Къде в Бургас? (51)

• 79 530
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Благодаря за съвета, смятам да го направя, че и от по-рано дори bouquet

# 136
  • Бургас
Всъщност те самите учители държат да започнат с уроците в края на август, точно с цел да подготвят децата за входните нива. Така беше при нас и при всички познати деца, които ходеха на уроци. Друг е въпросът, че оценките от входните нива, особено в седми клас, не играят никаква роля Wink Но ранното тръгване на уроците дава възможност и на учителя да се ориентира къде и доколко сериозни са пропуските на детето и да си планира работата, тъй като в седми клас материалът по математика примерно е много наблъскан и почти няма предвидено време за упражнения ooooh!
Спирам, че аз се бях побъркала по темата миналата година и след три години вероятно ми предстои още по-голямо побъркване с дребната Joy

Искам да попитам къде мога да намеря красиви и качествени детски халати за баня? Държа да попиват добре и да не оставят мъхчета.

# 137
  • Бургас
Голди,в Текстурата са хубави,но скъпи.Виж има и хавлии в Икеа.

Входните по БЕЛ и математика са важни,тях имам предвид.На наше познато дете заради 3 на входно по бел му остави 4 за срока и съответно 5 за годината.Това е минус цяла единица балообразуваща.

Аз да попитам отвори ли магазин Стефанел в мол плаза?
Бяха затворили по една време,но не знам дали заради ремонт или завинаги. newsm78

# 138
  • Бургас
....
Входните по БЕЛ и математика са важни,тях имам предвид.На наше познато дете заради 3 на входно по бел му остави 4 за срока и съответно 5 за годината.Това е минус цяла единица балообразуваща.
...
Това е... нямам думи ooooh! Че те обикновено почти всички деца изкарват по-ниски от реалните си оценки на входните нива. Да не говорим, че учителите изобщо не са задължени да оставят срочна или годишна оценка, която е точно средноаритметична от останалите оценки. И особено пък в седми клас, ако го видиш че се старае и си е повишило знанията, да оставиш една оценка от началото на учебната година да окаже такова голямо влияние върху крайната оценка, просто нямам коментар...
За текстурата не знаех, че има и детски халати. Благодаря bouquet Моят халат е от там и съм много доволна, но ми е подарък и нямам представа какви са им цените.  Още утре ще проверя.

# 139
Да попитам, някой има ли впечатления от боравенето с т.нар ментална аритметика?
Гледам че ИСМА вече имат офис в Бургас, но не знам действащ ли е вече, ими ли записани деца.
Не мога да намеря и някакви кой знае какви отзиви в нета  дори и за софийската школа, само техни клипчета„

# 140
  • Burgas
И преди сме обсъждали кои са добрите сладкарници в града ни,но сега детето е харесало торта от сладкарница Артес (Фирма Иванет) ,в к-с Славейков.За първи път чувам за тях ,някой от вас може ли да даде отзиви как са като вкус,въобще струват ли си?Изобщо не са ми в района и няма как да ги пробвам,а в събота имаме рд и трябва да поръчвам вече.

# 141
Специално от Иванет съм взимала малки торти, от Болерото в Созопол и то поради липсата на други варианти в градчето. Обаче не е било за кой знае какъв официален случай.
В Бургас избор има и не бих взела от тях, нищо особено не са на вкус. Ако имаш Болеро някъде наблизо, продават и торти на парче от тях, но не винаги. Можеш да пробваш поне едно парче, да прецениш вкуса Peace

# 142
  • Бургас
Два пъти колеги са черпили с торти от "Артес". Лично за мен тортите им са отвратителни, ако трябва да ги сравня с други, може би са като "Марс" - нискокачествени продукти и вкус на изкуственяк Tired

# 143
  • Бургас
Аз скоро тествах меден йогурт и сурова шоколадова в Неделя- според мен са доста добри.

# 144
  • Burgas
Благодаря за отговорите,момичета HugСпестихте  ми едно разкарване и разочарование!

# 145
  • Бургас
Аз пък съм много доволна от тортите на Иванет. Редовно поръчваме торти и еклери от там.

# 146
Здравейте, добър ендокринолог в Бс търся ?  newsm78 Моля за съдействие bouquet

# 147
  • Бургас
Възможно е, Вип, все пак хората сме с различни вкусове. Аз обаче, като човек който прави торти, обръщам внимание на доста подробности, като се случи да ям торта от сладкарница. И съм 100% убедена, че използват нискокачествени продукти, от там идва и кофти вкус. Борка, имат страница във фейсбук, може да я разгледаш, да речем, че и украсите не им се получават много-много Rolling Eyes На едно ниво с Марс и Астрея са ми Confused

Гърл, майка ми е доволна от Лозанов.

# 148
  • Burgas
Goldie ,благодаря още веднъж!Разгледах им страницата и точно от там се усъмних и питах тук за мнение.Вярно е,че всеки си има собствен вкус,но за децата не искам да рискувам.Ще вземем тортата от Бутик Креми Peace

# 149
  • Бургас
Преди десет дни поръчах торта за рождения си ден от ДОБИ/ Добринка Хуторска.
Това е моята торта.
https://www.facebook.com/dobicake/photos/pcb.748237745358997/748 … ype=3&theater
Тортата ми беше с какаови блатове, крем йогурт и горски плодове.
Води се "гола торта" защото не е облечена с фондан. Вкусът - превъзходен. Аз също правя торти и много държа на вкуса, както и на използването на качествени продукти.
Работилницата и в цеха на сладкарка работилница "Ани" в Славейков бл.88

Общи условия

Активация на акаунт