Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 484

• 38 720
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Не се чудете на снААта, сега са нейните звездни мигове. Mr. Green
Като актриса с нейната епизодична роля не блесна в Ичерде, но като севгили на Ча, ще бъде и е забелязана от всички, а като гледам той няма нищо напротив тя да си го мляска, и да показва на света
"своето малко момиченце". tooth
Нека, аз съм доволна, че най-накрая го виждам официално с жена до него.

# 166
От  вчера през нощта инфото за съкровището на Чаатай ми идва в повече  ooooh!

А той добре се е разходил днес из терена гледам ... па го и нацелуваха  Sick

# 167
  • Пришълец
Диде, не успяхте да го опазите с баджаначката hahaha
Феми, кротка съм бе, само малко гледам сеир Joy Дуйгуто постигна повече от всички спрягани за севгилита на Чачослав, та това е, което ме забавлява Mr. Green. Сега не става дума за клюки и догадки Whistling Иначе продължава да ми е мъжкарана, все така не ми е симпатична, ама Ча да му мисли, да си я обича докато му омръзне Laughing

Скрит текст:
Вярно, въобще не обърнах внимание, че е фотошоп.
Аз така или иначе не гледам Ичерде така, че ми е всьо равно кой/я, ще даде фира.
Грозна, негрозна, челосана, нечелосана аз съм доволна, че Ча е на правилния бряг и за първи път се разбира за негова връзка.
А и това, че показва своя любима за първи път не е за подценяване, Naughty като нищо може да изскочи заек от храста.
Наде Peace

# 168
От  вчера през нощта инфото за съкровището на Чаатай ми идва в повече  ooooh!

Скрит текст:
[img width=338 height=600]https://pbs.twimg.com/media/C_uWr64XYAITiVj.jpg[/img
]

А той добре се е разходил днес из терена гледам ... па го и нацелуваха  Sick
Охххх spoko и за всички Ви, spoko....spoko явно само аз нямам нужда от гуш, защото съм доволна щом Ча е щастлив, а си личи, че е.

# 169
  • Варненска клюкарка
Ние не я харесваме, но определено Чаатай изглежда щастлив, направо грее Peace Да не говорим че всички и се мазнят, изглеждат прекалено мили с нея, че и с репортаж я удостоиха- ако не беше Ча дали някой щеше да я забележи? Съкровището му както я нарекоха..... или беше скъпоценната... newsm78 Все едно де, при толкова навити жени около него да избере точно нея, явно с нещо го е впечатлила Peace А и която и да му е любима, недоволни винаги ще има Mr. Green Но както казва Надето, важното е да е на правилния бряг Mr. Green Пък аз казвам да не я преживяваме много снаата, че не се знае следващата какво чудо ще е, може и още по-плашеща порода да е Laughing

Още снимки

# 170
Ивче, много е сладка Хазал Heart Eyes на новата снимка, която си публикувала.
Олеее умирГам, rotfImao rotfImbo следващата можело да е от още по-плашеща порода. Joy Joy Joy

# 171
  • Варненска клюкарка
Тъй де Наде, сегашната е кон, следващата кой я знае какъв птеродактил може да е Laughing

# 172
Ако някой ми каже кои с кои играха, ще е добре, защото аз така и не разбрах, само от Ичердето ли, или Вътре срещу други!?
Още нови снимки на Хазал, куууукла. Heart Eyes

# 173
 Порода от застаряващ  вид ша е другата кадъна  Mr. Green

Последна редакция: сб, 13 май 2017, 22:28 от femmi2

# 174
  • Варненска клюкарка
Ако някой ми каже кои с кои играха, ще е добре, защото аз така и не разбрах, само от Ичердето ли, или Вътре срещу други!?
Още нови снимки на Хазал, куууукла. Heart Eyes

Ехааа Heart Eyes

Не знам Наде, по терена бягаха и девойките в розово, но едва ли са самите болни за които се събират парите от благотворителния мач  Peace

# 175
нова от сватбата на аркадаша . Ча с широка усмивка

нови не сме ги слагали

естествена хубавелка Heart Eyes  

показва се повечко заради предстоящия проект  така си мисла  Thinking  

И аз не разбрах срещу кого играха Ичардето ? Средствата ще отидат за болни деца

Ча и Хазал са красиви  но  хубавите  ябълки прасетата ги ядът .  

ooooh!  Сарп падна в лапите на бабато а Мерт  насочил пистолет да го ликвидира но ще се откаже или йок  Shocked

румънския репортаж кога ша го пуснат ?

Последна редакция: нд, 14 май 2017, 11:14 от femmi2

# 176
  • Варненска клюкарка
Много е красива тук Heart Eyes И тя цъфти като Ча, радва се на мишока, нищо че напоследък го крие от нас, личи си кой и е мениджър Mr. Green Новата и дружка Илкнур и тя сигурно доста я съветва по въпроса tooth

На снимките по-горе май на едната е и Нур Феутахолу- жената с китките на главата  newsm78

Ча с мацката много готин, а тя леко ми прилича на Дерия Шенсой Peace

Новия джип, ако не сте го виждали. Ама много мръсен бре, сякаш е бил на сафари Rolling Eyes

Една рускиня е била на мача и пише че Ча и Арас имали химия, а "жената" която го прегръща не е Дуйгу, а рижавия Laughing
Ей ви и цялата дискусия мнвенията на Ахмедова Камилла, тя е била на мача Peace
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_137336
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_136910

Последна редакция: нд, 14 май 2017, 10:34 от Беллора

# 177
 wavey

Още една нова фотка на Хазал Heart Eyes от бейби-партито на Джейда.
В последно време грее и цъфти.

Единия е мишок, плъшондер, другата е кобила, имаме си цяла зоологическа градина с патроните. Joy Joy
П.П. Днес комшиите празнуват денят на майката.

Превода на фрага публикуван от Феми.
Скрит текст:
Перевод:
- Ты больше не принадлежишь к нашей семье
- Стреляй тогда! Покончи с этим делом
- Это дело закончится, но закончу его не я. Есть человек, который жаждет сделать его
- Вот и настал этот день, Сарп. Замечательный день, чтобы умереть, правда?
- Стреляй, давай же!
#Teammy_Içerde #Teammy_AyYapim #Teammy_ShowTv

Последна редакция: нд, 14 май 2017, 11:18 от Neidjal

# 178
 Хазалка има хубава усмивка също като Ча .

Дидеее Hug  девойката отишла на мача а ние се мотаме  ooooh! Joy
Ча и Арас дошли директно за мача а другите актьори би по - рано там .  
Разпитват я главно за Дуня и Ча  . Стоели на разстояние  и не се поглеждали .  Как рижака е прегръщал Ча ? На снимката беше жена с пусната коса   и помислихме ,че е конската грива .

Чаги не е от тия които показват  публично чуства къвто е прикрит  и по тая причина  да стои на разстояние от възлюбената . Има репортери , камери .  На купони на приятели ходят поотделно .  От мача си тръгнали в отделни коли .   Те си знаят отношенията  но   може и да има нещо мътно  Rolling Eyes      

https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_137338

И гооол!

шоу ще излъчат репортаж от мача  Peace

# 179
  • Варненска клюкарка
ФемО, егати и мътилката, та той живее с нея tooth И от екипа я коментираха като съкровището му, едва ли е случайно hahaha Влюбен, чак загубен е май Mr. Green Но от друга страна е добре че не ниправи демонстрации с разни грозофили.... Я как сме си добре и Хазал като не ни навира любимия си мишок, че и той един красив....  Затова съм съгласна със съветите на Илкнур 'анъм да си се радват вкъщи на съкровищата си, да не ни ги демонстрират на нас hahaha

Бебето май ще се казва Али. Коленцата върху които е кацнало жълтото ангелче и заголената до рамото ръка са на Хазал Peace

Последна редакция: нд, 14 май 2017, 12:31 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт