Къде в Бургас? (51)

• 79 566
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Знаете ли къде се премести книжарницата до училище Кирил и Медтодий - Станца?

# 166
В Изгрев 131бл. -до старата Била.

# 167
Здравейте!
От къде мога да си купя течност или прахчета за почистване/профилактика на кафе машина?

Ние от Елитис купуваме. Стотинки са и са на основата на лимонтозу.

# 168
  • Бургас / UK
Здравейте!
От къде мога да си купя течност или прахчета за почистване/профилактика на кафе машина?

Ние от Елитис купуваме. Стотинки са и са на основата на лимонтозу.

Благодаря  Peace

# 169
  • Бургас
В Изгрев 131бл. -до старата Била.

Благодаря!
Много ми е далече за съжаление.

# 170
  • Бургас
Здравейте,
Заявленията за детски надбавки все още ли се подават в Лазур, където е Бюрото по труда??
Заявленията се подават в кметсвата съобразно адресната регистрация на майката. Ако си регистрирана в Лазур- Бр.Миладинови- ДА там в кметство Зора, за центъра е Приморие и т.н.

# 171
Здравейте, препоръчайте ми добър /добра лична лекарка с отношение към.хората и да дава направления ( за мен и майка ми, която е онкоболна , а нашата лична лекарка НЕ иска да й обръща внимание, а на мен от две години все няма да ми даде направление )

# 172
  • Бургас/Пз
Здравейте,
Заявленията за детски надбавки все още ли се подават в Лазур, където е Бюрото по труда??
Заявленията се подават в кметсвата съобразно адресната регистрация на майката. Ако си регистрирана в Лазур- Бр.Миладинови- ДА там в кметство Зора, за центъра е Приморие и т.н.
Благодаря много  bouquet

# 173
  • Burgas
Има ли някъде в Бургас все още да леят куршум? Rolling Eyes
Аз преди 2-3месеца ходих в кв. Лозово

# 174
Здравейте, препоръчайте ми добър /добра лична лекарка с отношение към.хората и да дава направления ( за мен и майка ми, която е онкоболна , а нашата лична лекарка НЕ иска да й обръща внимание, а на мен от две години все няма да ми даде направление )

Румен Димитров в транспортна винаги дава направления, но доколко е добър като лекар не мога да кажа, винаги ходя при специалист.

# 175
 Д- р ХаджиКолева в Ел Масри  е много приятна жена и отзивчива лекарка.

# 176
 borka01, благодаря ти, открих магазина и си направих поръчката! bouquet

# 177
Здравейте , момичета моля за съвет откъде да купя спешно единично легло и  твърд матрак на сносни цени. Вчера ходих в "Зоната" и съм разочарована - най-евтиното им единично легло(без матрак) струва 244 лв.

# 178
# 179
  • Бургас
В Моббо има евтини легла, а в момента ми се мярна, че има май и промоция на матраци Peace

Общи условия

Активация на акаунт