Бригада "Нов дом" - 2

• 96 154
  • 773
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Гледам повторението в момента. Вечатлена съм, че жилището е изключително чисто, въпреки нищетата и проблемите. Браво на жената, че не се отказва да се бори за децата си.
Не мисля, че голямото момче има проблем. Просто ми изглежда добро дете без самочувствие, без социални умения и без особени претенции, което е обяснимо. Надали майка му има време и възможности да му обръща внимание, предвид проблемите и възрастта си.

# 586
Много ревах като каза как е била събрала пари за погребението.
А този т.нар."баща", ако ми падне ще го прегазя, честна дума!
Голямото момче няма проблем, а просто беден речник и неумение да общува. Милото, кой знае колко го тормозят в училище.

# 587
Голямото момче няма самочувствие и ми се струва кротко и добро. Личеше си, че е привързано към брат си и помага за отглеждането му. Заслужаваха да им се помогне. Дано след предаването се намерят хора, които да им помогнат още.

# 588
  • София
    ВИДЕО ЕПИЗОД 8 - директен ЛИНК

За майката и децата, вече сте коментирали и аз също мисля, че заслужават да им се помогне. Домът им, мебелите и пердетата, в сравнение с тези на повечето семейства преди тях, не бяха никак зле.
Хареса ми, че не са се заринали с купищата ненужни вещи и така жилището изглежда подредено и просторно.

За ремонта
  пак същият проблем с пералнята и липсата на плот за приготвяне на храната,
  а преди ремонта - имаше.

и след РЕМОНТА
  поне, мивката да не беше с това алпака крило

Хладилника, както и друг път съм писала, пак не е съобразен с мястото на което ще седи и врата му се отваря наобратно.

А към това,като се прибави и масата за хранене, стола и малкото място между тях и хладилника, става още по-неудобен за ползване.

И пак, любимата на дизайнера на предаването - бяла етажерка, която в случая служи само да пречи на входа на кухнята, още повече, че знаят, че детето е на количка.

В другите помещения, май всичко е ОК.

ПРОМОТО за четвъртък - ще ремонтират тристаен

ЛИНК

# 589
Етажерката ще се премести, обаче без плот Sad Мен ме дразнят столчетата, които слагат в кухните. Все са едни неудобни. Толкова ли не могат да купят обикновени кухненски столове? Ами и три сгъваеми, нестабилни. Тези мивки, които слагат на всички, само на мен ли ми се струват много малки? Как миеш голяма тава или тенджера там?

# 590
да, тези столове наистина са много неудобни. Имахме такива от Икеа, точно същите...

# 591
Може би слагат сгъваеми столове, защото мястото е  малко и като не се ползват да бъдат сгънати. 

# 592
Аз малко ще издребнея, обаче мисля, че баните ги правят много джаста-праста и плочките са много грозно налепени. Сифоните също са зле направени, понякога и смесителите. Е, важното е че пак е по-добре от преди, но напоследък ми прави впечатление, че на места са си оставили ръцете в баните.

# 593
  • I want it all and I want it now.
Много добро впечатление ми направи и на мен жената 😊Много подредено и чисто . Задружно семейство. Дано са им помогнат повече хора.

# 594
Даваха семейството в сутрешния блок. Венцислава е страхотна жена! Пример за борбена и обичаща майка. Надявам се за нея да е започнала по-добрата половина от живота.

# 595
  • ВАРНА
Струва ли ме се че всички бани ги оставят с бял таван на боя?  
 Което ще рече зловещ мухъл след три месеца най-късно!

Баните на повечето бяха кв.метър на кв.метър - ПВЦ таванни панели излизат около 50 лв. и мухъла изчезва за винаги!  

# 596
  • Варна
Струва ли ме се че всички бани ги оставят с бял таван на боя?  
 Което ще рече зловещ мухъл след три месеца най-късно!

Баните на повечето бяха кв.метър на кв.метър - ПВЦ таванни панели излизат около 50 лв. и мухъла изчезва за винаги!  
Това не е вярно. Три мокри помещения имам, без прозорци, без пластмасови тавани и никога не е имало точка мухъл. Таваните са бели - вар.

# 597
  • ВАРНА
Недей да спиш повече с отвити крака!

# 598
  • Тра-ла-ла
Недей да спиш повече с отвити крака!
Ти сериозно ли си мислиш, че на всеки таван в баня никне мухъл, ако не е с ПВЦ ламперия?! Joy

Не знам кой спи с отвити крака Laughing

# 599
  • ВАРНА
PVC - стиропор - Фибран! 

Варосване отдавна съм го забравил.  Все си мисля че днешно време и в село пресъхнала слива са го забравили за баня! 

Ама знам ли - при вас във Владиславово явно е на почит варосването на баня.

Общи условия

Активация на акаунт