Къде в Бургас? (51)

• 78 661
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Търся парти вилички за набучване на хапки, но не ми се ходи да издирвам по големите магазини.Някъде из центъра да сте виждали, Лазур?   Rolling Eyes
Последно купувах от магазин тип "Домашни потреби", ако не бъркам съм виждала и в този големият магазин за 1 лв. на мястото на Райфайзен /Валентина/, или отсреща в пак магазин 1 лв. в блока, в който едно време имаше книжарници /Червеният блок/.

# 76
Тьрся мнения за детски летни школи за 3 кл ?Имате ли впечетления от минали години ?

# 77
здравейте, от къде мога да си купя (и какво да е като марка ) стикче за почистване на ютията, взех едно от ДМ , но не ми свърши работа, ако има нещо изпробвано, благодаря

# 78
  • Бургас
Здравейте!
Къде продават ортопедични обувки на по сносни цени,  в магазина до Операта, сандалетите започват от 190 лв.....
На пл. "Тройката ", в малката уличка до тоалетните. Като тръгнеш от тоалетните, магазинът е вдясно.

# 79
  • Бургас / UK
може ли по конкретно обяснение - не съм от Бургас
мисля че има предвид магазина за играчки точно срещу Билата в Славейков , в една кооперация....
Не знам дали там арменците имат магазин, но в кооперацията срещу ВиК със сигурност е техен.
значи аз бъркам , извинете

Не бъркаш,магазина,за който писа(до Била) също е на арменци  Peace

# 80
Здравейте! Има ли в Бургас детски стоматолог с Тенс апарат за обезболяване?

# 81
  • Бургас
Ползвам стик за ютия Мах- български е, доволна съм. Ако не ти е много старо залепеното на ютията си вземи магическа гъба. Продава се е Джъмбо и в немския магазин. Почиства само с вода.

# 82
Много благодаря, lexy  bouquet

# 83
  • Бургас
Момичета, търся техник за стъклокерамичен плот. Не е гаранционен, но се обадих в сервиза на марката /"Ренус"/ и ми казаха да го демонтирам и да им го занеса. Не ме устройва и искам да си платя, но да ми го видят на място.

# 84
Имате ли вода или само при мен няма? newsm78

# 85
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, знаете ли някоя фирма за обновяване на кабините на асансьори. Вече приключват със санирането на блока ни, обновиха всичко във входа, но само асансьора си остана стар и грозен. Хайде ще наемем човек да боядиса вратите, но е хубаво да намерим и някой, който да обнови и стените, пода и таблото. Фирмата, при която сме на месечен абонамент за поддръжка на асансьора не извършва такава дейност.

# 86
  • Бургас
Здравейте.
Ще се радвам да споделите магазини,  където се продават обувки ма марката Кариока.
Хубав ден.

# 87
Къде в Бургас има парфюми Сансиро?

# 88
  • Бургас
Къде има магазин с летни рокли до около 70лв, под коляното или дълги? Трябва ми нещо семпло за повод, не кичозно, без камъчета  и много дантелки, за да мога да си я нося и след това. Бях си взела много хубава миналото лято от ХМ, сега гледах пак там, но съвсем ежедневни ми се струват.
В магазинчетата по уличката на Света София виж. Flutter

# 89
Здравейте.
Ще се радвам да споделите магазини,  където се продават обувки ма марката Кариока.
Хубав ден.

Здравейте,
Като вървиш по "Александровска" от съда посока свободния в дясно големия магазин където предл. предимно БГ обувки. Купувала съм си от там, но мин година, беше по това време и беше доста намалена старата колекция./ надявам се, че ми разбра обяснението./

Общи условия

Активация на акаунт