Бригада "Нов дом" - 2

• 96 142
  • 773
  •   1
Отговори
# 675
  • Тра-ла-ла
Един път да направиш грешка - случва се. Но в повечето случаи става и 2ри път Tired

Плъзгащата се врата с дупката за пръстче кърти Laughing Поне някаква дръжка да сложат

# 676
  • София
Харесва ми как е станало.И те са щастливи.

# 677
Момиченцето е много умно!

# 678
  • DE
Ама защо оставиха дупка на плъзгащата врата отгоре  Shocked

# 679
  • Тра-ла-ла
Момиченцето е много умно!
Да, голямо сладурче. Изобщо хубаво семейство Blush И първите от този сезон, които наистина се разчувстваха и оцениха какво получават.

# 680
Къде мога да гледам предното предаване?

# 681
# 682
Благодаря, този го гледах. Но, изтървах епизод 9.

# 683
# 684
Много ми хареса епизода този път, особено момиченцето. Направи ми впечатление, че преди ремонта единствено в детската мебелите бяха по-нови. Жената беше направила ремонт първо там, не в хола, както миналия епизод.
Цветовете на стените започнаха да стават по-пастелни. Този път нямаше как да пропуснат хол-спалня в едно, за разлика от много предишни предавания.

# 685
Личи си , че тази млада жена , е правила всичко по силите си и е опитвала от нищо да направи нещо. Много ми дожаля , че не е могла да "обърне" прозорците , но пък беше сложила дограма. И тапети беше лепила. С електричеството и кранчетата си личи , че и е било трудно. А децата са възпитани , момиченцето много ме радва , че  е такова отракано , пък и отговорник в класа. Не се е предала и ги отглежда с любов. То си личеше каква топла връзка имат помежду си. Много се радвам , че им помогнаха. Заслужава тази майка подкрепа !

# 686
  • густо майна Филибето
Гостуват в момента в "Тази сутрин", скучно общо взето, нищо ново. Много е умно момиченцето, много ме радва.

# 687
Много ми харесва, че помагат на наистина нуждаещи се и че хората оценяват дадената им помощ. Браво на предаването.

# 688
# 689
  • Карнобат
Ще се гледа задълже Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт