Къде в Бургас? (51)

• 79 738
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Къде мога да си купя арабски кус-сук, който е без варене?

# 301
  • Бургас
В Хепи България бяхме един петък вечер и по някакво време увеличиха музиката и три или четири от момичетата се наредиха пред бара и изтанцуваха някаква семпла хореография, после обиколиха от другата страна и там танцуваха и така ... Един танц само, но ми допадна идеята да направят шоу /а девойчетата бяха толкова притеснени и засрамени, че чак ми стана мило от старанието им  Heart Eyes/

Те пък винаги са пълни, за какво им е да тормозят сервитьорките.

# 302
  • Burgas
Къде мога да намеря чисто бели ризи (дамски)?

# 303
  • Бургас
На ул. "Странджа"-/ успоредна на" Демокрация", и "Републиканска", между двете улици/, много близо до детската площадка има магазин за някакъв вид работни/униформени  облекла. Може би предлагат и там подобни ризи.

# 304
Продават ли някъде хартия за скрапбукинг на бройка? В Ем арт няма..

# 305
  • Бургас
В Ню Йоркер имаше миналата седмица.

# 306
  • Бургас
Къде мога да си купя арабски кус-сук, който е без варене?
В DM има кускус за накисване, от там съм купувала най-често, ако не лъжа и в Кауфланд съм виждала но рядко ходя там и не мога да потвърдя 100%

# 307
  • Бургас
Момичета, имам молба ако видите някъде по аптеките виброцил спрей, да драснете един ред Praynig Няма значение в коя част на града, побъркали сме се да търсим, от един месец насам явно има някакъв проблем с неговата доставка. Капки има, но не ми вършат работа, задължително ми трябва спрей. Два пъти поръчвах онлайн, но и в онлайн аптеките вече не намирам Confused

# 308
Във Фрамар го откривам, в Ремедиум също - даже по-евтино. За онлайн магазини става въпрос.

# 309
  • Бургас
Благодаря, Мира! В Ремедиум имат само капки. Във Фрамар вчера ми го даваше изчерпан, сега ще се опитам да поръчам. Пуснах поръчки и в Тилия и Афиа, да видим дали ще минат. В още три попитах, тъй като излизаше наличен, но пак само капки се оказва, че имат. Имаме близка, която работи в аптека, по нейна информация спират да го зареждат, дори тя не може да ни намери вече Sad

# 310
https://remedium.bg/catarrh/novartis-vibrocil-spray-nasal-10ml.hmtl
Това не е ли спрей? Аз пробвах да поръчвам от Фрамар, за да видя за наличност, имаше. В Ремедиум не мога да проверя, защото съм от телефона

# 311
  • Бургас
къде мога да намеря хубави качествени плажни кърпи

# 312

Точно след светофара на БСУ (посока Стоматологията) от лявата страна, преди бутката има магазин за български облекла. Има най-различни цветове и модели ризи. Цените са доста достъпни.
Не съм сигурна дали няма и в Акропол (срещу книжарница Делфин, в уличката в дясно след Райфайзенбанк), но там последните години цените се измениха доста и не им знам асортимента.
Иначе в НМ също имаше, а сега гледах имат и 50% намаление.

# 313
Къде мога да намеря много малък термос, подходящ за носене в чанта? Проверих в няколко магазина за домашни потреби, има само големи.

# 314
Аз по-малък от 500мл не съм виждала. Имаше в Изгрев на спирката магазина за всичко. Последно от там купих аз.

Общи условия

Активация на акаунт