Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~171

• 51 359
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Ха сега здравейте! Hug Hug Hug Hug

момичета, звукът ми отново тази вечер е много лош и ми накъсва- изтървавам много от репликите. Простете ми ако има неточности. Видях, че Галина Тилман превежда при рускините- тя е много добра и винаги пише най-важното. Сравнявайте с нейния превод ако нещо ви се струва неточно - наистина звука ми е отвратителен и направо ме вбесява. #Cussing out

# 646
Бег пита защо не и е казал и Емир казва, че било изненада и затова. Сю пита там ли е ходила. Есма се намеси и завъртя положението, че му благодари. После Емир разказва, че се справял – било малко трудно, но се справял. Сю пита защо е ходила там и тя каза, че с Ибрахим работели по проект, в който се включила и Бег и тя отишла да и благодари, че се е включила. Осман и той се ошашави от сюрприза- щял да се качи да се преоблече и да слезе. Есма ги покани на масата.
В кухнята Гюл ще умре от любопитство и разпитва Асие, но тя мълчи и Гюл иска да се качи горе. Есма слиза и всички млъкват, а Нур заедно с Есма отиват да сервират, а Гюл да подготвяла ястията за сервиране. Есма нарече Мурат чичо Мурат, обаче той каза на Емир, че бил батко. Сю покани Бег да участва в школата като консултант за момичетата и Емир каза, че ще я убеди. Бег се шашна, че Емир яде домати и той обясни, че Сю го е научила.
В ресторанта  Фикрет подарява подарък- пръстен за чудесната новина. Ипек казва, че харесала пръстена, но много и харесала идеята на колието на Сю и Фики обеща веднага да и поръча подобно. Сю иска Бег да и стане лекар. Бег се опитва да се измъкне- имала натоварена програма. Сю казва, че е готова да се съобрази с програмата и. Доверявала и се и искала тя да я наблюдава. Фа и Есма се намесват също да я разубедят, но Емир се намеси – да не  огорчава  учителката му. Бег се извини, че е късно и трябва да се прибират. Есма поиска от Нур да накара Мустафа да я закара, но той бил зает. Бег каза, че ще вземат такси и накрая решиха, че Фа ще ги откара. В колата на Емир му е неудобно да стои с колана, но  фа го убеди, че децата трябва дори в специални седалки да стоят и понеже той няма такава трябва да е с колан. После Емир се оплака, че нямал приятел за игрите и пита не може ли с батко Мурат да си играят понякога. Фа каза, че ще го уреди и може и той да играе с него. Емир започна да го моли още тази вечер да поиграят поне 5 мин.  И Емир го победи. Бег каза, че вече е късно и чичо му Фа трябва да се прибира. Емир каза, че щял да припадне вече от тази жена. После се хвърли да прегръща Фа и да му благодари. Фа каза, че и той му благодари. Обеща му пак да играят заедно. И Бег благодари – бил го направил много щастлив. Фа пита защо не му се е обадила, че ще ходи у тях. Бег каза, че Сю е обещала да му каже и не е предполагала, че не знае. Фа каза, че не може да причинява неща, които биха стресирали Сю. Бег също каза, че ще се опита да я пази от стрес и разочарования и точно затова не и е отказала- за да не се разстрои. Фа пита какво е казала майка му. Бег каза, че нищо особено не са говорили. Фа се извини заради нея и каза, че наистина се надява този път да не я е огорчила.
Есма го чака и го пита няма ли да говори с майка си. Фа я подметна, че повече нямало да проявява разбиране и толеранс към нея, защото тя не разбирала от дума и нямало смисъл изобщо да обсъждат поредната и постъпка- тя знаела какво ще се случи.
Сю пита защо се е забавил толкова. Той каза, че говорил с майка си, а и Емир поискал да поиграят на комп игри и той не можал да му откаже. Сю казва- коскоджами ти Фарук на детски игри ли е играл. После казва, че Емир бил много сладък и се чудела как можел баща му да се лиши от него. После Фа обяви, че ще се изнасят.
На закуска, Ипек иска това, което яде Сю виждало и се много вкусно. Фа , след като дойде и Есма обяви на масата, че те ще напуснат конака. Ипек каза, че това вече било прекалено и пита Есма няма ли да се намеси. Разкрещя се, че на нея и се разкрещяли, че искала нова къща и че искали да се изнесат, а сега всички се съгласявали. Защо и причинявали такъв стрес. Фа каза, че те въпреки протестите им все пак си купили къщата. Ипек се разфуча, че по различен начин се приемали решенията на едните и на другите и избяга. Фики и той обиден на Фарук, че той можел да прави каквото си реши, но не и другите. В колата Фа казва, че трябва да не мисли за случилото се- всичко щяло да се подреди и тя не трябвало да се стресира и затова пуска музика. Сю казва, че не се държал както трябва на масата и на никого не обяснил защо е взел такова решение, дори на майка си и сега тя щяла да сметне, че тя иска и затова се изнасят. Фа я успокои, че няма да си помисли такова нещо, защото тя знае мотивите му. После Сю го пита защо ги крие от нея и той каза, че му трябва време и после всикчко ще и разкаже.
Ипек е сърдите и отивала при майка си. Едно и също повтаря, че всеки можел да прави каквото си иска само те трябвало да се съобразяват с другите
В кухнята Назиф пък пита защо крещяла Ипек, навсякъде се чувала и му казаха, че Фа се изнася. Той се засмя невярващо.

Бризче, благодаря ти, мила за превода и поясненията! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

newsm51

При рускините "хващам" оттук оттам, а с твоите разкази всичко се разбира и сме спокойни Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 647
  • Плевен / София

момичета, звукът ми отново тази вечер е много лош и ми накъсва- изтървавам много от репликите. Простете ми ако има неточности. Видях, че Галина Тилман превежда при рускините- тя е много добра и винаги пише най-важното. Сравнявайте с нейния превод ако нещо ви се струва неточно - наистина звука ми е отвратителен и направо ме вбесява. #Cussing out
Бризче, не се притеснявай всичко е добре.... bouquet

# 648
Бризче Hug newsm51

# 649
Бризче, всичко е наред!  Не се извинявай bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

# 650
Бааде се радва....

Есма нареди да съберат багажа и...отива в Истанбул с Нур и Мустафа..

# 651

Бризче, не се притеснявай всичко е добре.... bouquet

+1  newsm10

# 652
Бабет не миряса... Тя ще се изнася....

Отива в Истанбул....

# 653
И Есма ли напуска конака  newsm78

# 654
И Есма ли напуска конака  newsm78
Отива в Истанбул...писах в предния пост...но не трябва никой да знае..

Ипек не може да живее без да вижда Фарук...

# 655
Оле това е серияа на истерията на Ипек  ooooh! много обичала Фарук  ooooh! ooooh! ooooh! Евала за шамара малко и е  Naughty

# 656
Ипек е луда #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

От фрага - обичала Фарук и това е ....

Той като я видел в конака и щял да остави Сюрея .... Луда за връзване...

# 657
Леее Ипек не иска и бебето.. #2gunfire.мислела че Фа като я вижда ще отпрати Сюрея

# 658
  • Плевен / София
боже Ипек не си иска бебето #2gunfire #2gunfire #2gunfire ooooh! ooooh! ooooh!

# 659
  • Плевен / София
Ипек е луда #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

От фрага - обичала Фарук и това е ....

Той като я видел в конака и щял да остави Сюрея .... Луда за връзване...
#Crazy #Crazy #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт