Къде в Бургас? (51)

• 78 700
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Момичета, препоръчайте ми някой майстор/фирма за поръчка на кухня, който/които да работи/ят на сносни цени и да изпълнява/т поръчката в срок.

Аз съм много доволна от фирма Ванерджи. Направих цялото обзавеждане за апартамента при тях.

# 121
Момичета, абсолютно съм скарана с цветята, а искам да купя орхидея за подарък, някой нещо да ме насочи? Предварително благодаря!

# 122
Момичета, абсолютно съм скарана с цветята, а искам да купя орхидея за подарък, някой нещо да ме насочи? Предварително благодаря!
Какво точно искаш да те насочим? Wink

# 123
Какво точно искаш да те насочим? Wink

Е, няма нужда вече, но благодаря! Wink

# 124
Аз като видна кафеджийка да попитам, посетил ли е някой  кафе Карго срещу входа на пристанището в новата кооперация? Simple Smile Изглежда приятно, а не съм в Бургас да го тествам Mr. Green

# 125
  • Burgas, Bulgaria
Някой знае ли кога ще започне да работи новата очна клиника в Славейков до Пиргосплод?

# 126
Някой знае ли кога ще започне да работи новата очна клиника в Славейков до Пиргосплод?
Миналата седмица беше откриването.

# 127
  • Бургас
Goldie, bur02 благодаря за споделената информация!
bur02 би ли ми пратила координати на г-жата по БЕЛ, харесвам строги госпожи  Simple Smile Goldie, ако може на вашата по математика Praynig
Сега ще е 6ти клас.Като цяло е добре  в училище, затова се чудя дали има смисъл от по-рано, или направо в 7ми клас да го записвам.Мисля, че го хваща мързела Wink

# 128
Миналата седмица беше откриването.
Ще е полезно да се споделя опит и мнения за там, първоначалните заявки звучат чудесно  Peace
Аз самата се замислям да я посетя, тъй като отдавна обмислям лазерна корекция на зрението, но знам, че преди това трябва проследяване на състоянието на очите и т.н. от специалист, а досега съм чувала само за Варна и в Турция (Истанбул), че са добри в това.

# 129
Аз сьщо искам да е посетя за преглед и последваща операция .
Мин седммица звьнах за час .След 2,06. да се обадя -тогава ще записват .Работят и с направлениа.
Гледам ,че цените са приравнени с тези в Истамбул клиникиата .Дано ме спечелат за корекция .
ПС .
Записват вече ,с направление от 5.06 2017 .А др Хубанов ще преглежда всяка сьбота от 2 до 5 - прегелда е 50 лева .

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 10:00 от ivanova 1234

# 130
Момичета, преди време сте изказвали мнения за различните  езикови школи за деца е Бургас . Каква е цената горе долу на едно ниво английски език, да кажем първо ниво?

# 131
Момичета, помагайте! Имам нужда от добър майстор за ремонт на пералня.

# 132
  • Бургас
за пералня съм ползвала Добри - 088 9809382

# 133
за пералня съм ползвала Добри - 088 9809382

Благодаря!

# 134
  • Бургас
Goldie, bur02 благодаря за споделената информация!
bur02 би ли ми пратила координати на г-жата по БЕЛ, харесвам строги госпожи  Simple Smile Goldie, ако може на вашата по математика Praynig
Сега ще е 6ти клас.Като цяло е добре  в училище, затова се чудя дали има смисъл от по-рано, или направо в 7ми клас да го записвам.Мисля, че го хваща мързела Wink

Галчудо,влез ако искаш в темата за 7 клас,там има повече инфо,но моят съвет е да вземеш учител през втората половина на автуст,за да го подготви за входните нива.Първо,че детето по-бързо влиза в час и оценките на входните ще са по-добри.Знам от опит какво става-децата са лежерни още от ваканцията,позабравили материала и входното контролно е съответно с ниски оценки,а после цял срок,че и година оправяме проклетото входно.

Общи условия

Активация на акаунт