Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 484

• 38 603
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • Варненска клюкарка
Мдам, вярно че е добре Наде Peace Рейтинга му е първи или втори за деня на илъчване и 3-6 в седмичния, не е като през едни други времена, когато цифрата на Чачово дизи  се беше устремила към дъното на на Босфора. Не бях си и помисляла че ще видя такива низини с Чачовото име най-отпред. Сега си е много добре и както казваш в условия на люта конкуренция Peace

Отслабнал той, ама да не смята че ще му мине номера с 2-3 кила Laughing Да се хваща здраво, че има още да го глозгаме по този повод Laughing

# 376
  • Пришълец
Скрит текст:
Мдам, вярно че е добре Наде Peace Рейтинга му е първи или втори за деня на илъчване и 3-6 в седмичния, не е като през едни други времена, когато цифрата на Чачово дизи  се беше устремила към дъното на на Босфора. Не бях си и помисляла че ще видя такива низини с Чачовото име най-отпред. Сега си е много добре и както казваш в условия на люта конкуренция Peace

Отслабнал той, ама да не смята че ще му мине номера с 2-3 кила Laughing Да се хваща здраво, че има още да го глозгаме по този повод Laughing
smile3521 smile3508
.... по този повод и не само Mr. Green Като рязко отслабне, като отново напълнее, за настоящата му, за следващата му.... кола и любима Mr. Green Докато ни е интересен все ще има за какво да го дъвчем.....
За златна среда при Ча съм приела визията му към края на втория сезон на АФК. Нищо не му беше в недостиг, нито в излишък. Peace И фигурата му беше newsm74
Като по-слаб в началото на актьорската му кариера, също и Аман в първия сезон на Прилива не е зле.

Последна редакция: вт, 23 май 2017, 13:59 от Маргарита Н.

# 377
Марги, не е Аман, а Яман.
Да, в началото на ПО изглеждаше ОК(поне до към двадесета серия докъдето гледах сериала, след това го виждах само на фотки и изглеждаше мега зле), също и на промо плакатите.

# 378
  • Пришълец
Наде, то където е Яман там е и Аман Mr. Green Близки по звучене са, пък и от многото повтаряне на „аман от Яман”, преименувах героя на Аман Blush
Да си допълня мисълта от предния пост- на килограми Ча беше добре в началото на Прилива, харесваше ми Peace
А в главата беше баш като развълнуван диригент Laughing, такова определение му беше лепнато в някаква стара тема, та и аз да го вкарам в употреба Laughing

Феми, гледа ли епизода, кажи за братската прегръдка newsm53

# 379
Наде, то където е Яман там е и Аман Mr. Green Близки по звучене са, пък и от многото повтаряне на „аман от Яман”, преименувах героя на Аман Blush
Да си допълня мисълта от предния пост- на килограми Ча беше добре в началото на Прилива, харесваше ми Peace
А в главата беше баш като развълнуван диригент Laughing, такова определение му беше лепнато в някаква стара тема, та и аз да го вкарам в употреба Laughing

Феми, гледа ли епизода, кажи за братската прегръдка newsm53

Беше, но не и в началото.

# 380
  • Варненска клюкарка
В началото беше като каска, после стана туфа, после някакво гнездо, скривалище на най-различни животни и някъде около там развълнувания диригент hahaha

КООоо не  Shocked и тез ли ще изкарат чифте ooooh!

# 381

Арас и Биге  бяха заедно на  купон и снимки имаше  , но жълтурите търсат сензация    

Марги ,гледах братската прегръдка . Трогателно беше  . Абиии , баткоо Вътре сме !  Как разкриха ще ни светнат в следващия епизод  Peace   Помислих , че Мерт го убиха  Shocked а той беше с предпазна желетка и всичко беше постановка за пред Джелял. Ша му светат маслото на тая гад  и ще се обединят   Сарп и Мерт срещу врага . Тая гадина Гьогхан  изгори досието на ченге на Сарп  . От завист ли шо ли ? #2gunfire

след малко ша издялкам съкровището  Mr. Green     , че ся трабва да ставам

Дианчее Heart Eyes    никъде не съм се запътила  но ти къде заминаваш  на море ли ?

Светле Hug Рори Hug

Crazy Crazy

# 382

Арас и Биге  бяха заедно на  купон и снимки имаше  , но жълтурите търсат сензация    

Марги ,гледах братската прегръдка . Трогателно беше  . Абиии , баткоо Вътре сме !  Как разкриха ще ни светнат в следващия епизод  Peace   Помислих , че Мерт го убиха  Shocked а той беше с предпазна желетка и всичко беше постановка за пред Джелял. Ша му светат маслото на тая гад  и ще се обединят   Сарп и Мерт срещу врага . Тая гадина Гьогхан  изгори досието на ченге на Сарп  . От завист ли шо ли ? #2gunfire

след малко ша издялкам съкровището  Mr. Green     , че ся трабва да ставам

Дианчее Heart Eyes    никъде не съм се запътила  но ти къде заминаваш  на море ли ?

Светле Hug Рори Hug
Е те и Аслъ Енвер, и Мурат Боз уж опровергаха, че са се разделили, а впоследствие се оказа, че раздялата им е факт.
И Ръза е с нова ашк.
Че за кога, ще се гаджосват и тия, той сериала е почти битти?!
Иначе са симпатяги и като екранна двойка са ми ОК.

# 383
  • Варненска клюкарка
На мен Дамлуша ми е много сладка, една такава закачлива, някак много мила Heart Eyes: Питам се драскачите що ги пишат тези глупости и къде се бутат между шамарите, като голкова снимки излязоха вчера на Арас и Биге от сватбата на Сарп Аккая!

# 384
  • Пришълец
Много е сладка наистина, едно миловидно излъчване Peace, Ча къде блее.... ooooh!
Оф, какви си ги мисля Mr. Green, а може момичето да не е свободно.

# 385
На мен Дамлуша ми е много сладка, една такава закачлива, някак много мила Heart Eyes: Питам се драскачите що ги пишат тези глупости и къде се бутат между шамарите, като голкова снимки излязоха вчера на Арас и Биге от сватбата на Сарп Аккая!
Защото има кой да ги чете, ако никой не се интересуваше от клюки, нямаше и да се пишат такива.
Друг е въпроса, че често пъти клюките се оказват истини.
Да, един от Езелчовците се бракува и всички се бяха събрали, а Баръш Фалай и пя.
И на мен Дамла ми е сладка, има много позитивно излъчване.

# 386
 Върнах сЪ  Mr. Green

Дамлуша е миловидна . Патрона  си пада по каки и мъжкарани  ooooh!  Да се надяваме  до края на годината да я натири  Mr. Green
 Остай другото,  но   е губернаторска щерка  и Ча се насади там. Тя кой набор   е  гони ли  3О ?

ужЪЪст   зейнала , цвили и фъфли с конското чейне   #2gunfire  То и аз така мога да  налуза ластичните   само , че нЕмам грива и букли  Joy Joy   и съм  хубава, ама файда йок !  Joy

Рижака със спец- акцията изби рибатЪ  rotfImao rotfImbo  с  противогаза  . Колоритен образ и глас .

Щяха некви клюки лични  за Ча и Арас  да дават   Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 23 май 2017, 20:32 от femmi2

# 387
  • Пришълец
Тя кой набор   е  гони ли  30 ?
През ноември ще ги догони, Феми. Личат ѝ, нали  Laughing

# 388
    Ча  изглежда  като на 30 на някой фотоси    , но Дуня си остава мъжкарана  

роклята цветна на Биге е добра , но Арас с тия кецове и къси крачоли   не е стилно

Последна редакция: ср, 24 май 2017, 16:23 от femmi2

# 389
  • Варненска клюкарка
Напоследък Ча си изглежда на около 33-35, много повече от реалната си възраст Rolling Eyes Мисля че това е свързано освен с излишните му килограми, също и с прическата и най вече с избуялата козина по лицето му.
Ей го в началото на Ичердето. По-малко козина, по-малко кг и визуално между онзи Ча и сегашния е минимум 5 г. а реално и година не е минала от новия му екранен образ....

Но поне изглежда щастлив, усмивката не слиза от лицето му, така или иначе ни предстои да го видим в различна визия за новия му проект Laughing Ами представяте ли си този път за нуждите на новата история движението на килата му да е в обратна посока т.е. нагоре Shocked
Новата фотосесия на Сера с Мехмет Гюнсюр ми харесва, за разлика от прехвалените и последни две, където фотографа не беше запознат с особеностите на красотата и, и устата и заемаше цялото и лице ooooh!
Ама тоя Мехмет много се е изхърбил нещо, останал е кожа и кости ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт