Къде в Бургас? (51)

• 79 700
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас / UK
Към момичетата от Меден Рудник  Hug
Може ли,на бързо,да ми обясните къде се намира горе-долу бл.423  Simple Smile
Благодаря ви !

# 271
  • Бургас
Благодаря ви !
Между Лакомата спирка и магазин Анет, срещу училище "Петко Росен", един висок розов блок.

# 272
Момичета, откъде купувате слънчеви очила? Не искам нещо претенциозно, максимум 50-60лв., че много лесно ги губя или чупя Mr. Green
Ходих в Ексес, но там продавачките ме отблъснаха тотално, толкова нахални същества за първи път виждам. Crazy

# 273
  • Бургас / UK
Благодаря ви !
Между Лакомата спирка и магазин Анет, срещу училище "Петко Росен", един висок розов блок.

Благодаря ти  bouquet
Това някъде близо ли е до втората спирка,че само това знам  Mr. Green

# 274
  • Бургас
Благодаря ви !

Благодаря ти  bouquet
Това някъде близо ли е до втората спирка,че само това знам  Mr. Green
Да втората спирка е лакомата спирка. От спирката надолу,посока магазин Анет.

# 275
  • Бургас / UK
Много ти благодаря още веднъж..  bouquet

# 276
Mирa, ако потърпиш още малко, ще започнат намаленията и по оптиките Wink

# 277
На Гладстон има един магазин само за слънчеви очила,цените са около 30-40 лв и имат уж защити. Не се сещам за номера обаче, 127 ми се върти, ама да не ви объркам съвсем.

# 278
Моите последните бяха купени от оптика, но откакто се счупиха не съм влизала да хвърля по едно око на цените в оптиките Simple Smile
Благодаря за предложението за ул. Гладстон, ще проверя в интернет Peace

# 279
  • Бургас
От години купувам очила от оптиката в началото на "Фердинандова", след светофара веднага вляво, на малкото площадче е.
Имат много голям избор и периодични намаления.

# 280
Момичета, от къде да купя вакуумни пликове за съхранение на дрехи? Взимах от Кауфланд, но след едно ползване почват да издишат и да не се затварят хубаво. И ако може да ме ориентирате с цени Simple Smile

# 281
  • Burgas
 Vivian27,вакумни пликове съм купувала и от Метро ,и от Джъмбо.Последния път взех от Левчето на ъгъла на ул.Гладстон и Сан Стефано,че не ми се ходеше до далечни магазини-цената им беше около 4лв за размер 70/110-за сега държат,но според мен при многократно използване все някъде се появява дупчица и няма как да направят вакуум.

# 282
  • Бургас
В DM има очила по 10-15 лв. Simple Smile Пише, че са с УВ покритие.

# 283
Борка, благодаря Simple Smile
В крайна сметка взех от Икеа два плика. Изглеждат ми по-стабилни от тези, които имам.

# 284
  • БУРГАС
Здравейте!Счупи ми се пластмасовата лайсна на единия стъклен рафт на хладилника.Марка Беко.От къде мога да си купя такава лайсна или някой стъклар да ми одреже по-голямо стъкло?Помагайте,че стоя без 1 рафт.

Общи условия

Активация на акаунт