Къде в Бургас? (51)

• 79 119
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Търся си мека и лека чанта от естествена кожа, къде има избор?
Погледни в магазина между Безистена и Сладко и солено на Александровска Peace

# 436
  • Бургас
Здравейте! Simple Smile От къде мога да закупя балон-цифра с хелий?

# 437
  • край голямата локва
Къде можем да хапнем хубав дюнер?Тези до 'Хеликон'-а стават ли или има някъде другаде по-вкусни?

Тези на Гурко са по- добри.

# 438
Къде можем да хапнем хубав дюнер?Тези до 'Хеликон'-а стават ли или има някъде другаде по-вкусни?

Тези на Гурко са по- добри.

На Гурко затвориха за ремонт, уж.

# 439
  • Бургас / UK
Благодаря ви  Hug
За тези на 'Гурко' не знаех,трябва да разузная дали наистина са в ремонт...

# 440
Не е с хелий, но в Джъмбо има такива балони - при щанда с украсите.
Иначе и в Мол Галерия съм виждала едно парти магазинче, на партера, до ескалаторите като идваш от паркинга. Там може да са с хелий.

# 441
Благодаря ви  Hug
За тези на 'Гурко' не знаех,трябва да разузная дали наистина са в ремонт...
И да е ремонт - вече поне 2 месеца никой нищо не ремонтира вътре. Иначе са опънали найлони по прозорците като за ремонт.

# 442
  • Бургас
На Гурко дюнерите вече работят! И според мен там са най-хубавите дюнери, препоръчвам и порцията месо върху ориз с магданоз.

# 443
Дюнерите на Гурко, дюнерите до Хеликон и тези срещу Водната палата са едни и същи - Искендер кебап.

# 444
  • Бургас / UK
Още веднъж,много ви благодаря за информацията за дюнерите  Hug

# 445
  • Бургас
Дюнерите на Гурко, дюнерите до Хеликон и тези срещу Водната палата са едни и същи - Искендер кебап.

Вярно е. Въпреки това има разлика във вкуса и на трите места. Дано не са затворили този на Гурко за постоянно.

# 446
Момичетата казаха, че са ги отворили вече.
Ако дюнерджийте си правят сами дюнера може да има разлика. И от начина на изпичане и т.н.

# 447
  • Бургас
Не е с хелий, но в Джъмбо има такива балони - при щанда с украсите.
Иначе и в Мол Галерия съм виждала едно парти магазинче, на партера, до ескалаторите като идваш от паркинга. Там може да са с хелий.

Благодаря Wink

# 448
  • Бургас
Малко със закъснение, аз не ям суши, но приятели с които бяхме в един нов ресторант в Славейков казаха че е най-доброто суши в града и после са си поръчвали и за вкъщи,  ресторанта се намира под Димчо Дебелянов и се казва Ха Лонг

# 449
Здравейте  Simple Smile, към края на седмицата пътувам за Бургас, молбата ми е да ми препоръчате магазин за био козметика. Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт