но двете поредици не са свързани и историите им са съвсем различни, така че, която и да решите да прочетете първо, няма да сгрешите.  Peace

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 14:33 от mi666i

# 497

За книгите на Нора от поредиците и лично на мен са ми любими "...В смъртта", "Знакът на седемте", "Кръгът", "Ключовете", "Островът на трите сестри", "Семейство Станисласки", а от самостоятелните й препоръчвам "Искрени лъжи", "Порочна невинност", "Частни скандали", "Горчиво небе", "Брегът на тъмната вода", "Свидетелката".  Simple Smile

Цитирам мнението, за да мога по-лесно да ги намеря, че и аз съм на такава вълна. Прочетох Горчиво небе и Брегът на тъмната вода. Много ми харесаха. Особено съм щастлива, когато позная кой е убиецът  Laughing Разнообразих с Опасно красив на Сандра, но ми беше от слабите й книги. Сега започнах Списък с убийства на Джули Гарууд...доста добро начало. Но аз досега от Джули Гарууд лоша книга не съм чела.

# 498
  • Плевен / София

Цитирам мнението, за да мога по-лесно да ги намеря, че и аз съм на такава вълна. Прочетох Горчиво небе и Брегът на тъмната вода. Много ми харесаха. Особено съм щастлива, когато позная кой е убиецът  Laughing Разнообразих с Опасно красив на Сандра, но ми беше от слабите й книги. Сега започнах Списък с убийства на Джули Гарууд...доста добро начало. Но аз досега от Джули Гарууд лоша книга не съм чела.

тя е част от поредица Бюканън-Ренард...№4 мисля, че беше....Може да продължите с другите....ще ви харесат...сигурна съм

# 499

Цитирам мнението, за да мога по-лесно да ги намеря, че и аз съм на такава вълна. Прочетох Горчиво небе и Брегът на тъмната вода. Много ми харесаха. Особено съм щастлива, когато позная кой е убиецът  Laughing Разнообразих с Опасно красив на Сандра, но ми беше от слабите й книги. Сега започнах Списък с убийства на Джули Гарууд...доста добро начало. Но аз досега от Джули Гарууд лоша книга не съм чела.

тя е част от поредица...№4 мисля, че беше....Може да продължите с другите....ще ви харесат...сигурна съм

Първите три съм ги чела и много ми харесаха. Карам бавно и полека, че да имам за по-дълго да чета и разнообразявам с други автори, че да не ми омръзне стила. Имам въпрос остават ли на такова високо ниво? newsm78

# 500
Смърт край Змийската река ми е любима от самостоятлните. Поредиците ми харесваха преди десетина години, като цяло пише добре - има малко книги, които не ми допадат, но дори те стават за четене. Лошото е, че са веднъж като свикнеш как пише, разконспирираш злодея още в началото Mr. Green

# 501
  • София

BlackRose, не, за съжаление. И на мен първите много ми харесваха, но...

# 502
  • Плевен / София

тя е част от поредица...№4 мисля, че беше....Може да продължите с другите....ще ви харесат...сигурна съм

Първите три съм ги чела и много ми харесаха. Карам бавно и полека, че да имам за по-дълго да чета и разнообразявам с други автори, че да не ми омръзне стила. Имам въпрос остават ли на такова високо ниво? newsm78
За мен отговорът е "да"

# 503
При мен поредицата е с доста шарен рейтинг, любими са ми тези в средата. Добре, че я споменахте да потърся 13 книга, гледам издадена е вече, но отзивите никак не са добри.

# 504
  • в сърцето на един мъж...
При мен поредицата е с доста шарен рейтинг, любими са ми тези в средата. Добре, че я споменахте да потърся 13 книга, гледам издадена е вече, но отзивите никак не са добри.

Коя?

# 505
  • София
Гея, за тази говорим – https://www.goodreads.com/series/40401-buchanan-renard
Ето я и на български, но не знам дали това е всичко, преведено досега – https://chitanka.info/serie/buchanan-renard

Сега видях, че съм давала все четворки и петици, но на 11-тата съм дала тройка и съм зарязала поредицата. Явно от нея идва разочарованието ми.

# 506
  • варненка от София
Аз прочетох "Стъклен принц"...

Сега я почвам аз пък, но се въздържах, защото третата част чак октомври, ама като седи подредена на рафта и ми вади очите и я почнах.

Иначе днес довърших "Любовта е "целувка на дама", леко кулинарно книжле, хареса ми, ама по-скоро като кулинарна книга май я четох, хаха има и рецепти в края, ще взема да пробвам това, онова.

# 507
Гея, за тази говорим – https://www.goodreads.com/series/40401-buchanan-renard
Ето я и на български, но не знам дали това е всичко, преведено досега – https://chitanka.info/serie/buchanan-renard

Сега видях, че съм давала все четворки и петици, но на 11-тата съм дала тройка и съм зарязала поредицата. Явно от нея идва разочарованието ми.

Да да, видях коя е поредицата, но момичето пише, че има нова книга от нея, за нея питах Simple Smile Понеже харесвам много самата поредица и ми стана интересно кое е новото излязло.

# 508
На 4-ти юли е излязла 13-тата Wired на английски, за нея говорех. Иначе, вероятно ще е преведат и пуснат и нашите, досега нямат неиздадена от тази поредица. Дано де!

# 509
А, ясно, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт