За тези, които четат любовни романи №28

• 94 390
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
  • Плевен / София
момичета, искам нещо катооо Венчило с дявола, Венчило с варварина, Тайната, Съкровището, Брак за една година, Любов и грях и така ..
и аз искам....но къде ги.....голяма суша....

# 586
  • варненка от София
Аз пък се позаредих с книжки и чета сега основно на хартия, размърдаха се нещо издателствата сега лятото, взех си "Красиво момче" на Кристина Лорен, втората част на Хакерът излезе, поръчах и втората част от "Момиче от календара", на Джейми Макгуайър след повече от година ново нещо издадоха, две книги от Калпазанов взех, нова някаква от Ибис поръчах също, изобщо заредих рафтчетата с книги пак и като открадна време, чета.  smile3508 smile3508 smile3508

# 587
  • Плевен / София
Аз пък се позаредих с книжки и чета сега основно на хартия, размърдаха се нещо издателствата сега лятото, взех си "Красиво момче" на Кристина Лорен, втората част на Хакерът излезе, поръчах и втората част от "Момиче от календара", на Джейми Макгуайър след повече от година ново нещо издадоха, две книги от Калпазанов взех, нова някаква от Ибис поръчах също, изобщо заредих рафтчетата с книги пак и като открадна време, чета.  smile3508 smile3508 smile3508
да....но не е като това, което ни се чете на нас с  mecani

# 588
Вчера си купих "Еротични фантазии" от Петър Дончев. Сега чета "Единадесет минути" от Паулу Коелю, после наред е  "Обществото на Жулиет" и след това започвам новата.

# 589
  • В къщурката на хълма на феите
Аз пък се позаредих с книжки и чета сега основно на хартия, размърдаха се нещо издателствата сега лятото, взех си "Красиво момче" на Кристина Лорен, втората част на Хакерът излезе, поръчах и втората част от "Момиче от календара", на Джейми Макгуайър след повече от година ново нещо издадоха, две книги от Калпазанов взех, нова някаква от Ибис поръчах също, изобщо заредих рафтчетата с книги пак и като открадна време, чета.  smile3508 smile3508 smile3508
да....но не е като това, което ни се чете на нас с  mecani
мхммм .. вече и да препрочитам не става, щото аз всичко овършах Sad

# 590
  • София
И аз препрочитам. Абсолютно нищо не мога да харесам – започвам, захвърлям, започвам, захвърлям... Мъка. Сега започнах това, в началото съм още – https://www.goodreads.com/book/show/32992611-lost-in-between

# 591
  • Euskal Herria
Случайно в Читанка попаднах на "Изкушение" - Катрин Харт. В началото съм, отзивите са все положителни. Да видим дали и на мен ще ми хареса. Исторе е. Имам някои нови книги, но засега предпочитам да препрочитам стари, любими романи.

# 592
  • София
Вчера в книжарницата попаднах на "Дявол през пролетта". Дали ще е хубава? Имам "Дявол през зимата" (хартиен вариант), но не бях очарована, та дали ще си заслужава?

# 593
На мен ми хареса много, но я четох на английски и безплатно
3 от друга поредица е, може да прочетеш първо другите 2 от нея
На мен лично ми допаднаха, бях зажадняла за нещо в този стил

# 594
  • София
мерси ♥ HAPPY ♥ , вероятно и аз ще започна поредицата на англ. език, за да преценя, дали ми допада. Peace

# 595
  • Euskal Herria
Първите две вече ги има пуснати в нета.
Серия "Рейвънел":
1. Изкушение
2. Докато свят светува
3. Дявол през пролетта

# 596
  • София
YanaDG, благодаря. Явно няма връзка с "Дявол през зимата", на каквито мисли ме наведе заглавието. Малко бях поизоставила четенето и сега ще се поровя за анотации на книгите/ поредиците.

# 597
  • Euskal Herria
Всъщност има връзка "Дявол през зимата" е за Еви Дженър и Себастиян Сейнт Винсънт. А тук, в "Дявол през пролетта" историята е за техния син - Гейбриъл.

# 598
  • София
Всъщност има връзка "Дявол през зимата" е за Еви Дженър и Себастиян Сейнт Винсънт. А тук, в "Дявол през пролетта" историята е за техния син - Гейбриъл.
Ясно. Позабравила съм сюжетната линия и връзката м/у героите от "Сезони на любовта". Blush Първо тях ще си припомня преди да започна "Рейвънел".

# 599
Зравейте,момичета. Идвам да споделя, че много ми хареса поредицата "Сезони на Любовта".
Довършавам сега и последната книга "Скандал през пролетта".
Мисля след нея да за започна "Седем години копнеж",че от доста време й се каня и така ми я изхвали една приятелка, че ми е много любопитно ще си заслужават ли всички тези суперлативи и отзиви,които четох. Ще ми е интересно да споделите мнение за книгата.
Миналата седмица прочетох и "Парцалена принцеса" и вече май ще се заричам да не почвам поредици, които не са излезли всички. Трета книга още я нама доколкото знам.
Следващата в списъка ми е "Кънтри" на Даниел Стийл.

Общи условия

Активация на акаунт