Къде в Бургас? (51)

• 79 532
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • там, където ми харесва
Здравейте търся майстор , които да демонтира и монтира ламинат и да е добър разбира се. Ако някой знае такъв нека ми пише на съобщение телефон.

# 151
Здравейте, момичета, препоръчайте ми добър солариум в района на МБАЛ и лазур, може и по центъра някъде около билкова. Където сте доволни. Преди ходих на този в района на Руската гимназия, но го преместиха. Благодаря!

# 152
Момичета, днес търсих един магазин за пердета и дамаски, намираше се на около 50м  след БСУ в посока хотел Космос. Знаете ли къде са го преместили,дали изобщо съществува? Или друг такъв с повече разнообразие.Благодаря!

# 153
Момичета, днес търсих един магазин за пердета и дамаски, намираше се на около 50м  след БСУ в посока хотел Космос. Знаете ли къде са го преместили,дали изобщо съществува? Или друг такъв с повече разнообразие.Благодаря!
По ул. Христо Ботев мисля, че имаше  голям магазин за пердета.

# 154
  • Burgas
Момичета, днес търсих един магазин за пердета и дамаски, намираше се на около 50м  след БСУ в посока хотел Космос. Знаете ли къде са го преместили,дали изобщо съществува? Или друг такъв с повече разнообразие.Благодаря!

Мисля ,че говориш за Томатекс-на скоро видях ,че са го преместили в к-с Лазур,на ул.Константин Величков 63,срещу градинката на Мърфи-то.

# 155
Благодаря ви!  borka01, дано е там, сега ще проверя!

# 156
  • Бургас
По ул. Христо Ботев мисля, че имаше  голям магазин за пердета.
Магазин "Чар"

# 157
Търся да купя пластмасов или отлят от гипс човешки череп, естествена големина. Някой с идеи къде мога да намеря?

# 158
  • Бургас
Препоръчайте ми фирма за външна изолация. За Доел или Вертикали имате ли отзиви?

# 159
  • Бургас
Има ли някъде в Бургас все още да леят куршум? Rolling Eyes

# 160
  • Бургас
Препоръчайте ми фирма за външна изолация. За Доел или Вертикали имате ли отзиви?

много довална от работата на Вертикали!
Добре работят, качествено и експедитивно.
Имаше разлика в сметикте за ток и за парно от предходни години.
Препоръчвам.

# 161
  • Бургас

Здравей,
в кс.Славейков бл.68 вх.3 ет.5 ляв
баба Иринка на звънеца и пише името - звъни по продължително, че не чува много бабата.

# 162
  • Бургас

Здравей,
в кс.Славейков бл.68 вх.3 ет.5 ляв
баба Иринка на звънеца и пише името - звъни по продължително, че не чува много бабата.

Благодаря!

# 163
  • Бургас/Пз
Здравейте,
Заявленията за детски надбавки все още ли се подават в Лазур, където е Бюрото по труда??

# 164
  • Бургас / UK
Здравейте!
От къде мога да си купя течност или прахчета за почистване/профилактика на кафе машина?

Общи условия

Активация на акаунт