Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 484

• 38 693
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
 wavey

В условията на убийствено жестока конкуренция рейта е стабилен, а това е похвално.
http://www.ranini.tv/reyting

Като те прочетох Дианче и разбрах, че драмата се засилва с всеки следващ епизод, и скоро, ще стане непоносима за гледане драма. Tired
Даже вече и трейлъри Cry не ми се гледат, стига ми само да те чета след всяка серия колкото да съм в час със случващото се, но нямам нужната настройка да гледам сериала.

# 256
  • Варненска клюкарка

Ей така с малко набола брадица ми е най Heart Eyes

А тук в гръб изглежда много добре Heart Eyes

Така е Наде, рейтинга се държи, при това в понеделника с лютата конкуренция Peace

ПП Марги, това за теб, тийзър с Ойкю Караел нали ти е любимка.
https://vk.com/diziturk?w=wall-1657033_1199411

Това е трети докторски сериал за Фатих Аксой, дано този път да е успешен. Първия е един в който е трябвало да играе Чаатай, но нещата са пропаднали на много ранен етап и слава Богу, защото благодарение на това го видяхме като Емир. Преди две години любимият ни продуцент се беше засилил да прави римейк на Спешно отделение, но не потръгна... Сега за трети път бели престилки.

# 257
Значи въобще нямах намерение да гледам епизода обаче навсякъде в нета(особено в инста) клипчета от епизода и ми попадна финалната сцена.
Е страхотен е Ча като игра, невероятен е. Peace

# 258
  • Варненска клюкарка
Видео с Оя Доан и Хазал Peace

https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_141931

# 259
Значи въобще нямах намерение да гледам епизода обаче навсякъде в нета(особено в инста) клипчета от епизода и ми попадна финалната сцена.
Е страхотен е Ча като игра, невероятен е. Peace

Гледай серията , Наде ...аз се заричам за всяка , че ще ми е последна ....и после на онлайна съм ПЪРВА  Peace

Като си помисля , колко дълго после Чаатай няма да участва в нищо ...лошо ми става . Sick
За Ичердето  Thinking

Каста на основните актьори е страхотен , казвам го за десети път . Двамата братя , според мен надали можеха да са по-подходящи актьори ...Юси беше супер  Weary Давут ...Ако филма беше само само два часа , а не 39 серии със същите актьори ...щеше да е в десетки пъти по-сполучлив от звездното холивудско стълпотворение - римейк , който пак да кажа ме е впечатлил САМО и единствено с това , че Брад Пит  му е продуцент ....единствения филм освен Кървав диамант , в който Леонардо ми харесва , изглежда толкова висок  Shocked може би , защото там е  много слаб , а  изпълнението му е точно както го описват - роля , за която незаслужено НЕ е получил Оскар  Naughty
Джак Никълсън ми е в пъти по-противен от Джелял , който ни спести показването ПОНЕ на синясалия си член, както го направи оня хахо в киното от римейка  ooooh! В целия филм един перфектен Лео , влачи на гръб една сурия холивудски величия .....Интересен ми е оригинала ....китайски ли беше  newsm78 Преди много години още докато гледах телевизия, късно вечер даваха един азиатски сериал  за мафията ....беше страхотен  Peace

В нашето Ичерде Чаатай е облагодетелстван . Има прекрасни партньори  Peace
Серията ВЧЕРА ........Хубави се доста моменти .....Мен лично ме впечатли момента , в който Сарп се сбогуваше с майка си , след като Мерт му каза , че е уговорил размяната Фюсун срещу Сарп и че денят е прекрасен да умре ...Давут е перфектен . Каквото и да играе го прави толкова естествено ...Но ..но ...миличкия вечно губещ Юси . Как една акция не му беше успешна . То с това Организе още се чудя как Ердоган не им се е обадил на сценаристите да ги нахока, че подронват и осмиват реномето на турската полиция .....То бива , бива ...... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Сцената със смъртта на Юси я гледах поне десет пъти ...дори хилядния рев на Сарп като видя умрелия мюдурун не ме трогна толкова .....

Сценаристите разполагат със страхотен набор от актьори . Мислех , че ще има напрегнати акции, пратки , убийства , а то ...за 2 минути на финала от участието си в сериала , Юси уби и рани повече престъпници от цялата полиция във всичките 34 серии  #Crazy

Тея тримата, сценаристите ,  похарчиха страхотните актьори , с които разполагат ...ЖАЛКО

Искам следващия ИГРАЛЕН филм на Чаатай да е екшън . Потресе ме новината , че в заснемането на новия филма ще участва пак онази Букет ....дано ОТНОВО не направи от Чаатай човек с вид на изпаднал наркоман , излязъл току що от кофата за боклук . АМАН от клошарският му вид и облекло, и тия бижута по него ....и ииииииии . Имат един прекрасен , талантлив млад , модерен турски актьор ......Таланта му го е залял ...харесва ми от първата секунда , в която участва като победител на конкурса в Шоуто на Беяз . Беше толкова изтънчен , елегантен ..... Момче , което изглежда роден благородник , с подходящото потекло и образование .....Защо толкова се стараят всички около него да прилича на шопар , току що станал от масата на скара бирата в квартала  newsm78

Били избирали костюм за сватбата на неговия приятел с Илкнур в Zorlu Center  #Crazy Rolling Eyes Shocked newsm78 ooooh! колко ли време им е отнело да го облекат така  #Crazy Shocked Rolling Eyes

# 260
  • Пришълец
Бел, ако позволиш да преформулирам написаното.... Laughing
Цитат
Марги, това за теб.....
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Любимата ми Чачова фотосесия до момента.
Изгледах тийзъра на медицинския сериал, главния е плашещ....
Те пък турците се засилиха на всичко да правят римейк, поне и с Женени с деца да опитат Joy

Диде, колко се радвам, че си сред нас Hug На най-хубавото и уютно място във форума, сред най-точните по мои наблюдения хора Heart Eyes
Преди време на онова другото място ти пишеше рядко и по-кратко, но аз съм ти казвала и преди, че чета с интерес. Разказваш увлекателно, а чувството за хумор- него няма какво да го коментирам Laughing thumbsup
Хубави думи рядко изричам, моля да не се тълкуват като подмазвачество Naughty
Дойде ми отВътре Laughing, чета ви и ви се радвам на инфото, което предоставяте, кога по-обемно, кога по-синтезирано, ама е налице Grinning

За протокола- Ичерде така и не го загледах детайлно и в този смисъл компетентно не бих могла да се изкажа, единственото, което мога да кажа е, че Ча е много добър, различен образ прави, Сарп е крачка напред за него. Рева на лъва не мога да кажа, че ми харесва обаче. Пък турската милиция я изкарват много некадърна.... От турските драми не се плаша, ама май взех, че се оядох rotfImbo и май няма какво да ме завладее вече... Снимки, гифове, фрагмани, отделни сцени и така....

Ча на сватба ли беше, годеж ли през изминалата седмица не ми грабна окото, или по-скоро ме стресна това, че е напънал едно от копчетата на ризата  Rolling Eyes Mr. Green

Цитат на: diana72
Защо толкова се стараят всички около него да прилича на шопар , току що станал от масата на скара бирата в квартала  newsm78
Joy Joy Joy
Не съм съгласна обаче Laughing- кой каквото сам си направи!

Ох, стига толкоз Mr. Green

# 261
Не Дианче, няма да гледам сериите, идват ми прекалено Confused(отделни сцени от тях, да).
Ча ако, ще и в чувал да го надянат си е той-чаровник с талант. Peace
Да, в определени моменти умишлено или не, занемаряват видът му(отдавам го на ролите му) но на него много малко му трябва за да изглежда винаги ОК.
Не искам да се поентвам, нооооо истината е една и тя е, че той е природно красив, и никой не може да му отнеме това, което му е дала майката природа. Peace В допълнение е и трудолюбив, а талант той си има, и го развива.
Хазалинда във видеото като се засмя за секунди с нейния заразителен смях и ми напомни за сетовото видео с Емир, и Фериха когато тръгваха за чифлика на Корай.
П.П. И аз съм доволна, Party и предоволна, Party че вече годииини наред съм част от тази тема, а и вие понастоящем сте страхотна компания, ходя къде ходя, все тук се завръщам.
Какви ли не вариации претърпя темата за сериала, на какви ли не неща се начетох и нагледах през годините във форума-едни хубави, други не съвсем, но форумът ме и кали, и научи на търпение(това съвсем сериозно от моя страна Peace).

Последна редакция: вт, 16 май 2017, 15:37 от Neidjal

# 262
  • Варненска клюкарка

Искам следващия ИГРАЛЕН филм на Чаатай да е екшън . Потресе ме новината , че в заснемането на новия филма ще участва пак онази Букет ....дано ОТНОВО не направи от Чаатай човек с вид на изпаднал наркоман , излязъл току що от кофата за боклук . АМАН от клошарският му вид и облекло, и тия бижута по него ....и ииииииии . Имат един прекрасен , талантлив млад , модерен турски актьор ......Таланта му го е залял ...харесва ми от първата секунда , в която участва като победител на конкурса в Шоуто на Беяз . Беше толкова изтънчен , елегантен ..... Момче , което изглежда роден благородник , с подходящото потекло и образование .....Защо толкова се стараят всички около него да прилича на шопар , току що станал от масата на скара бирата в квартала  newsm78

Били избирали костюм за сватбата на неговия приятел с Илкнур в Zorlu Center  #Crazy Rolling Eyes Shocked newsm78 ooooh! колко ли време им е отнело да го облекат така  #Crazy Shocked Rolling Eyes

Не си падам по екшъните, прекалено ми идва перченето  и безсмъртието на главните в този вид продукции.
За болднатото, тая Букет не е ли от АЯ що ще дири в ТАФФ newsm78 Нали новият си филм Чаатай ще го снима с тях? Само да не бъркам името и с това на някоя друга, че турските имена всички са ми еднакви ooooh! Това болднатото все едно аз съм го казала Peace Но ще допълня, че на него много му отиват визии с дъх на дебел портфейл както обича да казва Профчето, да играе изкусител, греховно красив мъж в чиито крака се влачат тълпи полудели по него жени, а не някой излязъл от кофата за боклук оръфан и нацапотен покрит с козина инфантил Sick В този смисъл не разбирам манията на някои от красив да го направят поредния брадат по нищо не различаващ се от масата турци екземпляр 33uu Ми да си Земат просто един космат и грозен там и воала..... Crossing Arms

ПП Диде, не ти лихареса Ча с раирания костюм? То от него не се вижда много, но според мен предвид габаритите му, въпросното райе е много добра идея. Още се потрисам като се сетя за двуредните му сака и особено за едно карирано, които го правеха равен отгоре до долу, че и визуално му мятаха по едни 5 кг отгоре ooooh! Сега така небрежно разкопчан с едноредно вталено сако на райе ми е много по приемлив Peace Това разбира се при условие че не съм го видяла в цял ръст Laughing

# 263
 Здравейте на всички  Hug

Цитат
Диде, колко се радвам, че си сред нас Hug На най-хубавото и уютно място във форума, сред най-точните по мои наблюдения хора Love
Преди време на онова другото място ти пишеше рядко и по-кратко, но аз съм ти казвала и преди, че чета с интерес. Разказваш увлекателно, а чувството за хумор- него няма какво да го коментирам Laughing thumbsup
Хубави думи рядко изричам, моля да не се тълкуват като подмазвачество Naughty

Марги ако позволиш   Hug +1 за написаното .

Хазалка е страхотна  Heart Eyes Мернах , че снимките на римейка скоро започвали . Но кой ще и партнира  ?33uu Исках да е Сечко но той  играе в друго дизи и са  му сменили партньорката , която е Нилай Дениз .  На пръв поглед е симпатична като я видях .

актьора се сбогува с екипа след като го занулиха

Залепнах на екрана .  Страхотни бяха в тая сцена . Евалла ! smile3501  

ще препишат убийството  на Юси на Сарп  ooooh! гадове мръсни  #2gunfire #2gunfire изтормозиха го и Сема ша го арестува   да си го гледа през решетките   #2gunfire

как Сарп ще докаже , че е ченге под прикритие ? newsm78 Някой  отгоре  трябва да е наясно  и да измъкне Сарп

Екшъна в болицата лелеее как  ги натупа напраУ  му се изкефих  Crazy box  

На мен ми допадна  бялата ризка и сакото от годежа .   На него му отива бялото .

Цитат
..То Феми , ние плочки чакаме , ама като сФали фанелата да не се изненадаме  35 35 Въпреки , че досега в серията е много готин  Peace

барем лятото в горещините   остане по шорти  Blush като забегне в ЛА   йок  плочки и теракот  Joy коня ша му се любува  #2gunfire а ние  с Дианчето  Hugша изпием по Идна студена вода    ooooh!  Joy

очи ,устни  , лице , поглед , набола брада  Heart Eyes smile3544 smile3544

Цитат
, ако не е Чаатай сериала барабар с Байрактар да е в дъното на таблицата по рейтинг. Толкова ли не могат да раздвижат героите , все уж екшъни са писали  #Crazy Половината сериал гледам пълнежа с клоуните ..ту организето , ту Кудрет ...но ако не е цирка човек може и да заспи на някоя серия.

Peace
   Мъжкия каст е трепач

романтика почти нямаше  . Преди да убият Мелек дадоха романтични моменти . Ейлем като разбра  кой в действителност е Мерт го остави .   Сценаристите  наблягат на екшън , млАтене ,  убийства , преследване .

Сарп или ще избяга до като докаже , че е невинен или ша го арестуват . Така пълнат  епизодите .   Кой ли пръв ще разбре, че са братя  и как ще стане това е интересното .

Букет се омъжва . Ча и Киво ша бъдат сватбари . Киво ако иде ша е с жена си ама наШия ша довлече ли коня ?

нова

Баръш Йош режисьор на  новия сериал на Секчин  

Последна редакция: вт, 16 май 2017, 22:17 от femmi2

# 264
  • Варненска клюкарка

# 265
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Серията с превод  Peace - http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/198 … sskom-yazyke.html

Не мога да коментирам, че последните няколко серии просто не съм ги гледала. Rolling Eyes

# 266
  • Варненска клюкарка

И това е ново Peace

Последна редакция: ср, 17 май 2017, 08:10 от Беллора

# 267
wavey

Брех, Хазалинда пак с йени фотка, Heart Eyes направо не е за вярване, пу, пу, че да не вземе пак да се покрие.
Ех тая Дуда, Joy много боцка Laughing нечии очи. Whistling

# 268
  • Пришълец
Прекрасна Хазалка Heart Eyes Heart Eyes

В темата на Фатиха понастоящем на Кара Севда тече интересна дискусийка свързана с Чачослав, абе старата любов ръжда не хваща tooth, много се смея с коментари от последните им две-три страници....

# 269
  Отивам да вида в темата кво са  писали  за Чачослав и възлюбенатЪ  Mr. Green

Последна редакция: ср, 17 май 2017, 16:04 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт