Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 484

• 38 702
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
  • Пришълец
Аз собствено мнение и поглед върху нещата си имам, но интересно ми е какво мислят и другите, пусто любопитство Laughing

Връщам се да добавя това, че изказването ми е съпроводено с усмивка, но звучи грубо Rolling Eyes
Наде, и аз така мисля Peace, обаче противоречивите писания ме карат да гледам по-задълбочено. Напразно. Все виждам едно и също  Mr. Green
Въобще не чети чужди писания, осланяй се на това, което виждаш ти.
Ок, Наде Hug За конкретното, а и по принцип, ще гледам да се доверявам повече на собствената си преценка. Чуждата понякога изопачава фактите... Mr. Green

Последна редакция: пн, 15 май 2017, 15:58 от Маргарита Н.

# 226
 Марги за тва сме баджаначки се подпираме  Mr. Green  Joy

Девойката е била на мача видяла  повечето актьори и нещата отвътре .  Може наистина рижака да го е прегръщал но щеше да излезе снимка . Аз такава не съм видяла . Тая  е с дълга пусната коса лицето не се вижда но се предполага , че е Дуйгу . Дамлата не  е защото се вижда на фона  .  Освен рижака да му е пораснала косата и да  се е боядисал  Joy Joy   Изобщо Не искам ми  загрозява фона с присъствието си Дуйгу    но ще  направи впечатление ако на сватбата на Умут я няма . Ако дойде да са на  разстояние .  

Мой да е кон ама как да не му се радваш на такъв мъж   .    В бума нИ знам как ша устискаме да не го награбим  Blush  Joy

рускините  и пакета на Ча изкоментираха  .  Възбудил сЪ от неговата скъпоценност  Mr. Green

Разгада се загадката на Чачовия пръстен с медузата.  Значи е купен от Илкнур за героя му  Сарп  и не е негов личен за подарък .

Последна редакция: пн, 15 май 2017, 16:41 от femmi2

# 227
Скрит текст:
Марги за тва сме баджаначки се подпираме  Mr. Green  Joy

Девойката е била на мача видяла  повечето актьори и нещата отвътре .  Може наистина рижака да го е прегръщал но щеше да излезе снимка . Аз такава не съм видяла . Тая  е с дълга пусната коса лицето не се вижда но се предполага , че е Дуйгу . Дамлата не  е защото се вижда на фона  .  Освен рижака да му е пораснала косата и да  се е боядисал  Joy Joy   Изобщо Не искам ми  загрозяфа фона с присъствието си Дуйгу    но ще  направи впечатление ако на сватбата на Умут я няма възлюбената на Ча . Ако дойде да са на  разстояние .  

Мой да е кон ама как да не му се радваш на такъв мъж   .    В бума нИ знам как ша устискаме да не го награбим  Blush  Joy

рускините  и пакета на Ча изкоментираха  .  Възбудил сЪ от неговата скъпоценност  Mr. Green

Разгада се загадката на Чачовия пръстен с медузата.  Значи е купен от Илкнур за героя му  Сарп  и не е негов личен за подарък .

rotfImao rotfImbo

Който гледа серията довечера да свирне дали Сарп е дал фира, не че ми се вярва.
Интересно, кой ли ще е следващия занулен!? Thinking

# 228
  • Варненска клюкарка
И аз онзи ден четох при рускините за разпънатата палатка  на Ча, ама предпочетох да не го коментирам, сЯ Фема като ме подсети..... tooth Някои стигнаха до извода че снаата била късметлийка Mr. Green

Аз на снимката коса не виждам и не смея да съм категорична че това е тя. Тя е точно една глава по-ниска от Ча, върха на нейната глава му стига някъде до брадичката, (като са в редица се вижда)а тоя който го прегръща се вижда че раменете му са на високо. На наЩа кобила гащите и стигаха до над коляното, а на тоя са до средата на коляното... Не знам, както казах не мога да съм категорична, може да е тя, а може и да не е. На по-предната страница и на трите снимки които сложих все е около на метър до два от Ча, наблизо но не достатъчно  Peace
Абе тя ли то е прегърнала или не, май няма значение, щото у тях въпросната палатка е на нейно разположение tooth

Ох посмях се, какъв език е развял Joy

даже и червена точка слагам нищо че всички сме 18+ Laughing

Сравнявайте ръста на снаата с Ча и на рижавия с Ча Peace Рижавия е в края в дясно.

Последна редакция: пн, 15 май 2017, 16:35 от Беллора

# 229
   Няма да даде довечера фира Сарп .  Може така да свърши епизода с насочен към него пистолет и пак да се чудим дали ще го гръмнат ?

косата на Хазал е чуплива ?  newsm78 третира я за да ги изправя .  Харесвам я  и в двата варианта .  Изсветлена ми се вижда . На фотките от Щатите  беше с черна коса

Цитат
На наЩа кобила гащите и стигаха до над коляното
rotfImao rotfImbo

Цитат
Пока участницы нашей группы под лупой искали признаки внимания Чагатая Улусоя к своей вроде как возлюбленной Дуйгу Сарашин во время футбольного матча, турецкая пресса эту любовь нашла и постановила "ашк вар!"

ашк йок , ашк вар  Joy hahaha

Цитат
Баджаначке, Ча не тича смешно, видя ли

ти на тва тичане ли му викаш ? то и аз така мога  да се разхождам из терена  Joy

Последна редакция: пн, 15 май 2017, 17:27 от femmi2

# 230
Оххххх Ивче, разби ме, Joy дължина на гащите на снААта, ала-бала. Joy

# 231
  • Варненска клюкарка
Определено си мятаха белтъци, по снимките се вижда, но също така се вижда и че спазваха дистанция tooth

Колкото пъти видя това и прихвам hahaha Надула се като петел, пък Чачослав не я изпуска от очи Mr. Green
Цитат

Феми, на Хазал косата е права, случвало се е да я начупва за снимки и сериали Peace Естествения и цвят е светъл шоколад, но много обича да си я цапоти в по-тъмни цветове Peace

# 232
 Белл , Мерси за отговора  bouquet

Цитат
Надула се като петел, пък Чачослав не я изпуска от очи Mr. Green
Цитат

hahaha hahaha

капитана ще се пробва като водещ на предаване по канал Д

на парти

Последна редакция: пн, 15 май 2017, 20:19 от femmi2

# 233
  • Пришълец
Цитат на:  femmi2
Хубав каптан Heart Eyes И едни мои любимци с него- Седеф и Къванч. Някога беше много симпатичен и той, ама пуста мода ooooh!

Цитат на: Беллора
Слагай, слагай Joy Joy Joy
Изчервих се, забелязах го нещото Blush Ох, аз на всичко се червя в последно време Crazy, най-вече на това, че на  Дуйгу лепнах етикет Дуда Embarassed Embarassed

# 234
 Марги не си виновна, че се казва Дуйгу  .  Някой  питаха коя е тази Бейгу  hahaha ако не беше   гадже на Ча никой немаше да пише за нея камо ли репортаж .

Кво стана с  въпросния репортаж ? newsm78

Изгледа ли филма  харесали ти ?   Непременно  ще  го догледам  Peace

Скрит текст:
ходила ли си  да те кастрят кат знам как не даваш  Joy  неска бях  да ми  придаде форма  и подсртиже нацъфтелите връхчета . Добре се получи .      

Последна редакция: пн, 15 май 2017, 19:49 от femmi2

# 235
  • Пришълец
Да, Дуйгуто доскоро безизвестна, четяща клюките за Чачослав, а сега и нейното име се споменава до неговото Laughing
Феми
Скрит текст:
филма го доизгледах. Подейства ми разтоварващо. Ох, на два от моментите се превих от смях посред нощите Joy Ти ще стигнеш до тях Joy
Фризьорката я посещавам само два пъти годишно Mr. Green Mr. Green Много си обичам гривата, веднъж сама си я подстригах, за да избегна ходенето там, ама я изкривих, мани.... Оттогава не си го причинявам.
Браво на теб Party, радвам се, че се харесваш.

# 236
  • Варненска клюкарка
https://vk.com/videos-58199741?z=video-58199741_456240505%2Fpl_-58199741_-2

Видео, наистина рижавия прегръща Ча Peace

# 237
  • Пришълец
Да, този път се вижда ясно. Laughing

# 238
   Като се разболя Ясемин му смеси  дюля с джинджифил   гадно ми звучи .   Добре са направали като  са ги събрали отново главните  . Хубавото  си е хубаво !

Изясни се картинката с прегръдката  . Рижавия е   бил  Peace

https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_139521

видео с Ча  и  коафьора  от  Зорлу център

Последна редакция: пн, 15 май 2017, 20:16 от femmi2

# 239
  • Варненска клюкарка
Което не променя фактите че си Фърлят белтъци и са един около друг, ей я пак пред Ча във видеото.... А на онзи кадър по-горе той сигурно си е сецнал вратЪ докато я оглеждаше hahaha

Ами сега Rolling Eyes и аз искам такива котки Heart Eyes
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт