Къде в Бургас? (51)

• 79 128
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
Виж си в гаранционната карта кой е обслужващият сервиз на марката и чрез него поръчай нова лайсна или рафт.

# 286
  • Бургас
Момичета, виждали ли сте някъде да продават термочанта за малки кутии за храна?
Скрит текст:
Като тази -

# 287
Вчера на Джъмбо видях,имат много голям избор в момента.
Бихте ли ми казали в кой магазин на Ексес не ви обслужиха девойките.

Последна редакция: пн, 26 юни 2017, 21:46 от Stone flower

# 288
Аз казах, че съм недоволна от момичетата в Ексес, но не защото не са ме обслужили.
Една от девойките като ме нападна, не ме остави дори да разгледам очилата, постоянно ми тикаше в ръцете разни модели да пробвам без дори да съм харесала нещо конкретно. Направих няколко опита да се преместя на друг щанд, но ме следваше неотлъчно по петите и постоянно говореше ли говореше. За 5 минути в магазина буквално главата ме заболя и си излезнах. А имаше хубави неща.
Аз съм от типа клиенти, които обичат да разглеждат на спокойствие без досадни консултанти да ми пречат.

# 289
Благодаря Ви,че споделихте!

# 290
И аз съм съгласна-миналото лято направих няколко опита да си харесам очила от там, но неуспешни. Разбирам, че явно шефовете изискват такова поведение, но мисля че продавачките трябва да усещат кога е печелившо и кога-не.

# 291
  • Бургас

Аз съм от типа клиенти, които обичат да разглеждат на спокойствие без досадни консултанти да ми пречат.
Това е масова практика. Наскоро си мислех колко погрешна представа имат собствениците за клиентите. А колко по-готино би било просто да се каже: "Здравейте, разгледайте на спокойствие и ако имате нужда от консултация съм ето тук". Няма братче, ти показваш, че искаш сам да си харесаш нещо, те пак отгоре ти....

# 292
  • Бургас
Мен ме дразни това че те следват, така че все едно, ако те изпуснат от поглед, ще откраднеш нещо.  Mr. Green

# 293
Напълно подкрепям мненията ви, то постоянно да те следят и да ти предлагат разни неща е супер дразнещо и натоварващо. Защо шефчетата са с грешно впечатление, не знам...Дори избягвам някои магазини с такива продавачки вътре.

# 294
И аз съм съгласна-миналото лято направих няколко опита да си харесам очила от там, но неуспешни.
Аз пък се чудя какво търсите сред тия китайски очила на Ексес, при положение, че има толкова оптики и редовно има намаления в тях....
Иначе не само в магазини, а в заведенията са още по-досадни, според мен. Хепи, Романс....Да ме питат през минута "Всичко наред ли е с храната"....ми идва в повече

# 295
В Хепи не сядаме, в Романса сме сядали няколко пъти и си е дразнещо, то бива любезност, ама чак толкова. Сякаш не се усещат, че дразят.

# 296
Усещат се, ама такава им е политиката на работа.
Неприятно ми е в Романса да ме питат по хиляда пъти искам ли още една вода, искам ли десерт, всичко наред ли е, както и да ми висят до главата буквално.
Гледам момичетата в Изгрев си висят буквално на пътя. Отстрани изглежда много грозно и неловко.

# 297
  • Бургас
В Хепи сервитьорките танцуват  Mr. Green Лично на мен ми харесва и много ми повдигат настроението  Blush

Никак не ме дразни като са любезни, но искрено се изненадвам, как ако пък случайно нещо не ми е харесало и им кажа са ужасно объркани. Следва да ги обучават и как да постъпват, ако клиент не е доволен, а не да се стъписват и да  не знаят какво да направят.... така де, то отговора на въпроса "Всичко наред ли е с храната?" не задължително да е положителен.

# 298
На мен пък в Хепи последния път ни се случи много изнервена сервитьорка. Нито усмивка, нито нищо. Тръшна менютата и избяга. Като ѝ зададяхме уточняващ въпрос с такъв явен зор отговаряше, че чак виновни се почувствахме.
А как танцуват? Не съм ги виждала Rolling Eyes

# 299
  • Бургас
В Хепи България бяхме един петък вечер и по някакво време увеличиха музиката и три или четири от момичетата се наредиха пред бара и изтанцуваха някаква семпла хореография, после обиколиха от другата страна и там танцуваха и така ... Един танц само, но ми допадна идеята да направят шоу /а девойчетата бяха толкова притеснени и засрамени, че чак ми стана мило от старанието им  Heart Eyes/

Общи условия

Активация на акаунт