Къде в Бургас? (51)

• 79 652
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Момичета,
трябва ми майстор , който да може да оправи механизма на плъзгащ се гардероб  newsm78 newsm78 newsm78

# 211
Шоколадово бонбонче, беше питала за начинаещи групи по народни танци - Чановете започват нова група в началото на Юли, мисля че в залата им на ул.Успенска. Виж в сайта им за подробности Peace

# 212
  • Бургас
Много моля, ако някой има номер на ТЕЛК, звъня на разни от интернет, но никой не вдига.

# 213
Здравейте, къде най-изгодно изкупуват сребро...ако въобще може да се нарече изгодно?

# 214
Коя фирма бихте ми препоръчали за вертикални щори?

# 215
Това, което описваш май е Компас, а не Булдозер.
Съдейки по сайта, мяй нямат http://bulldozer.bg/shops
Да , Компас е  . Обаче продават марка Булдозер също там...

# 216
  • Бургас

Преди време в Камакс бяха най-евтини.

Къде да занеса таблет за смяна на захранваща букса?

# 217
  • Бургас / UK

Преди време в Камакс бяха най-евтини.

Къде да занеса таблет за смяна на захранваща букса?

Срещу автото,има сервиз и магазин за компютри,лаптопи....От страната на 3-та поликлиника е(има спирка на автобус 12,сега незнам кои минават от там)Аз само там нося при проблем,много са коректни.Ето и номер 0889022776.
Успех  Peace

# 218
  • Бургас
Здравейте, търся майстори за ремонт , гипскартон, тавани, Вик и Ел. Да правят всичко, да работят качествено и в срок и на добри цени! Търся и майстор дърводелец за детска стая да работи също добре и на добри цени! Моля за координати на проверени майстори! Благодаря!

# 219
  • Бургас
Здравейте,моля ако знаете добра шивачка да споделите(по-конкретно за ушиване на ежедневна рокля).

# 220
Аз мога да препоръчам това ателие

# 221
  • Бургас / UK
Здравейте,моля ако знаете добра шивачка да споделите(по-конкретно за ушиване на ежедневна рокля).

A аз това http://vizzia.bg/News/Otvori-vrati-Sinyoto-atelie-na-Burgas/320/
Препоръчвам с две ръце!!!Шила ми е нови неща,а също и ми е правила корекции на стари ...Много добър майстор-шивач.Нормални цени  Peace

# 222
  • Бургас
Благодаря ви за  препоръките,ще се възползвам Hug

# 223
Никога не съм си шила дрехи. Може ли да ми кажете горе долу цени за рокля или панталон, примерно.  newsm78

# 224
Една позната си ши преди време обикновена рокля, малко под коляното и нищо особено като изработка, излез й 60лв. Май без плата

Общи условия

Активация на акаунт