Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 354

• 71 769
  • 737
  •   1
Отговори
# 60

Енгин вече доста  трудно би се "скрил". Феновете научиха любимото му място и сега  Бедри Уста бей ще трябва да си назначи човек отговарящ на всички въпроси свързани с Енгин. Обаче името Бедри Уста и снимката му вече са разпознаваеми навред по света...

# 61
  • Пловдив

https://twitter.com/ztrkmnn/status/861221851514753025

След като Енгин, Сема и Ейлем, Бурак и Ахмет бяха заедно на вечеря, в туитър излезе новината: Двойката Туба Буюкюстюн и Енгин Акюрек от "Мръсни пари и любов", в подготовка за филм. Сценарият иска малки промени и е близо до подписване.
...............................
Всички обаче питат откъде е източникът. Все още не вярват, чакат потвърждение. Някои дори пишат: Това не е вярно, Енгин два пъти в една река не влиза.
Дебатите между феновете продължават. Едни искат, други - не. Едни вярват, други - не.
Ако новината се раздуе и в пресата, г-жа Дурак може да ни осветли.
Аз - не вярвам.

# 62

След като Енгин, Сема и Ейлем, Бурак и Ахмет бяха заедно на вечеря, в туитър излезе новината: Двойката Туба Буюкюстюн и Енгин Акюрек от "Мръсни пари и любов", в подготовка за филм. Сценарият иска малки промени и е близо до подписване.
Всички обаче питат откъде е източникът. Все още не вярват, чакат потвърждение. Някои дори пишат: Това не е вярно, Енгин два пъти в една река не влиза.
Дебатите между феновете продължават. Едни искат, други - не. Едни вярват, други - не.
Аз - не вярвам.

Joy Joy Joy  Е, вече ще има припаднали дори само да е boş laf приказка...

# 63

Цитат
Аз - не вярвам.
newsm10

Раничко е за надеждите за проект. Thinking Срещата със СЦ е причина за съмненията. Thinking

# 64

Аз - не вярвам.

Аз пък искам да вярвам, но не искам да си повтаря партньорките толкова бързо.
Има такъв голям избор. Да ги поизреди всичките, пък после нека и да повтаря.
Аз няма да съм от припадналите, но съм убедена, че и върлите фенки на Туба едва ли
ще бъдат очаровани от повторение на тандема. Много скоро ги гледахме като екранна
двойка в КРА, а сега в друга продукция? Те до скоро бяха в анкетите им дори.
Аз искам нов проект с нова партньорка и дано ме чуят. Joy Joy Joy

А тоя господин Бедри уста улучи десятката със запознанството си с Енгин. То вече има ли
по известно заведение за потребителите на социални мрежи от неговото. Покрай феновете
на Енгин и колегите му доби голяма популярност. Марта е права в скоро време трябва да
назначи информатор и организатор на срещи, а може  да се наложи да  разшири
заведението. Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 07 май 2017, 19:49 от komet

# 65
  • Пловдив

Да си се порадваме на Даахан.

# 66

Енгин и Бурак при записването на песента "Tanrıdan Diledim". Според моето лично мнение - бая трудна песен.
Това е хубавото, че при който и да е герой на Енгин да ни отведе мисълта - все ни е любим и имаме какво да си кажем. А спомените идват дори и само с една снимка - ето и сега. Една песен, която я ползваха два пъти в сериала - първо при предложението /най-щастливия момент на Йомер и Елиф/

после и при най-тъжния /влизането на Елиф в затвора/.

https://www.youtube.com/watch?v=OxN-Ty5qdQk

Последна редакция: нд, 07 май 2017, 20:43 от Марта_49

# 67
  • Пловдив

Колко пъти и нищо....

# 68
Привет,Енгинки! Някаква новина за филм с Туба и Енгин се разпространява-аз специално нямам нищо против,харесвах двойката Туба-Енгин и мисля,че във филм ще бъдат във вихъра си.Туба няма задръжките и автоцензурата на други актриси и нещата ще се получат.Абе аз бих се радвала на филм на Енгин с която и да е партньорка,но ако това е Туба ще бъде супер.

# 69
Привет,Енгинки! Някаква новина за филм с Туба и Енгин се разпространява-аз специално нямам нищо против,харесвах двойката Туба-Енгин и мисля,че във филм ще бъдат във вихъра си.Туба няма задръжките и автоцензурата на други актриси и нещата ще се получат.Абе аз бих се радвала на филм на Енгин с която и да е партньорка,но ако това е Туба ще бъде супер.

Велиянка  Two Hearts  Повече прилича на нечии фенски желания. Едва ли да стане, ама при съседите няма нищо невъзможно. Отсега ми е весело и смешно /ако все пак стане факт/ каква ще е реакцията на някои  Joy Joy Joy

Обаче фактите са такива - първите турски актриса и актьор номинирани за престижната награда "ЕММИ". Навсякъде където са гледали "КРА" - това е любима екранна двойка и е нормално феновете да искат да ги гледат отново...

Последна редакция: нд, 07 май 2017, 22:28 от Марта_49

# 70
Марта,нищо се не знае-при положение,че от продажбата на КПА в Турция са постъпили 200млн. долара!!!! мислиш ли,че някой продуцент няма да използва отново такава златна кокошка! Те фенките нека си подскачат колкото си искат-аз пък харесвам двойката Туба-Енгин и мисля,че и Енгин се чувстваше добре в нейната компания.

# 71
Марта,нищо се не знае-при положение,че от продажбата на КПА в Турция са постъпили 200млн. долара!!!! мислиш ли,че някой продуцент няма да използва отново такава златна кокошка! Те фенките нека си подскачат колкото си искат-аз пък харесвам двойката Туба-Енгин и мисля,че и Енгин се чувстваше добре в нейната компания.
Енгин винаги създава около себе си приятна приятелска атмосфера. Това естествено е от огромно значение как ще се получи съвместната игра. Също е факт каква е била атмосферата на снимачната площадка на "КРА". Снимките са стотици.
Ето Енгин, Бурак и Ахмет продължават да се виждат на приятелски вечери. След края на "КРА" имаше едни мъжки събирания на всички /даже и на мач бяха ходили заедно/...
Въобще "КРА" и екипът реализирал този проект, не са  това което някои се опитваха да го изкарат. Обаче всеки си има право на мнение, както и да го изкаже...

# 72
Така е,всеки има право на мнение каквото и да е то-в края на краищата нека да изчакаме,да видим,както се казва като му дойде времето всичко ще се изясни. Факт е обаче,че Енгин не зачезна,не се покри по моретата  а все още е в Истанбул на мен ми говори,че може би нещо се "мъти".Дано да стане.

# 73

Ох, хубава идея, в сърчице. Heart Eyes

# 74
  • Пловдив

Енгин даде и дава всичко от себе си. Ох, и всички ги носи. Поне не ги влачи, носи ги.

Общи условия

Активация на акаунт