Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 484

• 38 699
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  вай , какви  котки  Heart Eyes

Heart Eyes

Дидеее Hug   кат се появиш за тебе  мъжаги с плочки   . Тоз не го  знам кой е с татуса  ма готииин  Crazy Crazy

Crazy

# 241
  • Пришълец
 Laughing

# 242
Казах ви аз , че ни предстоят снимки само по гащета  Joy Joy Joy Колкото и пъти да ги видя , усмивка ми грейва на лицето . Особено като нашия вкара гол ....егати скиците  hahaha hahaha hahaha Представям си какви майтапи си пускат на сета ....аз им треперя на тия

Не знам , чия е била идеята с мача , но беше супер забавно и самата инициатива стана много известна  Peace Учуди ме , че имаше толкова малко хора . Игрището беше някакво тренировъчно , не знам дали не е и изкуствена трева , защото всички бяха със стоножки , а не с бутонки ...но това са подробности. Очаквах много повече публика .

Отивам да треперя над серията . Смятам ,че тази вечер ще е последна за Юсуф мюдурун .....но ще видим  Peace

п.с Каквато и палатка да е разпънал Ча ,  не може да ме впечатли в тоя му вид ....И друг път съм казвала ....все повече ми заприличва на 130 килограмовия Любо Ганев , който каза , че оттук нататък в живота си , ще се затича само след трамвая  hahaha hahaha hahaha Та и Чаатай така , ходом , ходом , чак и гол вкара , но беше много весело  Peace Със снаха , без снаха .....

Дидеее Hug   кат се появиш за тебе  мъжаги с плочки   . Тоз не го  знам кой е с татуса  ма готииин  Crazy Crazy

Crazy

Феми  love001 Разконцентрираш ме .......влизам ВЪТРЕ  Heart Eyes

Наде ,Иве , Марги и Профи  Hug после подробно както вече знаете ще изчета 80 непрочетени коментара , и ще пиша .....лееки сълзи за Юси  #Crazy а дай боже да е Кудрет  newsm44

# 243
Важното е да са събрали средства за дечицата  .

Цитат
Та и Чаатай така , ходом , ходом , чак и гол вкара , но беше много весело
ето го  Joy Joy

# 244
Боже , пак настръхна, дават боя на озета .....каква музика  smile3518....Миличките ни братя Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Почва  Peace

....тъкмо се приземиха

и почнаха рекламите ...и така 30 минути  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: пн, 15 май 2017, 21:28 от diana72

# 245
Ай ся, това е подробност от пейзажа, Laughing а истината е една, Дуда си го гушка в тях. Mr. Green
Ходихме да берем череши и ягоди за хапване, и като влезнах тук, и като видях мъже почти по парфюм, Joy и си помислих, че съм объркала темата. Joy

# 246
  • Варненска клюкарка
Така е Наде, всички разбрахме че била неговото съкровище, а другото както казваш са подробности от пейзажа tooth

Диде, така е- разходи се нашия човек по терена, случайно вкара гол, сигурно вратарката се е забляла като го е видяла да се задава тежко тежко срещу нея Mr. Green И въобще добре дефилираше по терена, спокойно, без да бърза tooth

# 247
  • Пришълец

Нова Heart Eyes На представянето на книга на Оя Доан. Май и Хазал е поналяла....

# 248

Нова Heart Eyes На представянето на книга на Оя Доан. Май и Хазал е поналяла....

Леле, че е бонбоооон. Heart Eyes
Много ми харесва на  всички фотки в последно време, прекрасна е.
Мале, че е мъжкарана Rolling Eyes и челото й се лъска отдалеч. Confused
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 15 май 2017, 22:51 от Neidjal

# 249
Ай ся, това е подробност от пейзажа, Laughing а истината е една, Дуда си го гушка в тях. Mr. Green
Ходихме да берем череши и ягоди за хапване, и като влезнах тук, и като видях мъже почти по парфюм, Joy и си помислих, че съм объркала темата. Joy

hahaha hahaha hahaha На Чачи парфюма остаря ....с Феми го чакаме с новия аромат ама...сакънта йок ...не ще да го покаже .....То Феми , ние плочки чакаме , ама като сФали фанелата да не се изненадаме  Joy Joy Въпреки , че досега в серията е много готин  Peace
Половин серия вече спасяват аннето . Мерт излъга Сарп , че иска да му помогне да спаси майка си , а всъщност спаси тейзето и върза Сарпчето ....сега го води при Джелял баба ..след рекламата ще убият Юси .....който се опитва да следва  Сарп .....но както винаги НЕУСПЕШНО  Mr. Green

Марги , Хазал преди седмица на снимките с Илкнур беше много слаба . Явно така е застанала  Peace

Иве , гушка го явно гадината  #2gunfire #2gunfire #2gunfireс какво самочувствие си казва репликата в серията  #Crazy Thinking Mr. Green

# 250
Привет сладурки!  Hug  Heart Eyes

Голям купон сте заформили. Песни, танци, футбол ...... и мъжове по плочки  Grinning.

Наде, това което си написала под снимката на Хазал полузаспала го прочетох като написано към снимката на Дуда и моментално се разсъних  Joy

Последна редакция: вт, 16 май 2017, 08:52 от Рори72

# 251
Добре си поревах за Юси......беше един от най-близките на Сарп  Peace .  Вече са едно към едно с римейка .....ще почва да става гадно , та гадно . Джелял голяма гад .....играе си със съдбата на хората . Музиката на Тойгар в моменти ,особено тежките е уникална . За Юси ми е по-жал отколкото за Мелек...

Всичките 34 серии си заслужаваше да ги гледам САМО заради сцената , при която умиращия Юсуф отиваше към неподвижния  Сарп на земята . Мислеше го за умрял ......страдаше за него повече отколкото за себе си .....страхотна сцена ....цялата в сълзи станах ......как промълви : Жив си ...и умря доволен  smile3518 smile3518 smile3518

Сема ще го арестува  Mr. Green Сарп ще влиза в затвора  #Crazy за 9999 път в този сериал #2gunfire

Последна редакция: вт, 16 май 2017, 00:53 от diana72

# 252
Дидка, как/кой го занулиха Юси?

Не ми се вярва да е 1:1 като римейка защото там я няма роднинската нишка, а тук трябва да излезе наяве най-голямата истина и очаквам лично Мерт да занули татю си. Вероятно и Сарпчи ще падне  жертва, но не и преди да е прегърнал Умут/Мерт като брат.
Джошкун имаше толкова възможности да каже истината, но не, играят му се игрички. И той е голяма гадина, но пред Джелял бледнее.

Последна редакция: вт, 16 май 2017, 08:53 от Рори72

# 253
Рори  Hug Давуд го почна , бабато го довърши , но сега инсценираха , че Сарп го е убил ...Докато Сарп беше в безсъзнание стреляха в Юсуф с ръката на Сарп .....,а бабата накара Мерт да убие Сарп все едно с Юсуф са се простреляли взаимно , но Мерт не го направи ,всички избягаха ....и дойде Организето .

Джошкун е отврат ...като паднаха от покрива в неговите крака ....гледа , гледа ..похлопа с бастуна и на тея от линейката им разправя ....кажете му : Ще ти дам Умут ..и веднага ще се оправи  #2gunfire #2gunfire #2gunfire а той 34 серии  ooooh!

ОФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ ...пак ще мъчат Сарп

Сарп - Аз съм полицай !Полицай съм !Как мога да убия началника си ?!!!!
Гьокхан - Какво говори той ?
Сема - Аз нямам информация .
Муса - Кълна се , и ние също нищо не знаем .
Гьокхан - Ти с нас играеш ли си  ,какво?! Набързо, реши това да измислиш ?!
Сарп - Нима може такава лъжа да се измисли ?!
Гьокхан - Продължава да говори....Тебе те изхвърлиха от академията  , никога не си бил полицай..
Сарп - Да, да, изхвърлиха ме . Но това беше нашия план с  баща ти .
Гьокхан - Престани !!!
Сарп - Директор  Юсуф ми беше като баща . Страдам точно както теб  сега.
Гьокхан - Ти още не страдаш . Твоите страдания  тепърва започват ...

Само да си кажа .....след тази тежка серия за мен ....следващия мъртъв ще е Джелял ....лично Мерт ще го убие  Peace

Друго действие очаквах в серията ...зациклиха тея тримата ....едно и също е вече повече от 10 серии . Въртят се като мишлета в кашон сценаристите. Да Фанат да се вържат на изгладените чаршафи ....и да се Фърлят надалеч ...Добре ,че края се вижда . Безидейно , мудно , ако не е Чаатай сериала барабар с Байрактар да е в дъното на таблицата по рейтинг. Толкова ли не могат да раздвижат героите , все уж екшъни са писали  #Crazy Половината сериал гледам пълнежа с клоуните ..ту организето , ту Кудрет ...но ако не е цирка човек може и да заспи на някоя серия.

Давут  се показа на аннето и и казва ДЕЖАВЮ  #Crazy newsm78

А мен пита ли ме  #2gunfire #2gunfire #2gunfire СТОЖАВЮ гледах : отвличане , болница , затвор ...Толкоз не можаха да измислят интересни акции .... романтика  #2gunfire

Последна редакция: вт, 16 май 2017, 01:57 от diana72

# 254
  • Варненска клюкарка
Дианче така увлекателно разказваш какво те е впечатлило в серията, че ще ме накараш да я гледам Laughing Пък нямах намерение Crazy
Цитат
...стожавю...
ТочнУ Peace Оливат се сценаристите, но добре че малко остана.

Ту ми се вижда позаслабнал с 1-2 кила, ту пак поналял.... На долната снимка в лице как е бухнал Rolling Eyes  Ама и прическата допринася за това бузите му да личат повече Laughing Като излъчване си е ОК, изглежда ведър и доволен от живота, но линията, линията.... Пусто не може да я опази за дълго, влече го към хапване и пийване и това си е Laughing  В спортния екип беше добре до ханша, надолу бутовете му бяха огромни. При това е и късокрак, и в бяло съвсем беше лъснал hahaha
Нови

Марги, Хазал може да изглежда по-налята заради снимката знам ли newsm78 На онзиденшните снимки на партито на Джейда Дювенджи си беше ОК. И с Илкнур както казва Дида пак- там ръцете и бяха като клечки Peace Теглото и е силно вариращо като Чачовото, но  поне полага огромни усилия да не изпуска положението. Бокс, пилатес, тенис..... Дано само не направи големи бицепси от бокса, че тя по принцип е по-едра в горната част на тялото.....
Аз очаквам снимка и със самата Оя Доан, двете са приятелки от години, гостуват си, срещат се навън....

Последна редакция: вт, 16 май 2017, 08:19 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт