Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~171

• 51 368
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Малко почивка и хоп в темичката  Grinning

Злати  Hug
Признавам си, че не изчетох чаршафа написан от Сиси - бих го изчела с голяма удоволствие, ако беше разсъждавала върху сериалите, които следим, или за нещо споделено лично за някакво преживяване. Може би виждайки началото да съм пропуснала нещо което би ми станало интересно, но фенските вълнения кой крив, кой прав не ме интересуват. Разбира се, че всеки актьор ще отстоява своята позиция, Всеки фен ще отстоява позицията на своя любимец.... а пък и не ми се връща с година назад във времето....

Относно заплащането на шофьорите и охранителите отново в недалечното минало имаше дискусия по този въпрос и за какво се касаеше - ако ви е интересно го прочете, ако не - пропуснете го.
Ставаше въпрос за продължителността като времетраене на епизодите и това, че обслужващият персонал на актьорите е длъжен да стои на снимачната площадка докато свършат снимките за деня. Актьорите си плащат, но понякога този престой е много голям и е взето решение самите шофьори и охранители да имат някакви малки роли в сериалите с които да се компенсират тези лица - т.е. от бюджетите на сериалите се заплаща допълнително към  възнаграждението им, което те получават от актьорите. Вместо да наемат за дребни епизодични роли други хора, те използват обслужващият персонал на актьорите. И както видяхме в Парченцата шофьора на Еркан и неговия дубльор имаха такива епизодични роли. Същото беше и в Съдбата - охранителите на Ози и шофьори играеха ролите на  охранители в сериала. Чела съм изказвания и на Еркан и на Ози в тази връзка.
И аз не виждам нищо лошо в това. Повече ми говори, не че актьорите са стиснати и не искат да си плащат на хората, които работят за тях, а един вид помагат на тези хора да получават допълнителни възнаграждения с което да компенсират продължителният престой на снимачната площадка, което не е тяхна прищявка или тяхно желание.
Не познавам обслужващият персонал на други актьори и не мога да изказвам мнение, дали това се случва и с други или не.
Друго не желая да коментирам по въпроса.......
Извинявам се за дългото обяснение, но не мога да го напиша по-кратко, но вие имате право на избор - да си губите времето да го четете или не.

Приятен обяд и почивка  Hug

Братя Асланбаш отново заедно в игралния филм  "Айла" ....

# 91

С пухчета си играем и ние с моя внук...когато не може да ги издуха ги маха с ръчички и след това баба го целува  love001

Цитат
— Госпожа Эсма, что вы думаете, что вы делаете?
— Ладно, насчёт ткани...
— Госпожа Эсма, я сказала..
— Если ты вот так будешь стоять там, у нас дела есть
— Госпожа Эсма, кем вы себя считаете? Кто вы такая, что пытаетесь выдать замуж молоденькую девушку за того, за кого она не хочет? Эти люди ваши работники они не ваш товар, не рабы! Кто вы такая, что считаете себя вправе вмешиваться в жизнь этих людей.

Този момент много ми хареса...Много съм горда със Сюрея....Чудя се как Есма не инсценира припадък...

# 92
  • Варна
Здравейте, сладуранки! Hug Hug Hug Hug

Време е за следобедно кафе:

Ани, Hug Hug Hug
Точно тази политика имах предвид снощи като написах поста си след този на Сиси, че това е смешно да се сочи като причина. И да, всички сме виждали служителите на нашите любимци в сериалите. Но те са ВМЕСТО да се наемат хора за епизодични роли, а не се създават специално за тях работни места, както излезе от написаното от Сиси.
Ох не ми се коментират такива клюкарски подробности – може би в момента нямам настроение за това.
Но ще отговоря и на Злати  Hug – дали актьорът Х кара последен модел на някаква марка или се вози в служебна раздрънкана кола хич даже не ме интересува. „Бана не?!“-както казват комшиите, ама аз, точно като кучето на Павлов, съм си изградила рефлекс, точно да прехвърлям новинките, свързани с колите им. Защо ли- ами поради простата причина, че моят любимец, като си хареса кола и веднага си „харесва“ и сценарий. След всяко участие се обзавежда с нов автомобил. И въобще не ме интересува дали е „Порше“ с пет-шест-цифрена стойност или „Жигули“ от битака за 5 куруша. Просто едно негово изказване, че колата и къщата са лични удоволствия и за тях парите трябва да се изработят лично, а не от бизнеса, където за теб работят други, ме е провокирало да следя тези жълтини на пресата.
          Хайде да не задълбаваме повече, а да си гледаме удоволствието от сериала в момента.  Peace Peace Peace Peace Peace
                    Направи ли ви впечатление, че в последната серия вече стана дума за проблем с мазута т.е. горивото във фирмата на Боран? Получихме си поредната подсказка, че се очаква много сериозен проблем в тази насока. За съжаление мозъка на Фарук беше зает с нещо съвсем различно и той изобщо не отдаде значение на казаното от Акиф. Махна с ръка и каза, че не му се занимава с Фикрет – да прави каквото знае. Може би ако сега се беше замислил, щеше да хване в зародиш поредния удар от Адем и е възможно дори да го предотврати. За съжаление този проблем мина незабелязано край него, заради другия, който засяга личния му живот и взаимоотношенията му със Сю. И в основата на бъдещия „успех“ на Адем, всъщност стои Ипек. Малкото змийче набира сили и много скоро ще започне да хапе още по-болезнено. Предстои ни да видим как Есма ще използва и новия коз – съдружника Адем на Сю. Фарук пази Сю от вълнения – нали затова не искаше да казва нищо за миналото си – поне така отговори на Осман, но Есма султан изобщо не и спестява подобни преживявания и не вярвам да чака да се роди бебето и тогава да пусне поредната отровна стреличка.
                    Бааде – Мурат. На този етап Сю разреши проблема между тях, но защо ли си мисля, че ни очаква обрат в действието?! Някак си не мога да се отърва от мисълта, че Мурат ще се разочарова от русата рокерка и ще започне да оценява чистата и безкористна любов, която струи от Бааде. Дали на някакъв по-късен етап няма да му се наложи да доказва любовта си към нея, а тя до последно да не вярва, защото ще е изградила вече около себе си достатъчно стабилна броня срещу неговите думи и дела?!
               Сенем. Тази героиня в момента е жертва на обстоятелствата, на живота изобщо. Точно тя е неудачникът, за какъвто се помисли Сю, след като изгоря люлката. Сенем е била неудачник в младостта си – заради нея са загинали родителите на Сю, сега пак заради същото ще бъде принудена да навреди на Сю, подчинявайки се на Есма. Тук обаче, мисля че отново се прокрадна една подсказка. Сенем си има ангел-хранител и този ангел със сигурност в най-тежкия момент ще се окаже над нея. Визирам Осман. Не напразно взаимоотношенията им станаха толкова близки. Според мен ще има момент, в който Осман ще разбере какво се е случило и причините, довели до това и ще се опита да помогне. И ще помогне, не толкова заради самата Сенем, колкото заради чистата си, несподелена любов към Сю. Само дано научи нещата преди Сю да изпита болезнената отрова на Есма. Не че и след това не би помогнал, но поне да спести болката и разочарованията на Сю, защото тя не заслужава да изживее такива. Между другото да споделя: В дизифорума има едно интересно предположение – Бааде дали няма да се окаже дъщеря на Сенем. Макар в момента да няма намек за подобно нещо, всеизвестен е факта, че сценаристите на всички дизита следят този форум. Дали не биха се повлияли от нечии фенски фантазии?! За Бегюм предположенията са в двете посоки – и че ще се излекува, след продължително лечение, далеч от очите на Фа и Сю; и че лечението и няма да е успешно. Аз пък си имам мое предложение – що ли да не го напиша?  newsm78
               Речено- сторено! Бегюм започва лечение, но се оказва, че без операция нещата няма как да се подредят. Налага се да замине спешно при световно-известни светила, за което не малък дял има помощта на Фарук. И като вмъкна едни стаааари писания, че се очаква Бурчин Биберн да влезе в сериала, аз веднага ги сватосах двамата. Демек Бегюм се връща в Бурса здрава и с ново гадже, който пък се оказва съученик на Фарук. ……. Та така двете семейства стават близки приятели, а Емир си има две майки и двама татковци.

# 93
Наминавам следобедно! Laughing Hug

Ани Hug,за коментара,изчетох го! Hug

За Сиси Hug,когато намине има превод на Дръзки и красиви! Peace
Ето го-https://youtu.be/RlDeWKhnfb4

ПП Бризчето Hug е наминала с дълъг пост! Laughing Hug

# 94
И аз съм почивка с кафе и ще правя компания на Бризчето

Злати, Бризче  благодаря ви, че сте изчели поста ми  Hug Hug макар, че е малко успореден на темата....

Изчетох коментарите на Бризчето - но пак не съм гледала епизода и не мога да бъда полезна за това, което каза Акиф, защото го минах малко на юруш.... И аз съм точно като Фарук - други неща в момента ме притесняват и мислите са ми малко пообъркани.
Но за Бааде си мислих докато работя, че сигурно ще започне да учи и Мурат може да не успее да влезе в университета, но тя ще го направи....Дори очаквам злъчен коментар от Есма, че нищожества като Бааде ги приемат, а не са приели нейният Мурат....Коя е Бааде и кой е Мурат.....
А съм убедена, че росокоската не е влюбена в Мурат и няма да е...Просто имат еднакви интереси....Но Мурат е влюбен и това различие ще доведе до разрив в отношенията им....
А Сенем сигурно има някакъв план, за времето когато ще трябва да изпълни условието на Есма...И предполагам, че условието касае момента след като Сюрея роди.....Какъвто и да е плана й, на мен героинята не ми е симпатична, защото както сега си мълчи, така си е мълчала и преди и заради нея Сюрея е останала без родители. А виждам колко й липсва майка й в този труден момент за нея. И по този въпрос може да се разсъждава - ако родителите й бяха живи, дали Сюрея щеше да бъде толкова борбена и силна, но....тя страда тихо и кротко без да занимава никой, най-малко леля си...и това предизвиква у мен тъга....

Аз пък си мислех по един друг въпрос - приятелката на Бегюм - Пелин....Постоянно нацупена, сякаш света й е крив.....А когато се усмихне е много симпатична.....Та какво си мисля....От приятеля на Фарук - Синан разбрахме, че те са били заедно в младежките им години. Това означава, че се познават добре с Фарук. Когато Бегюм е изчезнала няма как Фарук да не е питал Пелин къде е Бегюм....Но тогава Пелин е искала да запази тайната на приятелката си и сигурно са си развалили отношенията с Фарук и тя нищо не му е казала.....А сега е много напориста и иска час по-скоро Бегюм да се разплати с Фарук.... Дори ще отида малко по-далеч, че тя е подкрепила Бегюм преди 10 години в решението й да избяга и да не разкаже нищо на Фарук. Такива приятели не ги харесвам. Виждат, че се давиш и те ти помагат да го направиш. Защото продължавам да мисля, че постъпката на Бегюм преди 10 години е била огромна грешка. И може би точно Пелин е била тази, която е можела да промени нещата, ако не в момента на заминаването на Бегюм, можела е да го направи по-късно, когато Фарук е страдал и я е търсил.....

Почивката ми свърши, изпих си кафето и отивам да се трудя.... smile3523

# 95
# 96
Здравейте следобедно, момичета!
Изчетох ви с удоволствие. За Баде съм убедена , че  Мурат ще я види в друга светлина когато около нея започнат да се въртят колегите им в университета .
Фарук сигурно е търсил Бегюн отначало .  В първата или втора серия Есма каза нещо по този въпрос,  ще го търся този откъс после. Или сценаристите не помнят или аз съм с грешка но нали затова Фарук не искаше  да  каже за Сурея...
А за Бегюн - може да се излекува  ,  може да  не  успее. ... Ако оздравее  как ще разделят Емир. .... Нещо не ми се връзват нещата. ...
Скрит текст:
При нас валя  , трещя . Сега е студено... А аз , умницата  , смених днес зимни с летни дрехи. Смъквах ,  мъкнах , прибирах и развалих времето.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire че и каталясах като бонус

Нещо забравих - ако не  се  беше разболяла ,  щеше ли да покаже сина си на баща му.... Нямаше със сигурност...

# 97
Наминавам следобедно! Laughing Hug

Ани Hug,за коментара,изчетох го! Hug

За Сиси Hug,когато намине има превод на Дръзки и красиви! Peace
Ето го-https://youtu.be/RlDeWKhnfb4

ПП Бризчето Hug е наминала с дълъг пост! Laughing Hug

Любима, здравей, веднага го започвам да го гледам.  Чаках го с  нетърпение.
Здравейте всички момичета,  много хубаво сте писали. Съгласна съм с вашите  коментарии.
Приятна неделя. И много положителни емоции ви пожелавам.

# 98
Деси - то му е времето за такава подмяна и добре, че си я направила днес, утре да си починеш...

И аз мисля, че ако Бегюм не се беше разболяла, нямаше да каже на Фарук, че има син. Ако щеше да му каже, имала е време 10 години да го направи. И в този смисъл, тя е проявила малко егоизъм. И ако Есма сега каже - ами той е бил при теб 10 години, в следващите 10 ще живее при баща си, как би реагирала Бегюм...Сигурна съм, че това няма да се случи, защото Фарук не би го позволил, но има резон за такъв разговор....Защото децата имат нужда от двамата родители, особено момченцата от бащите. И никой няма право да ги разделя, дори  майката. Друг е въпросът, ако бащата сам пожелае да не контактува с детето си, какъвто е случая с Адем...
Сигурна съм, че Фарук е търсил Бегюм . в болницата той й каза 2, 3, 5 години....А Фарук се вбеси, когато Бегюм му каза....

Това "може би" изобщо не му беше мястото тук...Когато го прочетох и аз се изненадах като Фарук....
Би било по-подходящо да каже, че знае, той й е гневен, но така са се стекли обстоятелствата....Но с "може би" тя прояви съмнение, че за него изчезването е сринало живота му, че той я е търсил....че 10 години той не е живял, а е съществувал....
Сиси приятно гледане на любимия ти сериал...

# 99
Здравейте прекрасни дами  Hug Heart Eyes  Благодарности  на всички Ви  за всичко споделено  Heart Eyes

Наистина над  Фарук са надвиснали черни облаци. Thinking Адем е в ход а пък нашето момче с всичките му проблеми изспуска най-същественото Адем  Thinking

# 100
Миме не само над Фарук, черните облаци са над двамата със Сюрея. От където и да погледнеш кара - случая, който Фарук пропуска с игричките на Адем, има син, а той разбира едва след 10 години и то от Сюрея....Есма има коз срещу Сюрея за партньорството на Адем в школата, и най-важното премълчаването на Фарук коя е Бегюм....И бурята, която ще се разрази, ако Сюрея научи за Бегюм и детето не от Фарук, а от Ипек или Есма....по начин, който на тях им е изгоден....
Но ще го преживеем, само дано Фарук и Сюрея да не се подадат на духа който витае в конака. Дано да си кажат и си простят и да продължат заедно както до сега.....

Истинската причина за раздялата на Аслъ и Мурат...

Цитат
🔥 ГОРЯЧАЯ НОВОСТЬ!
Турецкие СМИ сообщают об истинной причине расставания МУРАТА БОЗА и АСЛЫ ЭНВЕР! 💔
Дело вовсе не в измене, как предполагалось ранее.

По информации ряда изданий, талантливую пару разлучил... 👀
! референдум !, прошедший в стране 16 апреля. 😨
Мурат Боз принимал участие в агитационной кампании "Да" в поддержку предлагаемых изменений конституции, что расстроило Аслы. Актриса сказала: "Ты сделал ошибку. Люди искусства не должны лезть в политику". Сообщается, что семья Аслы поддержала её.
По слухам, Энвер рассталась с Бозом ещё месяц назад - в начале апреля она переехала из дома в стамбульском районе Еникёй, где жила пара.

# 101
  • Варна
 wavey  Пак съм аз! Hug Hug Hug Hug

Когато имам най-много работа, обичам да релаксирам с въпросите, които ме карат да си задавам сериалите, които следя. И на поредната почивка поредния чаршаф.
                Рускините се възмущават, че Фа не е дал възможност на Бегюм да каже нито дума. Може би, донякъде имат право, но само донякъде. Моето мнение го изказах снощи- от една страна е ядосан и притеснен за Сю, а от друга колкото и твърд да се показва пред всички, това е първата любов и вероятно подсъзнателно Фа се страхува да не го размекне Бегюм, да не каже нещо, което би могло да оправдае изчезването и от живота му. Само че аз сега ще поразсъждавам от негова гледна точка. И понеже следва доста дълго размишление ще го сложа в спойлер за да не натоварвам онези, които не им се четат огромни писания.
Скрит текст:
Изповедта на Фарук
                             Та, връщам се десет години назад. Аз съм щастлив млад човек, влюбен до полуда в своето момиче, с което градим заедно мечтите си за съвместен живот, изпълнен с щастие. Летя на крилете на любовта, защото зная, че е взаимна. Моето момиче е всичко за мен – прекрасен човек, за когото съм готов на всичко. Зная прекрасно колко труден човек е майка ми, затова купувам къщата, която моята любима хареса. Тя е във възторг от жеста ми. Насрочваме и дата за сватбата. Очакваме радостното събитие с нетърпение и аз ще се справя с нежеланието на майка ми да я приеме. Давам си сметка, че така както на мен самия забрани да се срещам с моята обич и ми нареди да я оставя, така и на нея вероятно ще каже тежки думи, от които много, много ще боли. Обичам и майка си и естествено съм предан син, който е готов на всичко за нея, но зная, че и тя ме обича и рано или късно ще се примири с избора ми, а дотогава любимата ми няма да е принудена да понася нападките на майка ми, живеейки с нея под един покрив.
                      Всичко е прекрасно. Но в един мрачен ден, Бегюм не отговори на обаждането ми. Разтревожен, отидох до дома ни. От нейните вещи не беше останало почти нищо. Отидох и в нейния дом. и там не научих нещо повече за нея. Полудях от притеснение. Търсех я навсякъде. Никой не знаеше нищо – нито колегите и, нито познатите, нито приятелите. Опитах се да оставя съобщения в социалните мрежи- оказа се, че е изтрила профила си навсякъде. Непрекъснато оставях съобщения и на изключения и телефонен номер с надеждата все някога да го включи и да ми се обади. Продължих да моля Пелин- най-добрата и приятелка за помощ – за информация, за съдействие. Пелин беше непреклонна и може би аз станах причина тя пък да се раздели с моя приятел.
                  Животът ми спря в този ден, когато загубих любимото момиче. Надеждата бавно и неумолимо ме напускаше. Всички мои приятели, познати – близки и далечни – всички се опитваха да ми помогнат, но резултата беше нулев. Взирах се във всяка жена, която виждах на улицата, в колите, в магазините. Търсех любимото лице, копнеех да чуя гласа и, да усетя нежното докосване, опияняващия аромат. Молех Бог да се смили и да ми върне моето съкровище, но молитвите ми останаха нечути. Започнах да ходя по барове и ресторанти. Опитвах се да заменя любимата с други жени, но от това страдах още повече. Нито една от всички тях, които съм имал не приличаше по нищо на моето прекрасно момиче. Питах се непрекъснато какво я накара да изчезне от живота ми – аз ли бях причината или може би майка ми я изплаши. Знаех, че майка ми има пръст във всичко това и затова се зарекох повече да не и позволявам да се бърка в живота ми, да обсебва желанията и мислите ми, но не можех да си представя какво би могла да направи или да каже на моето момиче. Още повече, че тя самата нищо никога не ми е споделяла за моята Султанка. Ами ако напразно я обвинявам?! Едва ли, сигурно се е намесила, но не всичко е неспасяемо. Та аз съм и син, винаги мога да поставя нещата по местата им и да предпазя любимата си от неприятности. Годините минаваха и надеждата все повече и повече се стопяваше, остана ми само болката. Болката от загубеното щастие. Болката от липсата на любов. Болката от раздялата. И разочарованието. Разочарованието от живота; от силата на любовта, която уж всичко побеждава; от загубеното доверие; от вярата в доброто……
                     Не ми остана нищо, в което да вярвам; нямах мечти; нямах любима. Остана ми работата и аз се хванах за нея като удавник за сламка. Работех без да жаля силите си и разширявах фирмата. А вечер разпусках в шумни компании и сменях жените като носни кърпички. Бях заключил сърцето си и не се доверявах на никого. Дори майка си не допусках до мислите си.
                 И точно тогава се случи чудото. Точно, когато бях загубил всякаква надежда да почувствам и преживея щастието, срещнах Нея- момичето с усмихнатите весели очи. Нейната игривост, нейния ласкав поглед, нейната човечност, скрита в дребния жест, който направи за съвсем непознат човек, ме привлякоха като магнит. Моментните чувства, които ме връхлетяха обаче, бързо се изпариха и аз отново влязох в релсите на безцветния си забързан ден. Съдбата обаче ми беше отредила друго. Още същата вечер отново срещнах моята приказна фея. Тя предизвика в мен забравени чувства и вълнения. И въпреки, че тази нова среща не премина по най романтичния и незабравим начин, пробуди сърето ми, заспало навярно, уморено от тревоги и несбъднати блянове по една безвъзвратно загубена любов. Бях готов на всичко за да накарам моята фея да ме погледне. Бях готов земята да обърна за да видя усмивката и, да почувствам гласа и. И отново Бог чу молитвите ми!
Повярвах в щастието отново. Животът и Съдбата ме дариха с най-очарователното и мило същество на този свят. Отново съм обичан. Отново обичам. Отново живея. Моята нежна любима ми дава всичко онова, от което наистина имам нужда – спокойствие, вяра, сила, много, много любов. Тя направи живота ми цветен, подари ми своята жизненост, накара ме да дишам с пълни гърди и да се радвам на живота. Накара ме да пея от щастие. Превърна в действителност още една мечта, която рисувах преди десет години и която също като останалите беше разбита на парчета – мечтата да стана баща. За нея, за моята малка приказна фея съм готов на всичко…..

Летейки на крилете на щастието поръчах златно колие за раждането на нашата рожба, но естествено не издържах и реших да го подаря още сега. Не сбърках. Очите и грейнаха, сърчицето и се разтупка от радост и признателност и аз се почувствах наистина най-щастливия човек на земята. И в този опияняващо божествен миг на споделена радост, сякаш видях призрак от миналото. Не беше честно, но излъгах любимата си и поисках да се уверя във видяното от мен. Изтичах притеснен до вратата и видях отдалечващо се такси. Възможно ли беше да е тя? А кой друг би могъл да бъде? Трескаво започнах да ровя отново в компютъра и да търся нещичко за нея в нет-пространството, но всичко си беше както преди. Нямаше и дума. Питах се дали не съм сгрешил, дали не изпадам в параноя от преживяното щастие. Дали не търся заплаха във всичко, което заобикаля любимата ми.
                             Още на следващия ден отправих въпроса си и към Акиф. И той не беше чувал нищо за Бегюм. Замислих се дали е възможно тази жена, която ме заряза насред пътя да се появи сега и да разруши крехкото щастие, което успявам да изградя за себе си и моята Сю. Не, не бих позволил това да се случи! Не бих позволил никой да нарани невинното създание, което ми отдаде своята безрезервна любов.
                           Дойде и денят на откриването на школата по музика – една сбъдната мечта за моята любима. Вярвам в нея и зная, че ще превърне това местенце в оазис на щастието. Още повече, че първият и ученик носи името, което обожавам –Емир. За днешния ден искам най-доброто за нея. Искам да виждам радостните пламъчета във веселите и очи. Искам усмивката да не слиза от прекрасното лице. Искам да я виждам истински щастлива. И докато се опитвам да направя всичко за да се почувства още по-щастлива виждам Другата. Значи не е било призрак видението пред конака. Значи наистина е тук. Но какво по дяволите прави до жена ми. От къде се познават? Оооооо, това е нейно дело. Тя се е домогнала до нея. Тя е тук наистина за да разруши щастието ни. Върнала се е, когато е разбрала, че съм се оженил. И колко подло от нейна страна – не идва при мен, а при жена ми. Защо? За да я нарани. Нима бих допуснал това да се случи? Коя е тя и кой и дава право да наранява хората?! А може би наистина не е била добър човек и затова Съдбата ме е спасила от нея. Може и майка ми изобщо да няма вина, а дори и да има – Сю се справя, защо Бегюм да не може?! Отговора е пред очите ми – тя не е искала; не е искала, защото е мислила само за себе си и собственото си спокойствие. Кой знае, може би ме е напуснала за да не и се налага изобщо да се съобразява със семейството ми. В егоизма си ме е зачеркнала от живота си и е тръгнала да търси щастието си далеч от мен. Вероятно не е успяла да го намери и сега идва за да разруши и моето. Нима ще допусна това? Не! Не! за нищо на света не бих я допуснал да омърси дори с мислите и погледите си невинното същество, което вечер ме опиянява с диханието си, а денем със заразителния си смях. Още сутринта ще отида и ще и покажа, че не е желана тук, ще и покажа, че мястото и е далеч от моето щастие и далеч от жена ми. И трябва да съм категоричен и в никакъв случай да не и позволявам да се съмнява в думите ми. Тя трябва да разбере, че за мен вече НЕ съществува. Че за мен изобщо не са важни причините, които са я накарали да си тръгне, нито пък причините, които са я накарали да се върне. Та нали хората са казали „Ако искаш намираш начин, ако не искаш намираш причини“ бегюм за мен е затворена страница и това ще бъде нашата първа и последна среща!
Лека вечер за сега или поне до следващата почивка! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 102
АНИ,  за теб.

Скрит текст:
Намерих  снимката и текста, който снощи ти промлях  главата.
Във Фейсбук  от  Ezoo  petekkaya.
Като влезеш там - най-първите снимки е постнал преди 5 минути. Това   са  4  снимки, които представляват  прощалното парти на Еркан, организирал го е с група актьори - колеги.  Виждам пак  приятеля му  Бахтияр,  Йозкан ,  Мурат Иълдъръм и другите колеги. Това са 4 снимки заедно,  после отдолу е  видеото с  ръкоплясканията  от последния 97-ми епизод оригинален,  после е снимката на  Йомер и  Алиш,  След нея отдолу е сбор от 5 снимки от "Кьошек", после един колаж от снимката му и зелена чаша с кафе.
Следващата снимка е с Еркан и  режисьора, след него петела кукуряка за добро утро.
Тук вече започва    снимката на Еркан с  черен костюм, бяла риза и черна вратовръзка и текста около снимката.  Изказването е по-дълго, но тук са го съскратили.
Това е то, което ми се иска да разбера какво казва.
Ако можеш да го  сложиш в  "преводач, макар, че няма да е точно, но по смисъл ще го разберем.
Много ти  благодаря.
Аз отивам в  старите теми.  Знаеш ли, толкова много са ги орязали и снимките и на Ети 80    видиадата  . Пише: Видеото е недостъпно.
Защо пък и снимките за изтрити, не знам.
Стигнала съм до 50-та тема и продължавам. Дано утре успея да ги изгледам останалите.

# 103
Бризче и друг път съм казвала - имаш голям талант и може би след време ще четем твоите романи и ще казваме - ние бяхме заедно в една тема в БГ Мама...тя е нашата виртуална дружка  Hug Hug

Написала си го чудесно - не само като фактически материал, но и с много красота - като приказка е....
Моите мисли са абсолютно същите.....Само има една разлика...Според мен на този етап Фарук не се страхува да се размекне пред първата си любов. Той отиде с единствената цел, да й каже да стои по-далече от жена му, защото не иска в този момент тя да преживява тревоги....Още с влизането в кабинета, Фарук каза, че е за малко тук....Тоест той не е имал намерение да се обяснява с Бегюм - той е дошъл само да я предупреди да стои далече от Сюрея......

Сиси съжалявам, но няма да мога да ти помогна тази вечер.
Скрит текст:
Имам още служебни ангажименти, след това трябва да си приготвям багажа...Гладна съм, а нямам време дори да вечерям....Може би Злати ако има възможност да ти помогне....
Само наминавам през темата, да си почивам от напрежението....

# 104
Момичета, пак са загинали двама млади туристи в  нашия  Балкан.
Тръгнали от  Амбарица - връх над  Черни Осъм за х- Дерменкая, но сбъркали пътя и тръгнали за Ботев връх.
Първо е умряла жената, после мъжът се впуснал да я спасява и той  умрял.
Къде са тръгнали в  това време ???   Планината е цялата в  сняг и преспи. Студ и вятър, а и дъжда още влошава  времето.
Паднали са на  връх  "Купена" - той е много стръмен  с  големи зъбери  и страхотни пропасти - по 150-200 метра.
Като падне там  човек как се спасява ??? Никак.  Бог да ги  прости.
Спасителите отидоха, защото е нашия район, но не са могли да им  помогнат.

Общи условия

Активация на акаунт