Бригада "Нов дом" - 2

• 96 151
  • 773
  •   1
Отговори
# 630
  • София /Абсурдистан
За да станат такива ноктите на лабрадор, означава, че малко го извеждат. Тази порода има нужда от повече тичане и ноктите им  си се изтриват сами при достатъчно движение.

# 631
На покрива на Парадайс мола

# 632
  • София
На покрива на Парадайс мола
Мерси.Аз нали по молове не ходя и доста се зачудих къде е това нещо.

# 633
Можете ли да ми кажете къде се намира този Лунапарк

# 634
  • София
Можете ли да ми кажете къде се намира този Лунапарк
SKYPARK
МОЛ – „Парадайс Център" София

http://www.skyparkbg.com/

http://playground.bg/paradise-center/service/skypark

# 635
  • Бургас
Подозирам, че кучето има голям принос за пода в детската.  
Недоумявам как може да оставиш под в детска стая  на бетон. Има толкова евтини мокети и балатуми, може ли да оставиш деца на студен, мръсен бетонен под. Само в цигански колиби съм виждала подобно нещо. Да не са го оголели нарочно, за да ги одобрят, чак се замислих.

# 636
Странно ми беше.. Разбирам, че ги е сполетяла голяма трагедия, най-лошото нещо, но... Все пак в хола бяха направили някакъв ремонт, не можеше ли децата да спят там, поне имаше някакъв под. rosi81 e права, има много евтини подови настилки, това децата ми да спят в стая на бетон, не ми го побира главата....

# 637
  • София
Аз смятам, че в много от жилищата довлошават нещата преди да снимат, за да изглежда по-драматично. Те казаха, че си е имало килим, но е махнат, според мен си е махнат малко преди предаването.

# 638
На мен пък семейството ми хареса. Дори се просълзих, когато едно от децата говореше за починалата им сестричка. Доколкото чух е починала преди една година. Все пак семейството се е опитвало да прави нещо в жилището, но толкова им позволяват финансите. Не ме подразниха, като онези търтеи със седемте деца, бяха ми симпатични.

# 639
Аз смятам, че в много от жилищата довлошават нещата преди да снимат, за да изглежда по-драматично. Те казаха, че си е имало килим, но е махнат, според мен си е махнат малко преди предаването.
Според мен е имало мокет, а те казаха "килим". В американските предавания от този тип, които съм гледала по ТV-то, на мокета казват килим, което в началото много ме озадачаваше. ( Поне в превода могат да казват мокет, все пак в БГ така си го знаем:) А килими има доста евтини, даже черга от село щеше да свърши работа, за да не е на бетон.
Скрит текст:
Аз имах период, в който, докато намеря подходящ килим, си постилах една стара булана на пода Simple Smile

# 640
  • КиТ
И аз с тоя бетон бях в потрес,дано наистина преди да дойде Мария са махнали килима или там квото е било...щото не ми го побира акъла...дето викате поне балатум да се сложи...ужас...

# 641
  • густо майна Филибето
Малкия каза, че на килима имало петно от мастило, а таткото каза, че се е скъсал. Joy И какъв е този килим, който се поставя директно на бетон. За мен това са поредното семейство мърлячи, и личната им трагедия с нищо не променя този факт.
Стори ми се, че старата им закачалка имаше повече места за закачане, от новото "портманто".
 На мен кафявото никак не ми е любимо, но комбинацията със синия диван и пъстрите възглавнички много ми хареса.
Но в банята предпочитах ужасното шахматно редене бяло розово, пред тия дрисняни фуги и под. И нали щеше да има фриз, къде е? Плочките с тия подчертани фуги все едно свършваха в нищото. Поне няма да им личи, като станат варовикови и мръсни.

Последна редакция: пт, 27 апр 2018, 09:55 от Ljuboznatelna

# 642
Банята не ми хареса как им я направиха. И може и аз да недовиждам, ама не открих голяма разлика с преди. Само дето преди белите плочки бяха налепени с лепенки.

# 643
А разпределението кухненска мивка зад преградната стена и далеч от печката е ужасно. Сушилника за съдове пък трябва да е върху пералнята.
Да, а имаше възможност мивката да бъде до печката. Странно решение.

И аз с тоя бетон бях в потрес ....
Peace
Има евтини балатуми, които никак не са лоши и откарват години. Много трудно да се  сложи ...

ПП След всеки подобен епизод ММ ми се издига в очите.  Blush

# 644
Защо не направиха  хола на детска, видимо беше по-голям, щяха да се съберат и да имат пространство, а не да се сбутват пак по тия грозни затворнически легла. От сайтовете за обяви спокойно може да се намерят прилични килими, че и други неща, на символични цени. А те точно стаята на децата си бяха оставили най-зле от всички.

Общи условия

Активация на акаунт