Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 484

• 38 601
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Охооо  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 361
Божеее, още ми текат сълзи.....Вътре ли си Умут......Вътре съм батко и Джошкун ги гледаше отстрани!?!
Най-вероятно са в комбина с него.
Д...е да му е яко на Кебапа. smile3508
Ако, ще мре някой не искам да е никой от братята, Praynig Praynig нито майка им. Praynig
Представям си тя като разбере, че Мерт е Умут каква драма, ще е. Rolling Eyes

# 362
  • Пришълец
Не ме разплакаха, но ме развълнуваха братята. Heart Eyes

# 363
Яяя, Тери и ти ли гледаш Ичерде?
Мен Марги си ме разплакаха, мноооого трогателна сцена, много, само заради Ча и Арас си струва човек да гледа сериала. Друг е въпроса, че на мен ми дойдоха в повече бум-бум, пляс-пляс и не го гледам редовно, но съм в час със случващото се.
Я пак финалната сцена, че тя е и основната.
https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456240582%2Ffb58622ee909c … pl_wall_-58199741

Трей.
Мнооого имат зъб на Джелял, въжето се затяга около шията му.
https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456240581%2F82b57de8f26a9 … pl_wall_-58199741

# 364
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Тука съм  Grinning. Сефте от 5-6 серии насам се вредих за епизод.
На Дуда и бяха дали възмутително много време, че даже и да крещи по Сарпчо, което ама въобще не и се отдава. Гласът и е неприятен и е мнооооого безизразна. ooooh!
На Мюдюрина отрочето се оказа голяма гняс. #Cussing out #2gunfire Не знам ква му е файдата да съсипе колега, ама той очевидно вижда такава.
КомАндоската  Mr. Green организация на Рижака и Берке се оказа по-оборудвана и по-добра от Организето. Mr. Green
Фен съм му на Кудрет  Crazy, напомня ми на накокошинен петел или папагал. hahaha
От врътките в сценария нищо не разбрах, че нали ми се губят и последните няколко серии. Thinking Но е ясно, че ще разберем следващия епизод. Peace

# 365
Наде, по принцип не го следя редовно, но си го поглеждам. И отдавна чаках да се развие така сюжета и сега ще си го гледам редовно  Party

# 366
  • Пришълец
 newsm10 smile3501

Фен съм му на Кудрет  Crazy, напомня ми на накокошинен петел или папагал. hahaha
hahaha

# 367
wavey Hug Момичета...

И аз гледах тази вечер,макари отсредата и бая си поплаках  newsm45
Много епизоди съм пропуснала,но след като Феми ме светна,че Мерт и Сарп разбират,че са братя се курдисах пре компа.Страхотни Ча и Арас. bowuu Peace #Crazy ooooh!Следващата серия ще е също инфарктна,когато майка им разбере. . Shocked.

wavey smile3524

# 368
Малееее, вече не знам колко пъти гледах финалната сцена ooooh! #Crazy и тази мелодия на Тойгар, Rolling Eyes ахххх, Cry ненадминат е за мен и това си е.
Ох бе Профиииии.....накокошинен петел/папагал. rotfImao rotfImbo
Обаче моя мъж гледа с мен тази вечер епизода, дори и по време на рекламите не превключваше канала на тв.то.
Айде, лека Ви.

# 369
Наде, и аз като теб зарязах сериала някъде по средата със същия мотив, но от разказите на Дидка си подбирам серийки и гледам избрани моменти за да се насладя на тандема Ча и Арас. Любима двойка са ми и ми въздействат точно толкова колкото Ча и Хазал.
Дано със следващите 4 серии да не развалят този силен момент на покрива. Двамата братя имат работа точно за една турска /двучасова/ серия и да кажем още една серия за мама на двама  вече синове и да има време Ейлем да разбере, прости и приеме Мерт като Умут с благословията на Сарп. Най-после край на игричките на кебапчията. Голяма гадина е той. Дано да умре от ръката на Умут докато се гледат в очите, за да види в тях как любовта и благодарността са се превърнали в омраза и ненавист.
Изгледах клипчето с последните 5 минути от серията няколко пъти и както на братята им потекоха сълзите така и на мен - няколко пъти  Embarassed. Толкова силно изиграна сцена ми стига за всички пропуснати серии, но ще изгледам цялата с БГ превода. Джошкун малко нереален се явява в сцената и според мен не е жив. По-скоро присъства в кадъра като визия за това, че несправедливостта е поправена.
Нямам търпение да разбера как изиграха татю и стигнаха до истината за тях двамата.

# 370
Фен съм му на Кудрет  Crazy, напомня ми на накокошинен петел или папагал. hahaha

Профи  Hug аз съм му по-голям ...от поне 10 серии искам да го копаят , ама не става  Mr. Green Ей го , днес е още на сета ....явно е дошъл момента да взима най-скъпото на Сарп - с Мерт е  Sick

Здравейте на всички  Hug Hug Hugслед всички изпитни и драми от всякакъв род утре сутринта заминавам , обаче вместо да оправям багажа на всички ми подопечни  ...гледах онлайн с падругите ....след серията имаше почти 6 хиляди коментара  #Crazy ooooh! Всички зажадняхме за тая братска прегръдка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Измъчиха ни момчетата тия сценаристи  #2gunfire

И на Джошкун ли приложиха схемата  с боядисаните балончета , и Джелял ли излъгаха по-същия начин както излъгаха Хандан , а и Джелял беше просветен тогава  newsm78

newsm78

Малееее, вече не знам колко пъти гледах финалната сцена ooooh! #Crazy и тази мелодия на Тойгар, Rolling Eyes ахххх, Cry ненадминат е за мен и това си е.
Ох бе Профиииии.....накокошинен петел/папагал. rotfImao rotfImbo
Обаче моя мъж гледа с мен тази вечер епизода, дори и по време на рекламите не превключваше канала на тв.то.
Айде, лека Ви.

Наде  Hug от няколко серии насам Тойгар е добавил страхотен нов момент в извивките ......направо настъхвам като започне музиката , а сцената на покрива още през нощта я гледах сигурно 20 пъти  Peace И сега отново  Peace

Иве ,нали си избраната Joy Joy Joy Joy и наистина ни подсказа , че Мерт ще стреля в Джошкун ......аз пък мога да кажа , че на 100 процента разкрих фрага и  сценаристите ....

Донякъде отчитам като грешка , че ни пуснаха прегръдката от покрива предварително ......искаше ми се да се изненадам , да го преживея по време на серията ...но така са решили .
Чаатай ми направи впечатление , че много е отслабнал , а Мерт в тази серия беше безупречен . Това са най-готините братя  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Снахата в тази серия беше във вихъра . Изглежда ужасно  ooooh! За първи път камерата я даде толкова дълго ......отврат  ooooh! ooooh! ooooh! Освен челото и  и около устата има нещо отвратително . ooooh! Но не му избирам аз йенгатата на Чачи  Thinking

Интересно ми е кога са разбрали , че са братя .....защото , когато Сарп се обади на Джелял да го провокира като му каже , че Джошкун е жив ....и Сарп , и Мерт , и Джошкун вече се бяха разбрали и направиха клопка на Джелял  newsm44 newsm44 newsm44

Последните серии ще са най-интересни  Peace

От мен чао за сега ....до другия понеделник  love001 love001 love001

Феми  Heart Eyes без мен да не тръгваш за никъде  Naughty

П.П Иве , дано за другото ти споделено не се окаже вярно ...За един ,много ще плача  Weary smile3518

Последна редакция: вт, 23 май 2017, 02:10 от diana72

# 371
  • Варненска клюкарка
Ехааа всички сте се разписали Heart Eyes

Малко черен хумор ви нося Laughing

Снощи бях толкова емоционално изцедена заради напрежението покрай сина ми, че  рано заспах, преди това метнах едно око на Ичерде и баш на съкровището попаднах. Леле Shocked страшна ми беше, а относно актьорските и качества, както казва Профчето, снаата е абсолютно безизразна ooooh! И като ги заразмятала тези коси, тя полицайка ли е или какво, не трябваше ли просто да са вързани на опашка  newsm78 Но има една много вярна приказка, която точно отговаря за нашия безценен и съкровището му- любовта е сляпа tooth
Диде и аз не искам да се окаже вярно, но определено на там вървят нещата, ще видим и междинните събития дали ще се наредят по описания начин Peace

Дано и рейтинга да е хубав!

Последна редакция: вт, 23 май 2017, 10:14 от Беллора

# 372
  • Пришълец
Да, любовта наистина е сляпа #Crazy

Еее, диспансера се е оживил след полунощ tooth
Рори и Светлето са наминали Hug

Пак да си кажа, че последната сцена с топлата дългоочаквана братска прегръдка беше разтърсваща, много ми хареса, изгледах я няколко пъти Heart Eyes Ако трябва да съм честна Ча ми хареса повече. Не винаги успявам да разгадая емоциите, които се опитва да пресъздаде Арас.
От рейтинга единствено очаквам да не се е понижил Praynig
Даа, Чачослав изглежда поотслабнал. И Дидето е забелязала.

# 373
  • Варненска клюкарка
Рейтинга бива, но можеше и първи да е....

Обичайното Марги- финала на дизито се вижда и Ча започва да влиза във форма Wink

# 374
 wavey

Ако питате мен рейта е идеааален при тази убийствено жестока конкуренция(в частност и по принцип този сезон), а в групите е the best. Даже като цяло се е повишил. Голяма работа като не е първенец Ичерде, с този рейтинг има поле за изява и за втори сезон, друг е въпроса, че такъв няма да има(засега по последни данни).
http://www.ranini.tv/reyting

Серията с превод.
http://turk-sinema.ru/serial/68-vnutri-icerde-2016.html

Като гледам Джошкун си е напълно реален.

Ча с Дуду в Зорлу център.

Казвате, че Ви се струва поотслабнал, но я му вижте врата. Mr. Green
Врат като врат ли е, tooth чак кожата му се е набръчкала като на шар пей Laughing(казвам това с най-добър умисъл, защото както знаете го предпочитам позаякнал, а не да е рагу с кожа Stop)?!

Последна редакция: вт, 23 май 2017, 11:36 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт