Бригада "Нов дом" - 2

• 96 378
  • 773
  •   1
Отговори
# 390
  • София
отнякъде може ли да се намери адреса на семейството, много ме трогнаха тия децица

това е банковата сметка, а адреса, мога да ти дам на лична(макар, че не е тайна и от предаването показаха съвсем ясно, къде се намира къщата)

# 391
  • София
Нашия единия, като беше глътнал краче от плюшена играчка, ни излезе над 130 лева рентгени, изследвания кръвни, ехограф.Добре,че повърна парчето, та не се наложи операция, че за нея искаха 700 лв.

# 392
 Сега гледах предаването на запис и съм в потрес от тази майка! "Тези деца са направени с любов" - за превенето на деца се изисква най-вече акъл. За мен този индивид майката е пример за тотална безотговорност в живота.

Ремонта както и да го бяха направили все щеше да е добре. То беше такава разруха и мизерия вътре, че претенции не би трябвало да има и кусури не би трябвало да се връзват. Въпреки това си мисля, че мивка - непокрита пералня - готварска печка плътно едно до друго е лошо подредена кухня, защото когато "майчицата" реши да изпържи нещо ще опоска пералнята най-малкото. В стаята сложиха някакъв мокет, а тя има врата за навън. Само за един ден влизайки с обувките направо върху мокета ще му разкажат играта. 

# 393
  • ВАРНА
От това което може да се види по стоп кадрите от предишните постове -
-  стаята в която е снимано на 30 март за - "тази сутрин" е запазена за 7 месеца
-  ремонта беше септември....
 Само един отчупен плот в края му.   Иначе не се виждаха мазнотии зад дивана и около ел.уредите.

# 394
Тези кученца ме убиха. Може и да са им подарени/осиновени и да не са чистокръвни, ама грижите по тях струват пари.

А сега се сетих, че преди години, 80-те,нач. на 90-те, у дома кухнята беше с подредба мивка-пералня-печка-шкаф-хладилник. Обаче печката сме я ползвали за печене и нещо малко да свариш, иначе пърженето беше на котлон в остъкление извън кухнята. Ако пазиш и чистиш след всяко готвене, не се омазва. Нали майката вече е професионална чистачка вече Simple Smile

# 395
Този Емо ще е мега якия селяндур,сега пък се чудя аз дали ще гледам.

# 396
  • София /Абсурдистан
Няма лошо да имаш домашни любимци, но никак не е евтино. Аз имам един брой дребно куче. Храна, ваксини, обезпаразитявания, паспорт, чипиране. При нужда и лечение. Ветеринарните услуги станаха ужасно скъпи, по- скъпо е, отколкото за човек. И всичко това, ако е умножено по 4, не ми се мисли. Но може пък да са се оправили хората.

# 397
  • густо майна Филибето
Да, като пропуснат всичко изброено без храната....

# 398
  • София /Абсурдистан
Не знам какво да мисля, ако се пропускат ваксини и обезпаразитяване на 4 кучета в пълна с деца къща ... Не е редно да е така, че чак е и опасно. Дано да се справят и с това де.
Моето куче, дребосък, 6кг, мналата есен като направи бъбречно възпаление с песъчинки, тоталът за вет в края на месеца беше 650лв., двойно повече е, отколкото за човек. При това не съм го водила в някоя скъпа клиника, а в кварталната такава.

# 399
Kaк е новият епизод? У дома са ми окупирали тв с документални филми, а и съм толкова изморена, че  не мога да приемам впечатления Simple Smile

# 400
  • София /Абсурдистан
Срашна мизерия и цели 7 деца, едното не живее с тях. За главата да се хванеш...

# 401
  • КиТ
Тоя бащата много зле ми се струва..нямало брава на вратата (ми да вземе)...Ужас пълен.
Аз съм потрес Tired

# 402
  • Карнобат
Само мен ме няма в този дом.....Да видим какво ще стане накрая Simple Smile

# 403
Охх,много си падам по Караджов Grinning

# 404
  • София /Абсурдистан
Тоя бащата много зле ми се струва..нямало брава на вратата (ми да вземе)...Ужас пълен.
Аз съм потрес Tired
Щото е с кунки в гъзунки. И аз съм в потрес. Все съм виждала мизерии, ама това е върха.

Общи условия

Активация на акаунт