Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 484

• 38 571
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
интервю репортаж  с Ча и Арас за румънска телевизия ,която  излъчва Ичарде  Peace  

сигурно ще бъде подобно на репортажа в началато  на шоу тв .   

Heart Eyes

Crazy

Последна редакция: вт, 09 май 2017, 20:25 от femmi2

# 46
Скрит текст:
интервю репортаж  с Ча и Арас за румънска телевизия ,която  излъчва Ичарде  Peace  

сигурно ще бъде подобно на репортажа в началато  на шоу тв .    

Heart Eyes

Crazy
Това е любимата ми визия на Ча.Heart Eyes

# 47
  • Пришълец
Хайде още една Heart Eyes

Днес ме осени гениалната мисъл Mr. Green, че ако Ичердето приключи по план, това ще се случи през юни, както и другите два Чачови сериала Laughing
Що нищо не се чува за филм Crossing Arms Няма ли да има Crossing Arms
Ох, пак ще настане суша около патроните. И на Хазал дизито вероятно ще се отлага във времето. То и без това е почти изначално обречено на провал, тематиката как ли би се възприела от турските зрители Thinking Не всеки римейк окапва, но Хазал с нейните два-три неуспешни сериала и все по-рядка поява на екран Rolling Eyes

Цитат

Цял пояс има  Mr. Green Дали с Дуда са се черпили заедно tooth
Скрит текст:
https://www.instagram.com/p/BTy__fuBMKk/?taken-by=duygu_sarisin&hl=tr

На мен ми изтекоха очите по това бялото парфе на предния план Heart Eyes
Преяждане с боб tooth

# 48
Хайде още една Heart Eyes

Днес ме осени гениалната мисъл Mr. Green, че ако Ичердето приключи по план, това ще се случи през юни, както и другите два Чачови сериала Laughing
Що нищо не се чува за филм Crossing Arms Няма ли да има Crossing Arms
Ох, пак ще настане суша около патроните. И на Хазал дизито вероятно ще се отлага във времето. То и без това е почти изначално обречено на провал, тематиката как ли би се възприела от турските зрители Thinking Не всеки римейк окапва, но Хазал с нейните два-три неуспешни сериала и все по-рядка поява на екран Rolling Eyes

Хай на все. Party
Ммм, голяма красотичка е Ча Heart Eyes с такава прическа, абееее както и друг път съм казвала в третия сезон ПЕ визията му за мен беше the best.
Ами да му намерят платформа за излъчване като на Сера Фи-то. Laughing

# 49
  • Пришълец
Да зарадвам поне и себе си Laughing
Скрит текст:
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Платформеното сериалче на СеркЪ Mr. Green
Сещам се онзи ден Белка беше постнала някаква разгорещена сценка от Фи-то Joy, добре, че с Ча баш такава не показаха и без това го набеждаваха, че си пипа неговото Rolling Eyes tooth Пък хората и тогава както и сега, вероятно просто си изпълняваха задълженията Mr. Green

ПП Сложих си подпис Flutter Twisted Evil Ох, това гифче от дни ме забавлява. Докато ми омръзне ще съм с него Mr. Green
Ако не използвате опцията, с която не се виждат подписите на останалите потребители, ще видите моя Mr. Green

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 11:53 от Маргарита Н.

# 50
 Здравейте на всички  Hug

Арас на корицата на Хелоу . Добър актьор е но по красота и чар не може се мери с Чачовата

троен Ча  

прясно инфо от Туитър

Ча е канен на Ибица на някакво откриване   и събитие на жената на футболиста Снайдер .  Ако изобщо отиде ша намъкне коня   за излагация  Mr. Green ooooh!  

https://twitter.com/FakeJale/status/862110252824768512
носат им Оскара за екшъна - Джеки Чан репа да яде  Joy Joy

# 51
Аууууу Марги, честити ти конски къчове. Joy
Феми, не е и нужно да се съпоставят по красота Ча, и Арас, всеки един от тях си има своя чар, хубави момчета са.

# 52
  • Пришълец
Мерси, Наде bowuu Много ми отива, пу пу Mr. Green Mr. Green
Не е нужна съпоставката, но със сигурност я има Peace Двама млади, успешни, талантливи мъже, при това и на една възраст...  Намирам го за нормално. Арас може да е талантлив, но с тая коса не ми е симпатичен Stop Има и хубави снимки, от по-рано обаче Peace И с Хазал бяха сладки.

# 53
  • Варненска клюкарка
Марги и с боб и с торти hahaha Такъв бухнал пояс не се прави от секс и чай hahaha
СтраОтни гащи си си сложила, харесват ми Laughing Всъщност ако на тях не се кълчеше снаата още куп народ щеше да хареса това видео Peace
Въпросното Фи е всичко друго но не и сериал на Сера, всички актьори там са по-добри от нея, тя е направо невидима, а и почти не я показват. Съща Мира си е- мрънкаща и досадна, инфантилна самовлюбена кифла Sick Даже и Мехмет Гюнсюр никакъв го няма- тях двамата направо ги превъртам....Аз съм впечатлена от Беррак и особено от Бюшра Дювели, за Озан Гювен пък направо съм без думи- гениален е  smile3501 Ама съм зациклила до трета серия и тук там по някой гиф напред tooth Някой ден ще го изгледам Peace
Марги и аз мисля че Безсрамниците са обречени, ако турския сценарий е близък до оригиналния! Турския зрител не е готов да гледа такова дизи. Мисля и че затова Фатих Аксой дава назад по въпроса, казва че отлага, но може би предвид чуденките в мрежите как ще посмее да прави римейк на такова нещо, е довело  до преработване на първоначалния сценарий Thinking Също така казват че неговите римейци са най-добрите, та ще чакаме.....

С фенка

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 13:34 от Беллора

# 54
  • Пришълец
Много кофти е излязъл на тази снимка с фенката Rolling Eyes За първи път ще си позволя да кажа нещо лошо за подстрижката му, а именно, че ако не беше толкова къса сигурно бузите му нямаше да ми изглеждат така големи.... ooooh!
Досега все си траех, че доста преди Ичердето правех планове да го подредя с косачката така, че сам да не се познае и накрая като си постигнах целта Mr. Green пак мрънкам. Оффф....

Която знае да ми каже  Laughing: тези в подписа ми всички ли участват в Ичердето? Аз разпознавам единствено Дамла и снахата.

# 55
МаргарелО  бе ша ма умориш   hahaha която знае да ми каже  . Като в клас   с вдигане на ръка  ша ти отговоря за подписа. Там са Дуйгу , Дамла ,   актьора, който играе ролята на Баръш и помага на фюсун в закусвалнята ,  брадатия шишко е от полиса и другия не го знам кой е .

некой ша си помисли , че си  фенка на Дуда    а тя нЕма такива   Joy

уж не и дремИ ама  не е баш така  и си изтрила ласкавите поздрави .    Като е гадже на  мъж като ЧУ   ша трЕбва търпи критики  Mr. Green

Дидето  ги следи Дуйгу в Т   коментарите

Арас в Марал визията му биваше . В Ичардето  е обрасъл и за тва  не ми аресва

този бил дубльора на Ча   и щом е бил на сета явно  са го ползвали ама тоя няма брада   или е фен .    Мислех ,че  млАтенето сам си го снима  Thinking

newsm47   тренират

хубаво Heart Eyes

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 19:03 от femmi2

# 56
  • Пришълец
 Heart Eyes Heart Eyes
Цитат на: femmi2

Фемо, сега видях как съм задала въпроса и ми стана ясно защо се смееш, Joy карай върнах се назад във времето, пък то и не беше чак толкова отдавна Mr. Green Мерси за отговора Laughing
Подписа ми е много 'убав и особено емотиконките Crazy

# 57
  • Варненска клюкарка
СтраОтен е Марги Peace Ама как пък ни един не се кълчи в такт с другия, Дамла си подскача нещо там, снаата кълчи бедра, безмалко като в еротичен танц hahaha най ми е готин шишото, май беше Муса Peace
Преди малко се загледах в снимката на Ча с фенката и сравних горе с шапката- на нашия човек вратЪ му е двоен ooooh!

По-скоро е фен окастрения- винаги е имало такива, които имитират съответната Чачова визия Peace Имаше ги и като Емир, имаше ги и с туфата на Яман, с козината на Баръш, сЯ са окастрени като Сарп, тоя само брадата му липсва Peace

# 58
Много кофти е излязъл на тази снимка с фенката Rolling Eyes За първи път ще си позволя да кажа нещо лошо за подстрижката му, а именно, че ако не беше толкова къса сигурно бузите му нямаше да ми изглеждат така големи.... ooooh!
Досега все си траех, че доста преди Ичердето правех планове да го подредя с косачката така, че сам да не се познае и накрая като си постигнах целта Mr. Green пак мрънкам. Оффф....

Която знае да ми каже  Laughing: тези в подписа ми всички ли участват в Ичердето? Аз разпознавам единствено Дамла и снахата.
Абсолютно, аз за какво все мрънкам за подстрижката му!? Crossing Arms

# 59
  • Пришълец
По-скоро е фен окастрения- винаги е имало такива, които имитират съответната Чачова визия Peace Имаше ги и като Емир, имаше ги и с туфата на Яман, с козината на Баръш, сЯ са окастрени като Сарп, тоя само брадата му липсва Peace
Визията могат да се опитат да имитират, но не и красотата му Heart Eyes
Наде, не е далеч момента, в който ще го видим с коса Wink Търпеливо чакам и да се отърве от ненужните кг smile3508

Бел, вярно не се кълчат в такт Mr. Green Не прилича съвсем, ама си го наричам „танца на шамана”  Joy

Общи условия

Активация на акаунт