Къде в Бургас? (51)

• 79 080
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Т. нар термочаши не са ли по-малки?
Ето 350мл в Практикер http://www.praktiker.bg/bg/Camping-equipment/%D0%A2%D0%95%D0%A0% … ARABINER/p/463237

# 316
Аз по-малък от 500мл не съм виждала. Имаше в Изгрев на спирката магазина за всичко. Последно от там купих аз.
                                                                                                                                                                                                                          На коя точно спирка се намира магазина за всичко?

# 317
По-малки са определено. Аз имам 4 и всичките протичат отнякъде (най-често от мястото за пиене).
Намира се на спирката на паркинга преди Велека. На ъгъла на блок 109А. Има Теленор там.

Ето на картата

# 318
  • Бургас
По-малки са определено. Аз имам 4 и всичките протичат отнякъде (най-често от мястото за пиене).
Намира се на спирката на паркинга преди Велека. На ъгъла на блок 109А. Има Теленор там.

Ето на картата
Магазина вече го няма.Сега там има аптека.Но пък може да види при Арменеца.

# 319
Ама на ъгъла не си ли беше арменеца? Магазина в кооперацията срещу закусвалнята на паркинга?
Отдавна не съм обръщала внимание като ходя в района, та може и моите ориентири да са объркани.

# 320
  • Бургас
Ама на ъгъла не си ли беше арменеца? Магазина в кооперацията срещу закусвалнята на паркинга?
Отдавна не съм обръщала внимание като ходя в района, та може и моите ориентири да са объркани.
Той си е там.Имаше за кратко магазин "Всичко за всеки",на другия ъгъл в посока пощата.

# 321
Аз за Арменците говорех. Този всичко за всеки дори съм му пропуснала съществуването Grinning

# 322
  • Бургас
Ха ха..
Ама аз като по-информирана да се обадя.

# 323
Къде мога да намеря много малък термос, подходящ за носене в чанта? Проверих в няколко магазина за домашни потреби, има само големи.
Преди няколко дни взех от Кауфланд 350-милилитров. Имаше и 450 мл. Изпробван е, със сигурност не тече и държи водата гореща доста дълго време.

# 324
Има ли някъде басеин външен , който може срещу заплащане да се ползва за плажуване , а не за спорт...
Скрит текст:
с изключение на аквапарка...
grinning039

# 325
Този в морската? Или той е аквапарка newsm78
Амая също имат басейн, но идва малко далеч в Крайморие.

# 326
  • Бургас
От къде мога да купя закачалка за хавлии, която се поставя върху лирата в банята? Бях купила две плексигласови от vivre, но едната се счупи.

# 327
Има ли някъде басеин външен , който може срещу заплащане да се ползва за плажуване , а не за спорт...
Скрит текст:
с изключение на аквапарка...
grinning039

В хотел Приморец

# 328
  • Бургас
На Минералните бани-има 3 басейна,които може да посетите.

# 329
На Минералните бани-има 3 басейна,които може да посетите.

Къде са те? Аз също питах преди няколко дни, но тогава не получих отговор.

Общи условия

Активация на акаунт