Бригада "Нов дом" - 2

• 95 915
  • 773
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
спалня за тях няма ли?
не  беше ли  в хола, зад "параванчето"- шкаф

# 46
  • София
Защото няма място другаде. Предполагам, че ще е в хола с родителите поне още година, но поне гардероб и вещите му ще бъдат в стаята на лелята. А и съм сигурна, че момичето няма нищо против, важното е да си е при тях, а не при бащата побойник.

Няма място за спалня, според мен родителите са избрали този вариант. Много хора спят на дивана в хола, не виждам голяма драма в това.

Вратите наистина изглеждаха гадно, както и пак пералнята в банята. Коридорът сякаш само беше боядисан, но не и измазани?

А децата как се зарадваха на пълен хладилник. Радвам се, че им помогнаха.

# 47
Родителите ще спят в дневната, а там няма място за бебето, затова го наместиха при лелята.

# 48
Да се спи на разтегателен диван не е толкова удобно, особено от възрастни. Може би щеше да е по-добре родителите да си имат отделна спалня, засега с бебето, трите да са в детската много ли е  newsm78, а в хола - ъглов диван, ако някой иска там. Не знам всъщност кое е по-добре.

# 49
  • София
Аз съм спала временно на такъв, съвременните са доста добре. А в детската нямаше място за три легла, ако бяха сложили трябваше да останат без бюра и гардероби.

Иначе естествено, че най-добре с отделна спалня, но в случая сякаш това беше най-доброто решение. Родителите са избрали децата да имат свое пространство, досега са били те в голямата спалня, сега размяна малко.

# 50
  • София
Можеше да сложат родителите в детската, а трите деца в хола.

# 51
  • София
Е майката сигурно иска да готви, докато децата спят и въобще да си разполага с кухнята. А и нямаше да имат хол.

Аз все си мисля, че им предлагат различни варианти за разположение и родителите избират.

# 52
Да, възможно е и да питат родителите с кой вариант са съгласни. Peace

# 53
  • София /Абсурдистан
На мен ми е много неестествено бебето да спи не при майката, а при лелята, която пък е само на 13. Тийн и бебе, приказка.

# 54
И на мен този епизод ми хареса. Не съм по сълзливите истории, но това семейство действително има много тежка биография. Браво на жената, че е измъкнала сестричката си от ужасните им родители, браво и на мъжа, че освен доведената дъщеря е приел и сестричето като свое дете! Много добрички и възпитани изглеждаха момичетата. Разпределнието на семейството накрая беше доста нескопосано, но явно е било тясно и неудобно да осигурят подходящо място на всеки. Що се отнася до спането на даван, като ходя у майка ми и аз спя на диван, но ми е по-удобен даже от спалнята вкъщи и то без да го разтягам.

# 55
  • Сливен
В интерес на истината не е задължително бебето да е при родителите си - моето най-малко бебе спи с кака си и батко си в една стая откакто се е родило, проблем с това не сме имали, имаме обаче бебефон и всички врати са отворени.
На мен този епизод ми се видя да е сниман още миналото лято, не че има значение. Странно ми беше защо сестрата на майката - малката леля, само на 13г. беше боядисала косата си в червен цвят.
Иначе и аз се трогнах много от историята, дано оттук нататък на това семейство да се случват само хубави неща.

# 56
Семейството беше при Хекимян в Тази сутрин. Бащата си е намерил работа, свестни хора изглеждаха.

# 57
като ги гледам ми иде да им кажа: дайте ми колкото пари са отпуснати и къде-къде по разумен ремонт ще си направя!

# 58
  • София /Абсурдистан
Изпуснах първата половина на епизода. Дали някъде го има качен, какво е станало с родителското семейство?

# 59
  • Майна Сити
Има го в БТВ Плюс
http://btvplus.bg/produkt/predavaniya/5303

Общи условия

Активация на акаунт