Бригада "Нов дом" - 2

• 96 163
  • 773
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ама те ще ги изхвърлят ли мебелите?Confused Аз разбрах, че само ще ги преместят някъде, докато ремонтират. Секцията е много прилична, какво толкова по-хубаво ще купят?!
Изнесоха ги, защото не можеха да чупят и да вдигат шум.

# 571
  • густо майна Филибето
Секцията беше с разлепен фурнир.
Жалко за паркета. Той и с мокет ще скърца, само че по- малко. Съседите трябва да сменят, не паркета.

# 572
  • София /Абсурдистан
С количка върху мокет не може, защото мокета в един момент се отлепва и започва да се набира. Знам го защото имам близка приятелка на количка след катастрофа. Тогава у тях навсякъде изхвърлиха мокетите и сложиха един много дебел и качествен балатум и няма проблем вече - хем се придвижва тихо, хем нищо не се набира. А и за чистене е лесно.

# 573
  • София
Аз не гледах от началото, не разбрах какво е станало с мъжа и , та тази мъничка жена трябва сама да се справя?Поредно доказателство,че жените станаха силния пол.

# 574
Аз не гледах от началото, не разбрах какво е станало с мъжа и , та тази мъничка жена трябва сама да се справя?Поредно доказателство,че жените станаха силния пол.

Пиел, биел ги и тя го е изхвърлила. След като разбрал, че детето е болно се превърнал в чудовище, както се изрази самата тя.

# 575
  • София
Ужас, или тормозят или си бият камшика, като се окаже болно детето, все едно не е тяхното дете.Колко им е лесно на мъжете.

# 576
  • Тра-ла-ла
Не каза ли жената и нещо за намушкване с нож newsm78

# 577
  • София /Абсурдистан
Ужас, или тормозят или си бият камшика, като се окаже болно детето, все едно не е тяхното дете.Колко им е лесно на мъжете.
Мъжете не понасят страдание, та било то и на детето им, това само жените го могат. Вървим към матриархат.

# 578
  • густо майна Филибето
Гледам семейството в "Тази сутрин". Мокетът , доколкото разбирам , си е там, но и съседите са променили много отношението си. Бригадата е съдействала и за пускането на асансьора, който не е работел от години. Жената е на втори етаж, но с количка и дете, което расте, асансьора е голямо улеснение.
Гледайки голямото й момче си мисля, че и то има някакъв дребен проблем Sad
Всички обаче да много доволни от промяната , усещат я не само в жилището си.

# 579
Нещо не намирам
 новия епизод в БТВ плюс . Къде мога да го намеря да го гледам ?

# 580
Мокетът , доколкото разбирам , си е там, но и съседите са променили много отношението си.
Жалко, че нямаха време да ремонтират паркета, но и така е добре предвид обстоятелствата.
Не разбрах жилището собствено ли е или са под наем.

# 581
  • Бургас
според мен няма логика да ремонтират жилища под наем, може още на другия месец след ремонта наемодателят да вдигне драстично наема или директно да ги изгони, би трябвало да ремонтират само собствени или общински жилища

# 582
Ами къщата на онова семейство (които живели при свекърите, но дядото ги тормоел), предоставена от приятел си е точно на този принцип, имот под наем, собственост на друг човек, не на семейството и не общински, т.е. ако утре мъжете се скарат нещо и вече не са авери, собственикът ще изгони семейството и ще "задържи" ремонта на етажа.

# 583
  • София /Абсурдистан
Това са общнски жилища мисля. Само те са в такова окаяно състояне. И пак жената беше се постарала да е чисто и разтребено колкото може.
На такива родители трябва да се помага, а не на разни мързеливи и мърляви трътки.

# 584
Последните два епизода много ми харесаха. Показват нещастни , но сърцати хора, на които прави чест , че се помага. Може би онези "гълъбари" нарочно ни ги показаха , за да сравним.

Общи условия

Активация на акаунт