Къде в Бургас? (51)

• 79 696
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Не работи. Не могат нещо да се разберат...Нов собственик уж имало, ама той явно не бърза да отваря....
 Батето, всичко има в този магазин, даже готови смески от подправки според кг месо ти правят.

# 241
Весита може да организираш коктейл в къщи. С различни питиета и леки мезета, хапки, ядки.
Може и с хавайски ленти да сте. Все едно лятно парти.

# 242
Баба ми е с тоалетно казанче от панти века и в момента и прави проблеми. Има ли майстор който да се хване да оправи такова чудо ? Моля за контакти

# 243
Г-жа Рамацоти, не знаех, жалко :/ Ти за този, за който се отбива по пътя към Созопол ли говориш или за Крайморие? Аз имах предвид 1вия, във 2рия така и не съм ходила.

# 244
Този в Крайморие си работи, даже много добре работи, защото няма конкуренция Wink

# 245
Този на Крайморие не е ли бирария Нептун?

# 246
За Нептуна в Крайморие ми казаха, че са го развалили, явно храната и обслужването.

# 247
  • Бургас
Нептуна в Крайморие- ходих няколко пъти през последните 2 седмици- храна и обслужване са повече от ОК. Проблема е големият наплив към него и става едно такова неприятно да стоят хора да те чакат да станеш и да ти седнат на масата. Без резервация петък, събота и неделя не рискувам да ходя  Peace

# 248
То и резервация вече е много трудно да направиш

# 249
  • Бургас
а за Амая бийч отзиви

# 250
  • Бургас
За Даляна и Нептун-а в Крайморие и на мен ми хрумна като идея, но пък така ще трябва някой да остане трезвен, за да шофира...

This_season не ми се занимава с посрещане на гости в къщи, иска ми се мен да ме посрещнат някъде Simple Smile

Отзиви за бившето W, сега не му знам името, имате ли?

# 251
  • Бургас
Моля препоръчайте ми треньор по плуване за дете на 5г.,който да се занимава с индивидуални тренировки и да влиза във водата с детето поне в началото.Търсим индивидуално, а не да тренира наведнъж по 20 деца,както се получи при нас.

Плуването се учи на групи,но явно се притесняваш за толкова малко дете.Трябва да питаш кой треньор преподава и индивидуално.За Соня Стойчева се сещам,питай в басейна на Флората.

# 252
За Нептуна в Крайморие ми казаха, че са го развалили, явно храната и обслужването.
Последният път като ходихме ядох пъстърва и ми миришеше на лошо. Нахраних котката в заведението. Друг път пак съм яла риба и е било ОК.
Единственото ме дразни адската навалица и това, че рядко вдигат телефона за да направи човек резервация.

# 253
  • Бургас
Здравейте,момичета,може би не питам в точната тема,но спешно търся работното време на др.Мария Янева-педиатър от Трета поликлиника,от колко до колко часа е първа и втора смяна

# 254
  • БУРГАС
Здравейте,момичета,може би не питам в точната тема,но спешно търся работното време на др.Мария Янева-педиатър от Трета поликлиника,от колко до колко часа е първа и втора смяна
   П,С,П-1 смяна,В,Ч-2 смяна , но от колко до колко не знам.Само с това мога да помогна.

Общи условия

Активация на акаунт