Къде в Бургас? (51)

• 79 018
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас / UK
Ето нещо интересно за всички в Бургас   Peace

http://www.zonaburgas.bg/2017/08/%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D1%82% … 1%82%D0%BA%D1%80/

Макети на динозаври в парк „Езеро“. Откриват изложбата утре
 newsm74

Търся фирма за професионално почистване на търговска/ производствена площ. Някакви препоръчани и изпробвани да кажете?

Не съм ползвала,просто за информация ф-ма ФЕЯ 63
http://www.feia-bg.com/

# 571
Онзи ден бяхме на конната база да гледаме турнира, на тръгване беше тъмно и така ми изкараха акъла едни 5-метрови мамути...Grinning

# 572
  • Бургас
Къде има избор на артикули Сой Луна?

# 573
Хиполенд

# 574
  • Бургас
Здравейте, дами.   Hug Искам да си направя домашно сирене, но за целта ми трябва непастьоризирано мляко. Проблемът е, че нямам представа къде в Бургас мога да си намеря. Знам, че има хора, които идват от селата да продават на ръка, но аз нямам такива познати, а много ми се иска да си направя домашно сиренце.  Cry Бургазлийките имате ли някакви идеи?
Ако си в центъра, между Математическата гимназия и Краставицата-пиши.

# 575
Изложбата на папагали на Флората също е много интересна - не са в клетки, може да ги погалиш, кацат по ръцете ти ...

# 576
Да попитам дали в нашия HM има дрехи за бременни и най-вече панталони, понеже не съм обръщала внимание.

# 577
В H&M доколкото знам няма дрехи за бременни, но в Waikiki съм виждала.

Папагалската изложба във Флората от кога до кога е и съответно какви часове?

# 578
     Здравейте, момичета от Бургас! Предстои ми пътуване до вашия хубав град и искам да попитам за ресторант, в който да хапнем добре приготвена риба.   bouquet

# 579
  • Бургас
Да попитам дали в нашия HM има дрехи за бременни и най-вече панталони, понеже не съм обръщала внимание.

Има, на втория етаж в дъното в ляво, след тийнейджърските дрехи. Аз си бях купила панталони и блузи, много бях доволна. Сутиените им за кърмене също са страхотни.

# 580
Супер, мерси Wink

# 581

Има, на втория етаж в дъното в ляво, след тийнейджърските дрехи. Аз си бях купила панталони и блузи, много бях доволна. Сутиените им за кърмене също са страхотни.
Имаше преди, в последно време не съм виждала. Където бяха дрехите за бременни, сега са за новородени.

# 582
Ох, тъкмо щях да тръгвам натам Simple Smile
Ще отложа, ако някой ходи тези дни, моля да сподели.

# 583
Няма вече дрехи за бременни в HM, случайно чух една жена да пита служителка и тя и отговори че са ги махнали. Беше преди два-три месеца, но не съм виждала поне на мястото където стояха.

Последна редакция: ср, 16 авг 2017, 20:48 от Lady Vengeance

# 584
Наскоро питах за тях и на мен ми казаха същото за постоянно. Вяра им нямам много на служителките, защото питах и за един панталон от колекцията им с големи размери и момичето ми каза, че те изобщо дрехи такива номера нямат. 

Общи условия

Активация на акаунт