Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~171

• 51 419
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Много ми хареса серията.
Не мога да спра да се възхищавам на Аслъ Енвер. Това момиче огрява целия сериал като слънце. Такава доброта и чистота струи от него, толкова човечност и разбиране, че някак ти се иска да вярваш, че вътрешната й сила ще стигне да спаси прогнилия род на Есма ханъм и да пребори злобата и завистта на Ипек.
Радвам се за Аслъ, тази роля й лепна като втора кожа. Всъщност нейната героиня е центърът, около който се завърта сюжетът и всички нишки стигат до нея. И виждаме как с разум и чувство се опитва да разреши проблемите. Много хубав образ! Може би това е любимата ми героиня от сериал. Не се сещам за друг по-топъл и пълнокръвен женски образ, толкова чувствителен, състрадаващ и всеотдаен и в същото време отстояващ собствените си виждания и разбирания.

# 121
Привет следобедно! food010 Hug Hug Hug

Сиси Hug

Деси Hug,няма как да не се спомене Ози! Joy

Да ви пусна някои рейтинги като инфо,ако ви интересува! Peace

Седмичният в тотала...миналия 9-ти еп. беше на 18 място! Peace

Тук е АБ ...тъй като е дълъг в скрити....
Скрит текст:
Рейтинг AB (самые обеспеченные и образованные) за неделю с 01.05 по 07.05.2017:
1. Возрожденный Эртугрул - 16.95%⬇(-0.94)
2.Внутри - 9,67%⬇(-1.21)
3. Мафия не может править миром - 9.50%⬆ (+1.09)
4. Моя Родина - это ты- 9.15%⬆(+0.41)
5. Мама - 6.91%⬆(+0.23)
6. Стамбульская невеста - 6.77%⬆(+1.14)
7. Право на престол. Абдулхамид - 6.75%⬇(-0.53)
8. Воин - 6.67%⬆(+1.37)
9.Безымянные - 5,83%⬆(+0,1)
10. Г-жа Фазилет и ее дочери- 5.69% ⬆(+1.59)
11. Джесур и красавица - 5.59% ⬇(-0.85)
12.Обещание - 5,10%⬇(-0,45)
13. Черная любовь - 4.99% ⬆(+0.98)
14.Он-легенда - 4.66%⬆(+0.68)
15. Обиженные цветы - 4,61%⬆(+0,57)
16. Дениз в моем сердце - 4.46% ⬇
⬆(+0.79)
17. No 309-4.37% ⬆(+0.30)
18.Любовь и Мави - 4.29%⬆(+0.47)
19. Песня жизни - 4.12%⬇(-0.44)
20. Переулки - 3.93%⬇(-0.16)
21. Бодрумская сказка - 3.48%⬇(-0.40)
22. Новая невеста - 3.47%⬇(-0.37)
23. Запах ребенка - 2.61%⬇(-0.10)
24. Пастушья звезда - 2.44%⬇ (-0.21)
25. Черный шрифт - 2.43%⬆(+0.17)
26. Кто тебя забрал - 2.38%⬆(+0.59)
27. Этот город последует за тобой - 1.93%⬇(-1.21)
28. Это жизнь моя - 1.80%⬆(+0.45)
29. Школьный патруль - 1.54%⬇(-0.53)
30. Я полюбила обоих - 1.53%⬆(+0.26)
31. Великолепный Век: Кёсем - 1.01%⬆(+0.03)

Любима моя, ако си свободна сега можеш да кликнеш на  поста на  Ани  № 108. Това е  адреса на Езоо Петеккая.
Ако кликнеш върху него ще   слезеш 3 снимки надолу и после е тая на  Еркан с  черен костюм, с бяла риза и черна вратовръзка.
Около снимката и под нея има текст на турски, изказване на Еркан вероятно за  Холивуд.
Само ако имаш време, ако не - рускините ще го  преведат и от тях ще го напишем.
Прости ми, моля те. Приятна  вечер. Отивам  да се къпя.

# 122
Много ми хареса серията.
Не мога да спра да се възхищавам на Аслъ Енвер. Това момиче огрява целия сериал като слънце. Такава доброта и чистота струи от него, толкова човечност и разбиране, че някак ти се иска да вярваш, че вътрешната й сила ще стигне да спаси прогнилия род на Есма ханъм и да пребори злобата и завистта на Ипек.
Радвам се за Аслъ, тази роля й лепна като втора кожа. Всъщност нейната героиня е центърът, около който се завърта сюжетът и всички нишки стигат до нея. И виждаме как с разум и чувство се опитва да разреши проблемите. Много хубав образ! Може би това е любимата ми героиня от сериал. Не се сещам за друг по-топъл и пълнокръвен женски образ, толкова чувствителен, състрадаващ и всеотдаен и в същото време отстояващ собствените си виждания и разбирания.

Любима моя, Слънчице, здравей.
Моля те да ми  простиш, миналата седмица  ме питаше нещо за мой пост, ама така и не успях да ти отговоря. Извинявай.
Мисля, че беще  нещо за Бегюм, ама аз така го написах, за да се смеем и да си правим  купони, нищо лично.
Даже и съм го забравила.  Така че не ми се сърди. Важното е тук да си правим  купони, веселби, романтика, да се забавляваме през свободното ни  време.
Всичко хубаво.  Целувки.

# 123
Цитат
Любима моя, ако си свободна сега можеш да кликнеш на  поста на  Ани  № 108. Това е  адреса на Езоо Петеккая.
Ако кликнеш върху него ще   слезеш 3 снимки надолу и после е тая на  Еркан с  черен костюм, с бяла риза и черна вратовръзка.
Около снимката и под нея има текст на турски, изказване на Еркан вероятно за  Холивуд.
Сиси Hug,при тази снимка,която описа има линк за статия от 5 май! Peace
Ето я-http://vakitsizhoroz.com/erkan-petekkanin-yeni-projesinin-yonetmeni-belli-oldu/
Всъщност се съобщава новината(за която вече се писа),че Джевдет Мерджан се е съгласил да бъде режисьор на новия сериал с Еркан!Ще бъде излъчван по Фокс тв.!Напомнят,че Еркан и Джевдет са работили заедно в Парампарча! Peace

Дано е била тази статия и да съм помогнала! Peace

# 124
Привет момичета  Hug
Пристигнах...
Скрит текст:
Само с половин час закъснение от разписанието, но имаше задръствания на тунелите. Очаквах тези задръствания и си чаках кротко, без негативни емоции. Пътуването беше приятно, имаше само един проблем, че климатика ми продъни ушите - много шумен, но това е положението. Автобусите са стари и сигурно нямат пари да ги отремонтират. А днес е имало и много извънредни автобусни линии и може би са извадили старите резерви. Важното е, че пристигнахме живи и здрави.
Малкия много се зарадва, че баба е тук - дойде да ме посрещне на гарата. когато се прибрахме каза на майка си и баща си да ходят на работа, а той ще си играе с баба... Grinning

Лека и спокойна нощ на всички и спорен първи работен ден от седмицата  Hug

Дениз от Парченцата ще играе в летен сериал...

Цитат
Турецкий кинематоргаф готовит для зрителей сезон летних сериалов. Стало известно, что телеканал ShowTV готовит для поклонников новый проект RUYA | СОН , который стартует в июне.
Производство нового сериала возьмет на себя Gold Film, проекты которого стали очень популярными ("Сельская красавица", "Ни за что не откажусь", "Запах клубники", "NO:309"). Сценаристом сериала является Фунда Альп, режиссер - Джемаль Шан. Главные роли исполнят актеры Хазал Филиз Кючюккосе ("Черная Любовь") и Джейхун Мергиноглу ("Вдребезги").
Сериал RUYA | СОН расскажет зрителям историю любви богатого бизнесмена и девушки, которая испытывает финансовые трудности.

Источник: https://www.tvaktuel.com
Перевод: RUYA | СОН

# 125
Цитат
Сиси Hug,при тази снимка,която описа има линк за статия от 5 май! Peace
Ето я-http://vakitsizhoroz.com/erkan-petekkanin-yeni-projesinin-yonetmeni-belli-oldu/
Всъщност се съобщава новината(за която вече се писа),че Джевдет Мерджан се е съгласил да бъде режисьор на новия сериал с Еркан!Ще бъде излъчван по Фокс тв.!Напомнят,че Еркан и Джевдет са работили заедно в Парампарча! Peace

Дано е била тази статия и да съм помогнала! Peace

От мен - Добро утро и много обич през деня и през седмицата.

Любима Злати
, много ти благодаря за инфото.  Това питах. Ама ти си цяла енциклопедия. Винаги съм го казвала. Още веднъж  благодаря. Мислех си, че има продължение, защото на края имаше 3 точки.
Лек и спорен ден. Целувки.

# 126
Привет момичета  Hug
Пристигнах...
Скрит текст:
Само с половин час закъснение от разписанието, но имаше задръствания на тунелите. Очаквах тези задръствания и си чаках кротко, без негативни емоции. Пътуването беше приятно, имаше само един проблем, че климатика ми продъни ушите - много шумен, но това е положението. Автобусите са стари и сигурно нямат пари да ги отремонтират. А днес е имало и много извънредни автобусни линии и може би са извадили старите резерви. Важното е, че пристигнахме живи и здрави.
Малкия много се зарадва, че баба е тук - дойде да ме посрещне на гарата. когато се прибрахме каза на майка си и баща си да ходят на работа, а той ще си играе с баба... Grinning

Лека и спокойна нощ на всички и спорен първи работен ден от седмицата  Hug

Дениз от Парченцата ще играе в летен сериал...

Цитат
Турецкий кинематоргаф готовит для зрителей сезон летних сериалов. Стало известно, что телеканал ShowTV готовит для поклонников новый проект RUYA | СОН , который стартует в июне.
Производство нового сериала возьмет на себя Gold Film, проекты которого стали очень популярными ("Сельская красавица", "Ни за что не откажусь", "Запах клубники", "NO:309"). Сценаристом сериала является Фунда Альп, режиссер - Джемаль Шан. Главные роли исполнят актеры Хазал Филиз Кючюккосе ("Черная Любовь") и Джейхун Мергиноглу ("Вдребезги").
Сериал RUYA | СОН расскажет зрителям историю любви богатого бизнесмена и девушки, которая испытывает финансовые трудности.

Источник: https://www.tvaktuel.com
Перевод: RUYA | СОН

Скъпа АНИ,
 благодаря ти, че се обади.  Това е важното, че сте живи и здрави.

Скрит текст:
Точно така си представях посрещането ти. С много обич и щастие. И при мен е така. Чакат ме Давид и Калин  на автогарата и като видят  автобуса "Нешев" от  далеко го познават и започват да подскачат, че баба им идва. Докато спре автобуса и аз да слеза те все викат на перона.
Радвай се сега на това посрещане, защото когато   стане  студент няма да те посреща, защото ще   бъде  голям.  Големите внуци забравят бабите си, а малките ги обожават.  Така ще е със всички нас. Ама - това е щастието на бабите.
Нека Бог да закриля всички деца, майките и татковците и бабите и дядовците им.
Днес е щастливия ти ден.  Ах, колко е  хубаво при вас.  Чак  благородно да ви  завидя.  Следващата седмица и аз ще отивам при тях, ама те вече не са в София, а във  вилната зона на Бистрица - майната им  по  Витоша.  Ама пък  там  се  чувстват  много добре всички.
Приятен ден и много обич. Целувки.
Когато имаш възможност само се обади, че сте добре.

# 127
Привет момичета  wavey

сиси благодаря за кафенцето  Hug
Хубав ден на всички  Hug
Днес ще чакаме фрагмана за новият епизод на Невестата  Thinking

# 128
Добро утро, момичета!
Днес съм си у дома със хрема.....
Предлагам чай с мед и лимон.... Sad Sad Sad

Ани,  Hug Hug!
Как е малчо?

# 129
  • Плевен / София
Много ми хареса серията.

+1
Здравейте момичета
Деси Hug благодаря за чая....много много не го обичам...но ти го пий та по бързо да пребориш хремата Peace въпреки, че с лекарства или без тях ми трябва седмица на мен , за да се отърва от нея Joy Joy Joy
Ани добре си пристигнала, дано и времето е с вас да сте повече навън...
Момичета, благодаря ви за всичко споделено през почивните дни...четох ви с интерес Бризче Heart Eyes през телефона, но ще си кажа, че очаквам превода на български Grinning и тогава ще коментирам Wink
хубав ден ... Party

# 130
Гости,  Hug Hug!
 И аз не обичам чай, само в редки случаи го пия...

# 131
Добро късно утро! Hug Hug Hug

Ани Hug,прочетох поста ти снощи! Peace Предполагах,че ще имате закъснения,тъй като чух по новините за задръстванията и се сетих за теб! Hug Hug Дано времето е хубаво за да сте повече навън! Laughing

Сиси Hug,благодаря за кафенцето! Hug Старая се с каквото мога да помогна! Peace

Деси Hug,бързо да се оправиш с чайчето и да не минаваш на антибиотик! Wink Hug

Ани Hug Гости Hug

Ще видим дали днес или утре ще пуснат новите снимки,резюмето и фрагмана! Thinking Ще проверявам! Peace

Никога да не забравяме! Peace
Скрит текст:

Приятен ден на всички! bouquet

ПП Окъснях с поста,но имах дълъг разговор с дъщерята! Laughing Внучката пак е с лека кашлица.1 мес. беше добре!Дано се оправи,че по празниците ще ходят на бал в Ботевград и ще ми я оставят за 3 дни! Peace

# 132
Здравейте момичета  Hug Heart Eyes Лека и спорна следпразнична седмица  Hug

https://www.youtube.com/watch?v=PGQyAs-vPp8

Благодаря за всичко споделено  bouquet Ани  Hug Злати  Hug Сиси  Hug Деси  HugГости  Hug

Деси  Hug бързо оздравяване  Praynig и аз прекарах така едни три дни  ooooh! само с витамини и прахчета  Hug

Ани и вие с малчо се радвайте и се пазете   навън е доста хладничко Hug

# 133
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Миме Hug

Проверих няма фрагман,нови снимки и резюме! Peace

# 134
  • Плевен / София
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Миме Hug

Проверих няма фрагман,нови снимки и резюме! Peace

Злати Hug с това тичане по нощите да яде Сюрея бяха много сладки...а Фарук даде голям бакшиш Peace че са го спасили от голяма беда Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт