Къде в Бургас? (51)

• 79 597
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Здравейте. Препоръчайте ми магазин за врати (интериорни и входни), където да не дерат кожи. (Без Росал) Ходих на няколко магазина, но цените като за качеството им ми изглеждат космически.

# 181
Момичета, извинявам се, че нахлувам в темата и че не съм чела назад.
Ще бъда за известно време в Бъргас през лятото - къде мога да си поддържам индивидуалните мигли (от тези, които изглеждат по-естествени, не руския обем), бихте ли препоръчали добър салон?
Благодаря  bouquet

Последна редакция: чт, 08 юни 2017, 11:26 от Stardust@

# 182
В кои магазини мога да намеря бяла риза, напълно изчистена и черна пола, разкроена, подходящи за знаменосци?

# 183
  • Burgas
beauty_magnolia, бели ризи съм вземала за дъщеря ми от едно магазинче на Александровска,срещу Стоматологията,първия магазин след светофара,имаха и черни поли,обаче в началото на учебната година PeaceБи трябвало да имат и сега...

# 184
beauty_magnolia, бели ризи съм вземала за дъщеря ми от едно магазинче на Александровска,срещу Стоматологията,първия магазин след светофара,имаха и черни поли,обаче в началото на учебната година PeaceБи трябвало да имат и сега...

Благодаря ти  bouquet. Той е магазин за дамски дрехи, нали? Сещам се кой е.

# 185
  • Burgas
Да,дамски дрехи,на бг производител.

# 186
Здравейте, искам да купя колело /момчешко/ втора ръка 16-18 инча за хлапето . Някой да знае магазин където да предлагат ? Ако на някой  му е излишно съм отворена за предложения. Мерси !

# 187
# 188
Да знаете къде мога да намеря качествени детски бели тениски?

# 189
  • Бургас
В кои магазини мога да намеря бяла риза, напълно изчистена и черна пола, разкроена, подходящи за знаменосци?
От waikiki.

# 190
От waikiki.
bouquetБлагодаря!

# 191

Irene Adler, погледни вратите на Стаге, преди известно време поръчвах от тях интериорни и съм доволна от изработката и качеството, цените им бяха супер в сравнение с всичко китайско на пазара. Монтажът беше проблем при мен, но хората не бяха виновни. Апартаментът няма една права стена.

Една от вратите, мдф сложих на банята. Не е мръднала.

# 192
  • Burgas
Да знаете къде мога да намеря качествени детски бели тениски?
Ако търсите съвсем обикновени бели бг производство, такива с които играят в училище физкултура, аз купувам от Славейков по 4лв за кафе ,,Чери" зад 24бл

# 193
 bouquet
Точно такива търся, но да издържат на повече от 1 пране и да не са с усукани шевове

# 194
Момичета, къде има магазин Булдозер в Бургас?

Общи условия

Активация на акаунт