Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~171

• 51 431
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Среднощен поздрав и от мен  Hug
Момичета, благодаря за всичко, което сте сложили в темата и сте споделили лични мнения  Hug
Видях фрагмана - очаквах да е още по-лошо, ама то не се знае какво ще се случи в епизода  Thinking
Стори ми се, че когато Фарук говори с Пелин все още не е бил убеден, че Емир е негов син, ама след това, когато слага детето да спи и е като попарен...

Бегюм е за убиване...Не само, че е излъгала сина си за баща му, но е сложила име на сина си, предполагам нейното...и без да намери начин да каже на Фарук...А дали Емир, когато порасне и беше научил, че майка му го е лишила от баща, защото се е уплашила от Есма ханъм, ще й прости...Дали нямаше Емир да стане същият като Адем, когато научи кой е баща му....Изобщо постъпката на Бегюм далеч преди да се разболее е непростима...по отношение и на детето и на баща му....

Скрит текст:
Моето слънчице днес започна да повръща и вече има разстройство - почти седмица след като го бяха върнали от яслата...Водихме го на лекар, изписаха разни илачи и вече започнахме да се лекуваме...

# 151
  • Варна
Привет по нощите! Hug Hug Hug Hug

Ани,

Скрит текст:
Не се притеснявай. Ако е този сегашния летен грип, майките на нашите ученици споделиха, че не е толкова тежък като предишния. Специално децата го изкарвали по-леко - имало диария и повръщане,
 но след това никакви други симптоми, като се изключи разбира се умората и изтощението на организма от горните две. Кашлица и хрема - много рядко и то при по-големи деца и възрастни. Хайде бързо да минава,
 в което не се съмнявам, щом баба е до Слънчицето. Hug Hug Hug

Тази снимка
ме притесни. newsm78 newsm78 newsm78   Щом има две еднакви коли, обикновено има опасни сцени и дубльор. Какво ли са замислили сценаристите?!  Thinking Хич не ми се гледат катастрофи!!!!!!!!! Naughty

# 152
Добро утро  Hug
Тази сутрин отново е мрачно, облачно и духовито - дано имаме поводи за усмивки и добро настроение  Hug Желая на всички прекрасен ден - болните да оздравяват бързо, здравите да не се разболяват  Peace
Днес ще очакваме снимките и озета на Невестата - дано да има повече яснота  Praynig

Бризче  Hug
Скрит текст:
Дано да минава бързо, че до сега никога не е искал да си полягва...Не иска да пие много вода и сме притеснени да не се обезводни.

Казваш, че може би ще има катастрофа...Дано да не се случва нищо лошо и всички герои да са живи и здрави...Че току виж обвинили Сюрея......

1-й анонс к 11-й серии с рус. суб.

видео тук

# 153

Хиляди мили привети. Пожелавам ви един много успешен и ползотворен ден.
Бъдете щастливи.
Ани, целуни сладкото Слънчице от нас. Днес да сте вече  здрави.
Децата боледуват в яслите.Всички са били така, когато са били малки.

# 154
  • Стара Загора
Добро утро  food010момичета Hug Hug Hug

Нека започнем деня с чашка увереност, поднесена с малко надежда ,
подсладена с щипка любов и изпита с мечти.
Имайте много слънце в душите и обич в сърцата!
Прекрасна сряда

Ани Hug

Скрит текст:
Бързо оздравяване на малчо Praynig...От утре дават прекрасно време Peace
Да се оправя детето,че да можете да играете навън Praynig Peace
Аман от вируси Crossing Arms
Сиси Hugмерси за кафето и пожеланията Heart Eyes Hug

Злати Hugблагодаря ти за фрагмана и инфото bouquet

Скрит текст:
Дано и твоята внучка да се размине само с хрема... Praynig

Нерви Hugблагодаря на теб и момичетата за превода на 10-та серия

Бризче HugДеси HugМиме Hugблагодаря за всичко,което сте споделили в темата и за коментарите Kissing Heart

Момичета waveyднес Аслъ Енвер има Рожден Ден

Пожелавам и много щастие и професионални успехи Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose

И двамата с Ози са родени през май и са зодия телец Grinning

Цитат
В этот прекрасный солнечный день тридцать три года назад родилась прекрасная девочка,которую назвали Айтен Аслы Энвер. С детства девочка росла улыбчивой,доброй. И прекрасно,что до сих пор наша Аслы не изменилась: все такая же добрая,милая,невероятно красивая,весёлая. Мы желаем нашей прекрасной девочке счастья,здоровья.любви и всего наилучшего.
С днём рождения!

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 08:36 от bojana maneva

# 155

Привет от столицата! Пак заседнах тук!
Благодаря на всички за разясненията, споделените мисли, за превода на 10 серия, за фрагмана на 11 серия! Пожелавам бързо оздравяване на всички, които са болни или недоволни! Слънцето се показва зад хоризонта, вятърът заема своето място, но пък аз си стоя на топло. Липсва ми южна Тракия!
За сериала - превъзходна игра на артистите, особено но Ози и Аслъ! Бегюм ще разбърка картите отново, след Адем. Хубаво е, че Емир харесва  Сю. Може би това е целта на майка му - ако се случи с нея най-лошото да знае, че оставя сина си в сигурни ръце! Фикрет пусна "мухата" и сега Фарук е затънал в мисли! В началото дори не иска да вижда Бегюм и майка му, но впоследствие мисълта, че това може би е негов син го кара така нежно да се отнася към Емир. Но го е страх да каже на Сю - ето това не го разбирам! Все пак връзката му със Сю е след раздялата му с Бегюм. Трябва да и каже, но май Сю сама ще разбере, а може би и някой ще помогне за това!

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 09:18 от Лукреция

# 156
ЧРД на Айтен Аслъ Енвер!

Освен здраве и пожелавам големи професионални успехи!

# 157
Добро утро! Hug Hug Hug

Ани Hug,рано си наминала,докато не е станал малчо! Peace  Благодаря за преведения фрагман! Hug
Скрит текст:
Дано скоро оздравее внука! Praynig Няма отърване от тези вируси! ooooh!

Сиси HugБоби HugЛу Hug,благодаря за кафенцето,пожеланията и мнението по сериала! bouquet

Аз снощи си изгледах епизода!Много ми хареса!Да продължават все така!От фрагмана Ипек разбра,коя е Бегюм и съм сигурна,че тя ще каже или ще подметне нещо на Сюрея!Не случайно дадоха репликите на Фикрет!Той е ядосан на майка си,че не са и казали за Бегюм,че се е появила на откриването!И в яда си се изпусна пред Ипек,според мен,тъй като преди това не и каза! Peace

Честит рожден ден на Аслъ! nbirthday Да е здрава,все така усмихната и лъчезарна!Желая и творчески успехи и много щастие! smile3525

Дъждът спря при нас и се показа слънце,но до кога! Laughing

Приятен ден,момичета! bouquet

# 158
Здравейте момичета  Hug Heart Eyes Благодарности за цялата красота  която струи от страниците на темата  Kissing Heart Прекрасни сте  lovekiss

Честит Рожден Ден и на Асль  bdbaloni да е жива и здрава все така лъчезарна и да и върви по вода както в работата така и в любовта  Hug

Лек и спорен ден момичета  Heart Eyes

# 159
Честит рожден ден на това слънце Аслъ! Еееее няма мрачни хора зодия телец, всички греем греем Simple Smile
И аз сега гледам епизода, стигнах до Фикрет и изпросената му прегръдка и покана в леглото, та имам един лаф за такива мъже
Скрит текст:
заради путка, путка не ставай
ама той взе, че стана. Както и да е ще си обере и той плодовете, ама ще теглят и другите около него.
На края на фрага Сю открито пита Фа, някакъв проблем ли има с г-жа Бегюм, дано се осъзнае и каже вече, защото колкото по рине да скрие тайната повече затъва самия той и това състояние на глупачка, което докара на Сю е непростимо.

# 160
Честит рожден ден на това слънце Аслъ! Еееее няма мрачни хора зодия телец, всички греем греем Simple Smile
И аз сега гледам епизода, стигнах до Фикрет и изпросената му прегръдка и покана в леглото, та имам един лаф за такива мъже
Скрит текст:
заради путка, путка не ставай
ама той взе, че стана. Както и да е ще си обере и той плодовете, ама ще теглят и другите около него.
На края на фрага Сю открито пита Фа, някакъв проблем ли има с г-жа Бегюм, дано се осъзнае и каже вече, защото колкото по рине да скрие тайната повече затъва самия той и това състояние на глупачка, което докара на Сю е непростимо.

Здравейте, момичета!

Да ни е живо и здраво момичето и да ни радва с още и много хубави роли! А  за нея лично - много щастие !

Телците, Нерви, са все хубави хора и моето теленце утре има рожден ден!

Фикрет тепърва ще има да тегли, но всичко, което ще се случва с него, ще рикушира върху Фарук преди всичко....newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Аз си имам подобен лаф - мъжка баба.... 

# 161
Привет момичета  Hug
Благодаря ви за съпричастността към неволите с моето слънчице.
Скрит текст:
Пак го водихме на личната - каза докато не мине вируса така ще бъде. Да не го караме да се храни, докато той сам не пожелае. Само сухар и лечебна хумана. Капките против повръщане са правилни. Продължаваме....

Честит рожден ден на Аслъ Енвер  bdbaloni baloni Здраве, щастие, любов и още много професионални успехи  Hug

Пуснали са снимките за 11 епизод....

И озета - много кратък...

Konakta Begüm Krizi Yaşanacak!
Emir’in sürpriz ziyareti konağa bomba gibi düşer. Faruk karmakarışık duygular içerisindedir. Esma her zamanki gibi kontrolü eline alır. Fikret, yaşanan tüm bu karışıklık içinde Adem’e git gide güvenmekte, oyununa dahil olmaktadır. Begüm’den haberdar olan İpek ise bu durumu değerlendirmek için kolları sıvar.

Yayın Günü: 12 Mayıs Cuma
Yayın Saati: 20.00

# 162
Гостуването на Емир в конака пада като бомба. Фарук е със смесени чувства вътре в себе си. Есма както винаги взема контрола в свои ръце. Фикрет в цялата бъркотия, която се преживява отива право при Адем и му се доверява и той се включва в играта. Ипек като чува за новините относно Бегюм запретва ръкави да се възползва от ситуацията или да прецени ситуацията, не съм сигурна.

# 163
Следобедно попаднах на новина за Ози, който има нова любов . Не можах да копирам от телефона... Пак е 20 и няколко годишна блогърка....

# 164

Купонът е на макс  Hug

тази новина за Ози дали не е някакъв хик -трик   Thinking покрай раздялата на Аслъ и спрягайки и неговото име  Thinking

Ходят слухи, что новой возлюбленной актёра Озджана Дениза стала блогер Селин Ягджиоглу.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт