Къде в Бургас? (51)

• 79 145
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Интересувам се кои са треньорите на тенис корта до Трета поликлиника и имате ли техни координати?

# 406
Чух, че ще има някакво изложение на самолети на летището в Сарафово. Някой има ли някаква информация? Дали ще се заплаща някакъв билет, за да се разгледат?

# 407
Къде трябва да върна международния си паспорт с изтичащ срок на годност? Живея в центъра  Peace

# 408
  • Бургас
Първо районно на <Георги Кирков>.... предполагам там е бил и издаден Nerd

# 409
Чух, че ще има някакво изложение на самолети на летището в Сарафово. Някой има ли някаква информация? Дали ще се заплаща някакъв билет, за да се разгледат?
Авиомузей е, цитирам от сайта на Община Бургас: "От 1 юли /събота/ Авиомузея ще работи всеки ден от седмицата от 08.00 до 20.00 часа. Билетът за индивидуално посещение през летния сезон е 6 лв. и 4 лв. от октомври до юни. Ученици и пенсионери - 4 лв. през лятото и 2 лв. през останалите месеци. Семейните билети ще са на цени от 12 и 8 лв., а деца до 6 год. и хора с увреждания ще влизат безплатно."
Имат и фейсбук страница: https://www.facebook.com/avioburgas/

# 410
Бирарията "Булевард " на Богориди от типа заведения Романс ли е?!

# 411
  • Бургас
По-добре е от Романс.
Къде в Бургас може да се намери гръцка мусака?
А ако няма - в ресторанта под Булеварда (турския) предлагат ли турска мусака?

# 412
  • Sofia
Момичета, имам нужда от помощ - някой може ли да ми даде координати на свястна педикюристка за "Меден рудник" ? Предварително благодаря.

# 413
  • Burgas
Дами ,може ли някоя от вас да даде отзиви за суши -ресторант Club 5 на Демокрация?Интересува ме най-вече качеството на храната и обслужването- дъщеря ми е любител на сушито,а  и имаме повод ,та сме решили да го пробваме,но за мен мястото е ново и предпочитам,ако някой го е посетил вече,да сподели как е.
Благодаря ви предварително!

# 414
  • Бургас
Дами ,може ли някоя от вас да даде отзиви за суши -ресторант Club 5 на Демокрация?Интересува ме най-вече качеството на храната и обслужването- дъщеря ми е любител на сушито,а  и имаме повод ,та сме решили да го пробваме,но за мен мястото е ново и предпочитам,ако някой го е посетил вече,да сподели как е.
Благодаря ви предварително!
Club 5 не работи през лятото. Със сина ми ходихме малко преди да го затворят и храната му хареса / и той е фен на сушито /. Има табела, че ще отворят наесен , но кога точно не запомних.

# 415
Чувала съм добри отзиви за сушито в "Киш", но лични препоръки не мога да дам.

# 416
  • Бургас/Пз
Чувала съм добри отзиви за сушито в "Киш", но лични препоръки не мога да дам.
За мен е най доброто суши в града

# 417
  • Burgas
Благодаря ви за отговорите, момичета!Бяхме в "Киш"снощи и сме много доволни !

# 418
Здравейте!
Къде да намеря рамки за пъзели?Снощи залепихме един,но чакат още пъзели,а не ми се държат така да прашасват.

виждала съм там рамкирани големи пъзели, когато съм отивала да си взема някое мое гобленче, аз все там ги нося за рамките !
Вчера пак ходих в това ателие да дам за рамкиране гобленче на една приятелка.  Видях един огромен  пъзел - представляваше карта на света -  подпрян на стената готов рамкиран Yum

# 419
Здравейте, интересувам се от уроци по китара в Бургас. Къде ? При кого?

Общи условия

Активация на акаунт