Къде в Бургас? (51)

• 79 074
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Единият,който е най-големият, е в посока Минерални бани ,подминаваш болница Дева Мария и на 200 м в ляво зад стадиона, другият е на Профилакториума на кръговото за Банево,третият е в хотел Свети Мина.Като цяло и трите са хубави и чисти,но ако сте с малки деца препоръчвам този на Свети Мина,защото има и плитък детски басейн.Другите два са доста по-дълбоки.

За плуване най-подходящ е първият,за който пиша.Цената е 5 лв за цял ден и 3 лв за един час.Има шезлонги,чадъри,чисто е.

# 481
Поради непредвиден ангажимент, се налага да продам 2 билета за SUMMER CHAOS FESTIVAL 2017 в Бургас Sad
Двата за 100лв (редовна цена х70лв/бр.т.е.140лв)

Здравей,
Току що прочетох,че поради слаб интерес ,фестивалът няма да се проведе и ще връщат парите...Много жалко,само мога да кажа  Naughty

Благодаря ти! Hug
И аз видях...вече и в сайта им пише; ходише ми се, но наистина в 15ч на стадион...
sweating..предполагам затова и няма толкова голям интерес /аз в интерес на истината, часа на концерта го видях едва когато се оказа че не можем да отидем Crazy/

# 482
  • Бургас
За съжаление не мога да помогна с читав брокер,но Адрес не бих препоръчала -договорите са им супер обвързващи, не правят промени по желание на клиента, спорове решават в арбитражен съд, комисионната им е 3.6 процента. Заобикалям ги отдалеч.
Home 2u ми харесаха в началото, но и те никаква не я свършиха. Правят оценка тяхна си на имота (по-ниска цена от търсената беше) и уж за 6 месеца гарантират продажба. Само за тяхната агенция свалихме цената до тази, която казаха, и не стана нищо. Но поне не те обвързват с договори и комисионната им е 3 процента, като на повечето места.

Договорът, ако не е ексклузивен, не е обвързващ. Можеш да правиш каквото решиш. Комисионната я намалих до 2.5 с пазарлъци (м.г. купих с тях).
Търсих конкретен имот с ясни изисквания и само тази жена запомни всичко и ми звънеше периодично, когато излезе нещо подобно. Преди това написах ясен мейл на 13 агенции, те се скъсаха да ми звънят и да ми предлагат това, което не искам. Забравиха ме след седмица и само Женя отговори на моите изисквания. Затова я препоръчах.

Сега продавам с тях и нямам никакви пречки сама да си предлагам имота.

Чувала съм добри отзиви и за  ай брокерс.

# 483
  • Бургас
Може ли да ми помогнете с информация дали днес мога да намеря специализиранн магазин за тонери и касети за принтери?

# 484
Откъде в Бургас, освен от аптеките, може да се купи талк? трябва ми в по- големи опаковки.

# 485
  • Бургас
Здравейте, търся входна врата за къща с прозорче, можете ли да ми препоръчате фирми?

# 486
  • Бургас
Здравейте, търся входна врата за къща с прозорче, можете ли да ми препоръчате фирми?
Нашите врати ги поръчвахме от Порта Дорс, но се чака по месец - два, защото ги правят в Полша /поне не са китайски/.

# 487
Здравейте отново!
Бихте ли ми препоръчали таксиметрова компания, която няма да ни одере кожата от летището до Лазур (К. величков)?  Simple Smile И всъщност има ли чакащи таксита там на място и колко горе-долу излиза този маршрут като цена?

# 488
Бихте ли ми казали къде точно на Автогара Запад спира автобус номер 6 в посока Изгрев?

# 489
Здравейте отново!
Бихте ли ми препоръчали таксиметрова компания, която няма да ни одере кожата от летището до Лазур (К. величков)?  Simple Smile И всъщност има ли чакащи таксита там на място и колко горе-долу излиза този маршрут като цена?
По мои изчисления ЕКО такси взимат най-евтино, понеже при поръчка по телефона имат -20% отстъпка. Но не знам колко ще ви излезе. Но има автобус 15, който спира на ул.Демокрация оттам можеш да се пуснеш надолу към К.Величков.

# 490
  • Бургас / UK
Здравейте отново!

Мисля,че около 15 лв ,може да излезе  newsm78 (от "Славейков" имам спомен,че ми излезе около 10лв. мин. лято).Знам един номер 056 5 15 51 ,но не знам на коя фирма са...Таксита има на летището,но никога не съм обръщала внимание фирмени ли са или от копърките...С автобус също е вариант,както е предложила тинити
(напоследък,имам чувството,че има недостиг на таксита в Бургас и ,ако няма такси в района ,може и да не изпратят никой...за това автобуса е алтернатива,ако нямате много багаж де) 

Последна редакция: пн, 31 юли 2017, 13:05 от Чефи-то

# 491
тинити, Чефи-то, благодаря!

# 492
Здравейте отново!
EKO може да вземат най - евтино, но по - смешна компания не мога да посоча. Предварителни заявки не приемат, а най - честият отговор е "обадете се след 5 мин., в момента няма свободна кола." С Бургас такси до 3 - та п - ка преди увеличението беше 10 лв., сега ще ти излезе с около 3 лв. по - скъпо. Можеш да си направиш предварителна заявка с Индикар - сегашните им цени се равняват на тези на Бургас такси преди увеличението. Ако нямаш предварителна заявка, може да ги чакаш и половин час, докато Бургас такси пращат веднага - от Бургас до 12 мин., ако има кола в Сарафово - до 5 мин. НИКОГА не ползвам такситата, които са вътре в летището - цените им са мноого по - високи.

# 493
  • Бургас
Нашите врати ги поръчвахме от Порта Дорс, но се чака по месец - два, защото ги правят в Полша /поне не са китайски/.

Разгледах каталога им, нямат това което търся.

# 494
Задавам си отново въпроса
Бихте ли ми казали къде точно на Автогара Запад спира автобус номер 6 в посока Изгрев?

Както и да м упътите към някой хубав м-н за домашни потреби, трябват ми разни джунджурийки за кухнята, но не искам китайски. Където и да е, без Меден Рудник.

Общи условия

Активация на акаунт