Бригада "Нов дом" - 2

• 96 147
  • 773
  •   1
Отговори
# 615
Каква тежка загуба е претърпяло това семейство ?

# 616
  • София
Каква тежка загуба е претърпяло това семейство ?
Мернах снимки на бебе в началото, но и аз не разбрах.

# 617
най-малкото момченце е имало сестра близначка, която е починала.

# 618
  • Тра-ла-ла
Най-малкото дете е имало близначе-момиченце с ДЦП. Много операции и е починало

# 619
posh_,
Джулая,
Благодаря. Аз все ги гледам след началото , пък ми е интересно и не ми се връща.

# 620
Аз не хванах в началото, но какво му е на това семейство, че отидоха да му помагат? Доколкото разбрах бащата си работи, за майката не разбрах.

# 621
  • густо майна Филибето
То пък много трудно да купиш бяла боя за тована.... И как може да правиш ремонти, като нищо не умееш. Сигурно преди таткото да пипне, е било по- добре.

# 622
Доста лекомислено са подходили със саморемонта - за латекс, червен таван, тук подръпнато, там замазано... Не мога да разбера тия дупки, дето все ги дават по предаването като голям ужас, толкова ли не могат да ги запълнят? Едно време на село като видехме дупка от мишка, купуваха гипс и веднага запълваха, не е голяма философия.

А разпределението кухненска мивка зад преградната стена и далеч от печката е ужасно. Сушилника за съдове пък трябва да е върху пералнята.

# 623
На мен не ми хареса коридорът. Някакво обемно шкафче , няма пейка за сядане, и къде ще са обувките на тези сладури ? В последните епизоди най- внимателно гледам какво правят с коридорите , защото търся идеи и за у дома и все повече се отчайвам от техните решения Worried

# 624
  • густо майна Филибето
Подозирам, че кучето има голям принос за пода в детската. 

# 625
  • Тра-ла-ла
Той таткото май-май беше най-възрастното дете Laughing Такава радост, такова мятане връз дивана, то сълзи.

Всичките коридори от този сезон са ми еднотипни. Все мебели в дъб Сонома пляскат. Единствено в боята има разлика, но най-често е зелената Laughing

# 626
Ами то за гледане на куче се изискват финанси и грижа, горкото го бяха оставили с дългите нокти. В коридорите иновацията са пласмасовите кошчета, които слагат на стените.

А бащата с това, че вече имало къде да си слагат ключовете, а не като първобитни хора на закачалката.... то значи повечето хора сме първобитни, ако нямаме специална кутия за ключове.

# 627
  • Sofia
За какво са тези кошчета?

# 628
  • София

Епизод 9 - директен ЛИНК

Сега и аз ще го гледам, но това което мернах докато правех GIF-картинката и което пак ме подразни, е ОТНОВО ХЛАДИЛНИК С ДЯСНА ВРАТА, което го прави неудобен за ползване.

Голяма глупост е и преместването на мивката толкова далече от мястото за готвене - при положение, че на старото й място в кухнята пак си има шкаф, нищо не печелят от преместването й.

Последна редакция: пт, 27 апр 2018, 04:07 от Mari_Mar

# 629
Не знам, примерно да натикаш там найлоновите чанти от пазар. Или писмата със сметки.

В Икеа го водят кошче за отпадъци:

http://www.ikea.bg/kitchen-and-appliances/Kitchen-cabinet-interi … a-41213/80182237/

Общи условия

Активация на акаунт