Къде в Бургас? (51)

• 79 106
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • Burgas
Подготвя ли ги добре за НВО?

То си зависи от детето, но бих казала, че децата които от нашия клас ходиха там добре се представиха според възможностите си. Мойто дете имаше някои пропуски и за това я записах, тя каза, че обяснявала много добре и оценката от 5 за първия срок още в началото на 2я се качи на 6.

# 376
  • Бургас
Здравейте!
Къде да намеря рамки за пъзели?Снощи залепихме един,но чакат още пъзели,а не ми се държат така да прашасват.

# 377
Къде да намеря такива рокли?https://istatic.bazar.bg/photosbazar/b6/pics/b6a599fcad2ca43603493d03f3f14576.jpg

# 378
Здравейте!
Къде да намеря рамки за пъзели?Снощи залепихме един,но чакат още пъзели,а не ми се държат така да прашасват.

виждала съм там рамкирани големи пъзели, когато съм отивала да си взема някое мое гобленче, аз все там ги нося за рамките !

# 379
  • Бургас
Здравейте!
Мъжа ми си поръчваше на едно момче на входа но Мосю Бриколаж /този който е в посока Меден Рудник/, но от известно време започна да поръчва в едно ателие във Възраждане ... ще го попитам за адреса и ще пиша довечера.

И аз с въпрос относно школи /не частни уроци/ за НВО, но по БЕЛ и по възможност в ЦГЧ. Похвалиха ми много Школата в к-с Зорница, която има комбинирани уроци по БЕЛ и Математика /може и само по единия предмет/, но ми се ще дъщеря ми на не губи много време в път. Чували ли сте отзиви за Давитоз и то не за преподаването им по език, а за подготовката за НВО  Blush - те май са ми най-близо, а и цените им за групи са си много ОК

# 380
  • Бургас
Благодаря Ви момичета!
Яна,аз съм във Възраждане и ще чакам да пишеш координати на ателието.Отговорите и по твоя въпрос ме интересуват,че наближаваме и ние тая одисея. Simple Smile

# 381
  • Бургас
относно подготовка за НВО - познато дете беше ходило в школа ПИТАГОР и беше доволно

# 382
А коя точно е тази школа в "Зорница", къде се намира?

# 383
Здравейте,къде се намира в Изгрев,бл.144.там се намира сладкарски цех"Еревански сладки"?Има доста добри отзиви за тях

# 384
Бл. 144 в Изгрев, мисля, че е едно жълто-кафяво блокче, на около три етажа, скрито между панелките до парка в Изгрев.
Като погледнеш от улицата, откъм Велека, навътре към парка, виждаш насреща си два високи блока с номера 62 и 64.  С едни зеленикави  тераси, единият в момента се санира. Та тръгнаш към тях и блокчето се намира точно до единия 62 бл. Поправете ме, ако греша Peace

# 385
  • Бургас
Благодаря Ви момичета!
Яна,аз съм във Възраждане иисея. Simple Smile ще чакам да пишеш координати на ателието.
Ателие за рамки Атидо Бургас  виж тук
Център по изкуствата в Бургас, България
Телефон: 088 851 3211
Работно време: Отворено днес · 10:00–18:00
А коя точно е тази школа в "Зорница", къде се намира?
не запомних името, но имам няколко познати, чийто деца ходиха там и са много доволни, децата учиха в ПМГ и Немската гимназия. Иначе се намира в блокчето под спортна зала Изгрев /някъде на гърба на Езиковата, има и фитнес зала там  Embarassed

# 386
  • Бургас
Здравейте,къде се намира в Изгрев,бл.144.там се намира сладкарски цех"Еревански сладки"?Има доста добри отзиви за тях

Наистина ли са хубави? Влязох веднъж тази година там, толкова мръсно и гнусно ми се видя вътре,че излязох без да купя нищо ...

# 387
Здравейте. Въпросът ми не е свързан точно с пазар, но реших, че тук ще мога да получа акуратна информация.
Помня, че до ЖП гарата отстрани имаше едни бусчета, които ходеха до Несебър/Слънчев бряг. Въпросът ми е има ли ги все още?
Благодаря предварително. Simple Smile

# 388
Има ги, ходят и до другите курорти. Падат се зад гарата, ако трябва да сме точни.

# 389
Мерси, Мира.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт