Къде в Бургас? (51)

• 79 146
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, моля за препоръки и насоки - търсим с приятелско семейство спокойно и красиво място в Бургаско с прилични цени, тип семеен комплекс, където да отидем с децата няколко дни през август. Идеи?

# 391
Здравейте,къде се намира в Изгрев,бл.144.там се намира сладкарски цех"Еревански сладки"?Има доста добри отзиви за тях

Наистина ли са хубави? Влязох веднъж тази година там, толкова мръсно и гнусно ми се видя вътре,че излязох без да купя нищо ...
Не съм ходила ,нито пробвала,просто видях положителни отзиви и ми стана интересно.Но щом е било толково мръсно,сериозно се замислям дали да не пропусна.

# 392
Здравейте, малко странен въпрос имам : някой може ли да ме насочи откъде в Бургас мога да си купя мотопед? Благодаря предварително.

# 393
  • край голямата локва

Помня, че до ЖП гарата отстрани имаше едни бусчета, които ходеха до Несебър/Слънчев бряг. Въпросът ми е има ли ги все още?
Благодаря предварително. Simple Smile

http://mbus-bg.com/Burgas-Ravda-Slynchev-briag.html

Може би питаш за тези- преди много години бяха микробуси. Сега има автобуси -

22 са през Каблешково, 10 през Поморие - за Сл.бряг, а 11 само до Несебър.

# 394
Момичета, трябва да ди купя външна клавиатура за лаптоп, все едно каква. Има ли откъде в центъра, че хич не ми се ходи по техномаркети в тая жега, без кола съм.

# 395
  • Бургас / UK
Момичета, трябва да ди купя външна клавиатура за лаптоп, все едно каква. Има ли откъде в центъра, че хич не ми се ходи по техномаркети в тая жега, без кола съм.

Не съм много сигурна  newsm78 ,но в подлеза на Операта имаше,сякаш, такъв магазин...

# 396
Момичета, моля за препоръки и насоки - търсим с приятелско семейство спокойно и красиво място в Бургаско с прилични цени, тип семеен комплекс, където да отидем с децата няколко дни през август. Идеи?

# 397
  • Бургас
Карина, видях въпроса ти, но вероятно и другите дами от Бургас също като мен почиват със семействата си на известно разстояние от града и едва ли можем да сме ти полезни. Защо не попиташ в подфорум Туризъм http://www.bg-mamma.com/index.php?board=406

# 398
~Karina~, ходили ли сте на Божура, до Средец?

Комплекс "Странджа" https://www.booking.com/hotel/bg/strandzha-complex.bg.html?aid=3 … =1&#hotelTmpl

Ние не сме ходили от 5 години поне, но преди беше приятно - голяма поляна с детски кът, басейн, барбекю, ресторант, хотелска част и бунгала /в бунгалата е по-добре/. Непретенциозно, но за кратка почивка става. Ако някой има по-пресни впечатления, нека да каже.
Точно до "Странджата" има и един по-луксозен хотел "Божура", но там не съм ходила.
На половин час от Бургас е, ако не сте ходили - може да прескочите някой ден да разгледате и да прецените сами.

# 399
Благодаря ви, ще проверя  Hug

# 400
Благодаря ви, намерих си клавиатура.
По отношение на ереванските сладки, искам да кажа, чв преди години мое познато семейство от Армения правеше такива вкъщи и ги разпространяваше в търговската мрежа. Бяха вкусни, затова решихме да си поръчаме по-голямо количество и отидохме до тях да ги вземем...ами като видяхме каква е хигиената и не ги взехме. Нямам представа тези в Изгрев дали имат нещо общо, но на няколко пъти ми се е наложило да общувам с хора от Армения свързано с кулинарията...навсякъде е едно и също. Дано не обидя някого, българските арменци са прекрасни хора, но тези от Армения си имат своите особености...

# 401
Някой знае ли в колко часа е последният автобус за Айтос?
В нета ми излиза в 20:00ч., а ми казаха, ще има и към 22:00ч.

# 402
Пита ли по автогарите?

# 403
Пита ли по автогарите?
Не, само в нета проверих. Предположих,че някой може да знае. Peace

# 404
Най-добре звънни там, те ще ти дадат най-точно информация и ще спестиш време.

Общи условия

Активация на акаунт